کد خبر: ۱۰۰۱۴۶
تاریخ انتشار : ۰۴ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۳:۴۷
سردار حسین ساجدی‌نیا فرمانده انتظامی تهران‌بزرگ:

با فیلم‌برداری از بدحجاب‌ها، برای محکام‌قضایی مستندسازی می‌شود

در چند روز گذشته روزانه 150 خودرو توقیف شده است
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: فرمانده انتظامی تهران‌بزرگ جزییات طرح جدید امنیت‌اخلاقی را تشریح کرد. 

سردار حسین ساجدی‌نیا در نشستی خبری در رابطه با طرح‌های امنیت اخلاقی صحبت کرد و گفت: یکی از موضوعات سی‌دی‌های غیرمجاز و به ویژه مبتذل بود که برخورد لازم صورت گرفت و موضوعات دیگر مزاحمان نوامیس و مانکن‌های خیابانی بودند که باعث می‌شد چهره شهر مخدوش شود. 

وی افزود: این برای ما قابل تحمل نبود و طرح را آغاز کردیم که در بحث سی‌دی‌فروش‌ها موفقیت‌های خوبی داشتیم و ادامه نیز دارد. 

فرمانده انتظامی تهران بزرگ خاطر نشان کرد: در بحث مزاحمان نوامیس هم از اول خرداد ماه طرح برخورد با این افراد آغاز شد و ادامه دارد. 

به گفته ساجدی‌نیا در سرشماری و رصدی که از سطح شهر صورت گرفته مردم در طول همین سه، چهار روز اظهار رضایت می‌کردند. 

وی تاکید کرد: برخورد با مزاحمان نوامیس و بدپوششی از وظایف ذاتی پلیس است و تا رسیدن به حد مطلوب ادامه دارد که شهروندان از اقدامات پلیس رضایت داشته باشند.

بدحجاب‌ها شناسایی و به پلیس امنیت احضار می‌شوند
رئیس پلیس پایتخت تعداد متخلفان در این زمینه را تعداد قلیلی عنوان کرد و افزود: نیازی نیست که هر روز بیائیم و بگیریم چرا که وقتی برخورد صورت می‌گیرد وضعیت بهتر می‌شود به طوری که تا چند وقت قبل در سطح معابر و برخی اتوبان‌ها بعضا بد‌حجابی دیده می‌شد اما الان وضعیت خیلی خوب شده است. 

وی در ادامه اظهار کرد: این طرح مطالبه مردم و بسیاری از مسئولان و نمایندگان مجلس بود و نمی‌خواهیم وارد مسائل سیاسی شویم. 

ساجدی‌نیا با بیان اینکه مبحث ما یک رویکرد جدید در امنیت اخلاقی است گفت: تمام اقدامات نیز مستند می‌شود و فیلم و عکس در پرونده افراد قرار می‌گیرد که کسی نتواند اقداماتش را کتمان کند و اگر به محاکم قضایی نیز معرفی شد، مستند وجود داشته باشد. 

فرمانده انتظامی تهران بزرگ توضیح داد: این دوربین‌ها در اختیار ماموران قرار گرفته و از کسانی که مزاحمت ایجاد می‌کنند و همچنین بدحجابان تصویربرداری می‌کنیم و در مواردی که امکان برخورد در محل وجود ندارد با یک نامه به پلیس امنیت اخلاقی احضار می‌شوند. 

ساجدی‌نیا با بیان اینکه کنترل‌های ترافیک در این بحث دخیل نیستند گفت: نه اینکه این‌ها کارایی نداشته باشند اما ما بیشتر از امکانات خودمان استفاده می‌کنیم. طرح ما به نوعی ادامه همان طرح‌های گذشته است. اما رویکردش عوض شده است چرا که مطالبات مردم تغییر می‌کند. 

ساجدی‌نیا با اشاره به اینکه برخورد با مزاحمان نوامیس رتبه چهار مطالبات مردم از سوی برخورد پلیس بود خاطر نشان کرد: وقتی به یک موضوع رسیدگی می‌شود سطح جرم پایین می‌آید و احتیاجی به برخوردهای ابتدای طرح نیست.

وی در پاسخ به این سئوال که چه نهادهایی در اجرای طرح برخورد با بدپوششی به پلیس کمک می‌کنند؟، تصریح کرد: در رابطه با اجرای طرح هیچ نهادی جز مرجع قضایی با ما همکاری نمی‌کند و مهم‌ترین همکار ما خود مردم هستند که تماس‌های تقدیر و تشکر داشتند و برخی مکان‌ها را نیز به پلیس معرفی کردند. 

فرمانده انتظامی تهران بزرگ در پاسخ به سئوالی مبنی‌بر ابلاغ طرح عفاف و حجاب به پلیس گفت: تا این ساعت هیچ چیزی به ما ابلاغ نشده اما ما وظیفه ذاتی خودمان می‌دانیم که با بدحجابی برخورد کنیم. 

وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر برخورد با زنان آسیب‌دیده و یا افراد بدحجاب در اماکن خصوصی گفت: پلیس در حریم خصوصی افراد ورود پیدا نمی‌کند و آنچه که در سطح شهر می‌بینیم و عفت عمومی را جریحه‌دار می‌کند مورد برخورد پلیس قرار می‌گیرد. مگر موارد خاص مثل پارتی‌ها که مردم اطلاع می‌دهند و ما با حکم دادستان وارد می‌شویم. 

ساجدی‌نیا خاطر نشان کرد: معیارهای ما در مورد بدپوششی مثل سنوات قبل است و تمامی نیروها آموزش دیده‌اند و یک طرز تفکر داشته و می‌دانند با چه سوژه‌هایی باید برخورد شود تا برخورد سلیقه‌ای صورت نگیرد. 

وی در ادامه افزود: افرادی که دستگیر می‌شوند سریعا در اختیار مشاوران زن قرار می‌گیرند و ما به صورت علمی با این اوضاع برخورد می‌کنیم از این رو پلیس به دید مجرم به دستگیرشده‌ها نگاه نمی‌کند به طوری که بعضی‌ها اشتباه کرده‌اند و پس از دستگیری مورد مشاوره قرار گرفته و آزاد می‌شوند.

رئیس پلیس پایتخت افزود: در حال حاضر پلیس در بحث برخورد با بدحجابی وظیفه ذاتی‌اش را انجام می‌دهد و اقدامات پلیس خارج از چارچوب نیست. وظیفه ذاتی ما این است که با زنان آسیب‌دیده، مردان مزاحم و افراد بدپوشش و مانکن‌های سازمان‌یافته برخورد کنیم. 

وی تاکید کرد: مسائل فرهنگی متولی فرهنگی دارد و 22 دستگاه باید در رابطه با عفاف و حجاب اقدام کنند که نیروی انتظامی نیز یکی از این دستگاه‌ها است. ما هیچ‌گونه تخطی نمی‌کنیم و ملاکمان مردم هستند. 

ساجدی‌نیا در پاسخ به سئوالی در مورد اینکه خودرو حریم خصوصی محسوب نمی‌شود گفت: خودرو حریم خصوصی افراد نیست و از آنجا که در منظر مردم و در معابر هستند اگر خلاف شرع و قانون اتفاق بیفتد پلیس باید اقدام کند. 

رئیس پلیس پایتخت ادامه داد: برخی از زنانی که دستگیر می‌شوند به خاطر مسائل اقتصادی مجبور به این کار شده‌اند که ما آنها را به کمیته امداد معرفی می‌کنیم اما برخی افراد برای تفریح این کار را می‌کنند که بر همین مبنا با آنها برخورد می‌شود.

ساجدی‌نیا در پاسخ به سئوالی درباره تنها بودن پلیس درباره این‌گونه طرح‌ها عنوان کرد: ما خدا و مردم را داریم و خودمان را تنها احساس نمی‌کنیم. 

وی با اشاره به اینکه مردم از طریق 110 به پلیس کمک می‌کنند گفت: مبنای ما در این طرح‌ها آمار دستگیری و توقیف نیست بلکه ملاکمان رسیدن به وضعیت مطلوب است اما به صورت میانگین در چند روز گذشته روزانه 150 خودرو توقیف شده است که بسته به نوع تخلف برخورد انتظامی یا قضایی صورت می‌گیرد. 

فرمانده انتظامی تهران بزرگ در رابطه با اراذل اوباش نیز تصریح کرد: 250 نفر از اراذل اوباش شناسایی شده‌اند و تا چند روز دیگر با آنها برخورد می‌شود و گروهی نیز مزاحم‌ها و لمپن‌ها هستند که تعداد زیادی از آنها دستگیر شده‌اند و برای کسانی که در حد معمول در محل‌های خود مزاحمت ایجاد می‌کردند شناسنامه‌ای در پایگاه پلیس امنیت تشکیل شده و تعهد داده‌اند. 

وی افزود: نزدیک به 30 نفر از اراذل و اوباش نیز به پایگاه‌های امنیت مراجعه کرده و توبه‌نامه نوشته‌اند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین