کد خبر: ۱۰۰۰۰۵۱
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۱

افزایش شهدای غزه به ۵۷ هزار و ۴۱۸ شهید

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد در ۲۴ ساعت گذشته پیکرهای ۸۰ شهید و ۳۰۴ زخمی به بیمارستان‌های این باریکه منتقل شده است که بدین ترتیب، شمار شهدای این جنگ غیرانسانی علیه ملت فلسطین به ۵۷ هزار و ۴۱۸ شهید افزایش یافت.
افزایش شهدای غزه به ۵۷ هزار و ۴۱۸ شهید
آفتاب‌‌نیوز :

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد در ۲۴ ساعت گذشته پیکر‌های ۸۰ شهید و ۳۰۴ زخمی به بیمارستان‌های غزه انتقال یافته است.

این وزارتخانه تصریح کرد: پیکر‌های شماری از قربانیان همچنان در زیر آوار و معابر باقی مانده است و تیم‌های امدادرسانی و اورژانس قادر به انتقال آنها به مراکز بهداشتی و درمانی نبوده‌اند.

براساس این بیانیه، شمار شهدای غزه از ابتدای تجاوز رژیم صهیونیستی به این باریکه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون به ۵۷ هزار و ۴۱۸ شهید و شمار زخمی‌ها به ۱۳۶ هزار و ۲۶۱ تن افزایش یافته است.

وزارت بهداشت فلسطین در غزه همچنین اعلام کرد از زمان ازسرگیری حملات اشغالگران به نوار غزه در ۱۸ مارس (۲۸ اسفند) گذشته تاکنون، شش هزار و ۸۶۰ فلسطینی شهید و ۲۴ هزار و ۲۲۰ تن زخمی شده‌اند.

این بیانیه، خاطرنشان کرده است که در ۲۴ ساعت گذشته هشت فلسطینی در اطراف مراکز توزیع کمک‌ها در غزه شهید و بیش از ۴۰ تن دیگر زخمی شده‌اند که بدین ترتیب تاکنون بر اثر حملات اشغالگران به فلسطینی‌های خواهان دریافت کمک‌ها از این مراکز، ۷۵۱ تن شهید و بیش از چهار هزار و ۹۳۱ تن دیگر زخمی شده‌اند.

این وزارتخانه از خانواده‌های شهدا و قربانیان و همچنین افراد مفقود الاثر خواست اطلاعاتشان را در پایگاه رسمی این وزارتخانه ثبت کنند.

به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد، اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار شد به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران، روی آورَد.

در تاریخ ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه، آتش‌بس برقرار شد و براساس آن، تعدادی از اسیران مبادله شدند، اما در ادامه، رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس، سر باز زد و از بامداد سه‌شنبه ۱۸ مارس ۲۰۲۵ (۲۸ اسفند ۱۴۰۳) با نقض مفاد آتش‌بس، تجاوز‌های نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.

رژیم صهیونیستی با محاصره کامل نوار غزه، از ورود هرگونه کمک بشردوستانه به این باریکه جلوگیری می‌کند. این در حالی است که حماس و گروه‌های فلسطینی بر امدادرسانی از طریق سازمان ملل و لغو همه محدودیت‌ها برای ورود این کمک‌ها به نوار غزه از طریق گذرگاه‌های اطراف آن، تاکید دارند. رژیم اشغالگر با نادیده گرفتن این درخواست‌ها و در پیش گرفتن سیاست گرسنه نگه داشتن اهالی این منطقه و انتشار گرسنگی در آن، در تلاش است آنها را به ترک این منطقه و مهاجرت به سایر کشور‌ها وادار کند.

به دنبال افزایش فشار‌های بین‌المللی، رژیم صهیونیستی با ایجاد سازوکار مشترکی با آمریکا برای توزیع کمک‌ها به مردم غزه، تحت مدیریت خودش موافقت کرد که با توجه به خشونت نظامیان اشغالگر در اطراف مراکز توزیع کمک‌ها و قتل عام بی‌محابای فلسطینی‌های خواستار دریافت کمک‌ها، به لکه ننگ دیگری بر پیشانی این رژیم و آمریکا به عنوان متحد اصلی‌اش در جامعه بین‌الملل تبدیل شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین