کد خبر: ۱۰۰۱۵۵
تاریخ انتشار : ۰۴ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۷:۳۴

محمدعلی انصاری: همه وفاداران به امام برای حضور در مراسم سال‌گرد دعوت خواهند شد

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: دبیر اجرایی ستاد بزرگداشت حضرت امام (ره) با بیان اینكه هیچ فشار و توصیه‌ای در جهت عدم دعوت یا حضور یا ممانعت از حضور چهره‌ها و جریانات سیاسی وجود ندارد گفت: همه وفاداران به امام برای حضور در مراسم سالگرد دعوت خواهند شد. 

محمد علی انصاری در کنفرانس مطبوعاتی ستاد بزرگداشت حضرت امام (ره) گفت: امروز در آستانه بیست‌و یکمین سالگرد ارتحال جانسوز رهبر کبیر انقلاب و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران قرار گرفتیم و همه ساله قبل از فرارسیدن خرداد ماه علاقمندان به امام اعم از مسئولان و مردم، ‌خود را برای برگزاری مراسم باشکوه بزرگداشت امام آماده می‌کنند و ستاد بزرگداشت حضرت امام نیز بر اساس مسئولیتی که به عهده دارد به این امر بزرگ همت می‌گمارد و همه ساله هم انتظار این است که مراسم باشکوه‌تر از سال‌های قبل برگزار شود.

وی افزود: منظور از یک مراسم با شکوه این است که علاوه بر ایجاد بسترهای لازم برای شناخت امام، اندیشه‌ها و مکتب سیاسی ایشان نیز معرفی فراهم شوند و هرساله بزرگداشت امام نیز دستاورد و پیام کامل خود را داشته باشد.
انصاری تاکید کرد: امسال در ستاد بزرگداشت امام تاکید به این مسئله داریم که پیام مراسم 14 خرداد، وحدت و همدلی همه وفاداران به امام، نظام و ولایت باشد. کسی نگوید در جامعه ما وحدت نیست یا دشمنان ما تفسیر غلط نکنند که دوستان امام خود اعتراف به تفرقه دارند.

وی با بیان اینکه دعوت به وحدت یک نیاز فطری، روحی، اجتماعی، سیاسی و انقلابی است، خاطر نشان کرد: هرکس منادی وحدت در جامعه باشد باید او را ستود و هرکس که منادی تفرقه باشد باید او را نکوهش کرد. خداوند متعال اولین منادی وحدت در نظام خلقت و بشریت است و به همه مسلمانان امر می‌کند که وحدت صفوف خود را حفظ کند.

انصاری تاکید کرد: ما در کشوری زندگی می‌کنیم با نژادها، ادیان، گویش‌ها و فرهنگ های مختلف. امام با تکیه بر ابزار وحدت توانست اختلافات را به وحدت، انسجام و هدف مشترک و آرمان مشترک معتقد و متحد سازد.

دبیر اجرایی ستاد بزرگداشت حضرت امام دعوت به وحدت حول محور قانون اساسی و مکتب سیاسی امام را بالاترین امر به معروف دانست و گفت: وحدت و همدلی بین نیروهای وفادار به انقلاب به عنوان شعار امسال ستاد بزرگداشت حضرت امام انتخاب شده است.


به گفته انصاری ایجاد وحدت در جامعه نه دستوری است و نه تحمیلی، بلکه تحقق وحدت در جامعه نیازمند بستر و ابزار، امکانات و لوازم خاص خود است.

وی با اعتقاد به اینکه در کشوری که آزادی یکی از ارکان توفیق بوده است و آزادی یکی از اصول قانون اساسی است، پیدایش زمینه‌های اختلاف امری دور از انتظار نیست،اظهار داشت: در چنین شرایطی که بر حسب ضرورت دموکراسی در جامعه اختلافاتی به وجود می‌آید همه وفاداران به امام و ولایت باید با همه قدرت بسیج شوند تا همه کدورت‌ها و ذهنیت‌های مخرب نشأت گرفته از حوادث سیاسی و دموکراسی واقعی در جامعه رفع شوند.

وی خاطرنشان كرد: وفاداران به امام میدان را به افراطیون واگذار نکنند چرا که در این شرایط زبان‌ها بسته می‌شود، انگیزه‌ها سست می‌شود در جامعه به سمت هرج و مرج سیاسی و تحمیل عقاید و سلایق ناخواسته پیش می‌رود.

انصاری با بیان اینکه ما در جامعه‌ای زندگی می‌کنیم که خدا امر به وحدت، امام دعوت به وحدت و رهبری آن منادی وحدت بوده و جامعه را به آن فرا می‌خواند، گفت: ولی در چنین شرایطی افراد مصلح و خیرخواه از جناح های سیاسی وقتی سخن از وحدت به میان می‌آورند عده‌ای که مدعی‌اند میراث‌دار همه انقلاب هستند و خود را سخنگوی امام ، مکتب ایشان و ولایت می‌دانند اعتراض می‌کنند که چرا شما از وحدت سخن می‌گویید و حمله می‌کنند که چرا شما در فلان حادثه چنین کردید.

وی تصریح کرد: این درحالی است که وحدت به بیانی رسالت وظیفه‌ای است که باید آن را امر به معروف نامید، ‌چه امر به معروفی بالاتر از دعوت به وحدت؟ و چه نهی منکری بالاتر از نهی مخاصمه و اختلاف و کینه در جامعه اسلامی است؟

انصاری با بیان اینكه وحدت محوریت لازم را دارد، گفت: خدا را شکر می‌کنیم که در کشور ما قانون اساسی میثاق ملی ماست و همه اقوام، ادیان اسلامی و همه جمعیت‌های وفادار به اسلام و امام قانون اساسی را پذیرفته‌اند.

وی خاطرنشان كرد: قانون اساسی، قانونی کامل و جامع و در برگیرنده همه نیازهای جامعه انقلابی و اسلامی ماست. در قانون اساسی ولایت فقیه رکن اساسی و محور اساسی حاکمیت است.

انصاری تاكید كرد: آزادی‌های مشروع نیاز ضروری جامعه و توجه خواسته‌های فرهنگی و اسلامی و نیاز‌های مادی و معنوی مردم از جمله اصولی هستند که ما را به این مسئله امیدوار می‌کنند که با تکیه بر قانون اساسی و محوریت آن و تبعیت از ولایت و امام به پذیرفته شدن همه سوابقی که در حول اندیشه‌های رشد کردنده‌اند امیدوارتر شویم. 

وی گفت: بر همین اساس است که مقام معظم رهبری رئیس جمهوری و هیأت دولت و همه دستگاه‌های حاکمیت نظام براین معنا که باید مراسم بزرگداشت امام ( س ) یک مراسم ویژه و با شکوه باشد، تاکید دارند.

انصاری ادامه داد: رییس دولت علاوه بر اینکه هیأت دولت و سازمان‌های وابسته به دولت را موظف به همکاری با ستاد ویژه بزرگداشت امام (س)کرده است، نماینده ویژه خود را در ستاد تعیین کرد.

انصاری با اعلام اینکه نجار وزیر کشور به عنوان نماینده ویژه ریاست جمهوری در ستاد بزرگداشت امام تعیین شده است، ادامه داد: وزارت کشور با چهار معاونت امنیتی، عمرانی فرهنگی و اجتماعی و معاونت حوادث غیر مترقبه و همکاری استاندارن سراسر کشور، کار برنامه‌ریزی، تعمیم و تدارک سیاستگذاری مراسم بزرگداشت ارتحال حضرت امام ( س ) را عهده‌دار شده است.

وی تصریح كرد: در کنار وزارت کشور نیروهای نظامی و انتظامی کشور، دستگاه قضایی و مجلس شورای اسلامی و همه طیف‌ها و وفاداران به امام (س) برای برگزاری هر چه با شکوه‌تر مراسم 14 خرداد آماده می‌شوند.

انصاری در پاسخ به سوالی در خصوص برخی توصیه‌ها و سفارشات جهت دعوت یا حضور چهره‌های سیاسی و فعالان مذهبی و مدنی گفت: هیچ فشار و توصیه‌ای در جهت عدم دعوت یا حضور یا ممانعت از حضور چهره‌ها و جریانات سیاسی نداشته‌ایم و هرگز متاثر از این فشارها هم نخواهیم بود.

وی تاكید كرد همه ما باید بپذیریم با وجود تمام تفاوت‌ها و تنوع‌ها و سلایق و گرایش‌ها، مراسمی در شان حضرت امام برگزار كنیم.

انصاری پیرامون احتمال بروز حركت‌های اخلال‌آفرین و تنش‌زا از سوی افراطیون نیز تاكید كرد: قطعا برنامه‌ریزی‌های دقیقی در جهت مهار این اتفاقات ناگوار انجام داده‌ایم تا شاهد شكل‌گیری حركات افراطی نباشیم.

وی تاكید كرد: هیچ‌یک از وفاداران امام متعلقین به جناح‌ها و جریانات مختلف سیاسی به خود اجازه نخواهند داد كه حركت، سخن و شعاری طرح كنند كه ذائقه مردم را تلخ كند و موجب ایجاد تنش و تفرقه شود و از این راه خوراک را برای سوءبرداشت‌ها از این مراسم باشكوه فراهم آورند.

دبیر اجرایی ستاد بزرگداشت حضرت امام خاطرنشان كرد: در همین‌جا به عنوان یک خدمت‌گذار كه سال‌های سال در كنار بنیانگذار جمهوری اسلامی انجام وظیفه می‌كردم از همه طیف‌ها و جناح‌های سیاسی و اقشار مردم می‌خواهم برای حضور منسجم در مراسم بزرگداشت امام با شعار وحدت شركت فرمایند همچنین تقاضا می‌كنم كه این نكته مهم نه‌تنها در روز مراسم سالگرد رعایت شود كه از آغاز حركت كاروان‌ها از اقصی‌نقاط كشور و در میان عبور از شهرها و جمعیت‌ها این رویكرد وحدت‌آفرین فراموش نشود.

محمدعلی انصاری در پایان پیرامون سوال خبرنگاری در مورد دعوت از میرحسین موسوی و حجت‌الاسلام مهدی كروبی گفت: 14 خرداد سال گذشته اتفاقی استثنایی بود و نباید حاشیه‌ها و تنش‌ها را به دیگر مراسم سالگرد امام سرایت دهیم ما به همان سیاست وحدت ملی و دینی و اسلامی كه همواره شعار ما بوده و خواهد بود از گروه‌های سیاسی جهت حضور باشكوه در این مراسم دعوت خواهیم كرد و بدانید كه همه وفاداران به امام برای حضور در این مراسم دعوت خواهند شد كه البته اختیار و صلاحدید آن برعهده مسوولین محترم خواهد بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۲ - ۱۳۸۹/۰۳/۱۶
0
0
بنا بگفته مجید اقا همه وفاداران به امام به این مراسم دعوت وحضور داشتند . اما چشمان ما به جمال اقایان خاتمی و.... روشن نشد. ایا اینان وفادار نبودند یا اصلا دعوت نشده بودند و یا هم اینکه در حال رایزنی و مشورت برای ایجاد اشوبی دیگر بوده و یا اینکه مسافرت شمال صفای دیگری داشته. بالاخره هرچه بود انها نبودند!
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین