کد خبر: ۱۰۳۹۸۳۰
تاریخ انتشار : ۰۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۹

قول و قرار سرمربی جدید با مهاجم استقلال

سعید سحرخیزان مهاجم جوان استقلال که در بازی رفت مقابل فجر گلزنی کرده بود برای تکرار این کار به بختیاری‌زاده قول داد. 
قول و قرار سرمربی جدید با مهاجم استقلال
آفتاب‌‌نیوز :

یکی از مهاجمان استقلال که در ابتدای فصل با سر و صدای زیادی از باشگاه‌های روسی و با صرف هزینه هنگفت میلیون دلاری به استقلال آمد کسی نبود جز سعید سحرخیزان. 

سحرخیزان که انتظار می‌رفت در دور رفت و برگشت لیگ برتر گل‌های زیادی برای استقلال به ثمر برساند تا اینجا حتی به اندازه نصف توقع هواداران و پیشکسوتان این تیم هم عملکرد قابل قبولی نداشته است. 

این مهاجم جوان و بلند قامت در بازی رفت استقلال مقابل فجر شهید سپاسی زننده گل دوم آبی‌های تهرانی مقابل حریف شیرازی در ورزشگاه پارس شیراز بود که بسیاری را امیدوار کرد تا باز هم از این گل‌ها برای استقلال بزند، اما هرگز در این امر موفق نبود. 

در همین ارتباط و با توجه به گلزنی سحرخیزان در بازی قبل مقابل مس رفسنجان که سهراب بختیاری‌زاده از نزدیک بازی او را نگاه می‌کرد با اینکه گل سحرخیزان مردود اعلام شد، اما سهراب بختیاری‌زاده -که از جمله مربیانی است که ارتباط خوبی با جوانان برقرار می‌کند- در همین باره به سعید قول داده که او باز هم می‌تواند برای آبی‌ها گلزنی کند. 

نکته جالب توجه این است که سعید نیز در واکنش به این جمله روحیه بخش سرمربی جدید تیمش به او قول داده اگر در ترکیب بازی با فجر دوباره به میدان برود تمام تلاشش را می‌کند تا باز هم مثل بازی رفت برای استقلال گلزنی کند. 

ناگفته نماند؛ گل‌های بازی رفت استقلال مقابل فجر شهید سپاسی شیراز را به ترتیب یاسر آسانی، سعید سحرخیزان و حسین گودرزی به ثمر رساندند تا آبی‌ها با نتیجه سه بر صفر حریفشان را شکست بدهند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین