کد خبر: ۱۰۳۶۲۰۶
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۳

مذاکرات اوکراین در ابوظبی به تعویق افتاد

منابع روسی اعلام کردند طبق توافق طرفین، دور جدید مذاکرات درباره حل‌وفصل جنگ اوکراین که قرار بود روز یکشنبه در ابوظبی برگزار شود، به تعویق افتاد.
مذاکرات اوکراین در ابوظبی به تعویق افتاد
آفتاب‌‌نیوز :

منبعی آگاه به خبرگزاری «تاس» گفت: «طبق توافق طرفین، دور جدید مذاکرات در مورد اوکراین در ابوظبی برای اواخر این هفته برنامه‌ریزی شده است.»

این منبع آگاه بدون اشاره به جزئیات دیگر تاکید کرد: «تاریخ دور جدید با توافق طرفین برای اواخر هفته تعیین شده است.»

«ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین روز جمعه پیشنهاد داد مذاکرات سه‌جانبه روسیه، اوکراین و ایالات متحده که برای اول فوریه (۱۲ بهمن ماه) برنامه‌ریزی شده به دلیل «افزایش تنش‌ها بین ایران و ایالات متحده» به تاخیر بیفتد.

مذاکرات گروه کاری سه‌جانبه در مورد مسائل امنیتی با نمایندگان روسیه، ایالات متحده و اوکراین از ۲۳ الی ۲۴ ژانویه (۳ الی ۴ بهمن ماه) در ابوظبی برگزار شد و قرار بود جلسه جدیدی در اول فوریه برگزار شود که فعلا به تعویق افتاده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین