سریال جزرومد به کارگردانی محمدحسین لطیفی اولین سریال شبکه نمایش خانگی است که دو بار در هفته منتشر میشود و در باره یک بحران خانوادگی است. زن و پسر نوجوانش راهی یک سفر خارج از ایران میشوند، در حالی که پدر آنها را تا فرودگاه همراهی میکند. در آخرین لحظه و زمانی که آن دو از مرد جدا میشوند، زن به تلفن همسرش پیغام میدهد که دیگر به ایران برنخواهند گشت. مدتها پیش از پخش گفته شده بود این سریال به دلیل این که در سی قسمت آماده میشود و تعداد قسمتها بالاست، به شکل هرشبی منتشر میشود و اولین سریال هر شب پخش پلتفرمیاست، اما در نهایت دو روز در هفته منتشر شد.
در نیمه راه و با مشکلات مالی که برای پلتفرم پخش کننده و در نتیجه برای سریال به وجود آمد، روند تصویربرداری ظاهرا متوقف شد و اعلام شد بهرنگ توفیقی کار را ادامه خواهد داد و بخشهای باقیمانده را کارگردانی خواهد کرد. به این ترتیب جزرومد دست کم به پایان خواهد رسید و نیمه تمام نمیماند. بهرنگ توقیفی پیش از این سریالهای «آقازداده» و «سرگیجه» را برای شبکه نمایش خانگی کار کرده و در حال ساخت سومین سریالش به نام «شغال» است که شبنم مقدمی و مهدی سروستانی از بازیگران آن هستند. مدتی بعد، اما محمدحسین لطیفی شایعه جدایی اش از جزرومد را تکذیب کرد. او در گفتوگو با سایت وقت سینما خبر داد که همچنان کارگردان جزرومد است و روند تولید سریال با مدیریت او ادامه دارد. او گفته: «تولید جزرومد طبق برنامه در حال انجام است و من همچنان در کنار تیم هستم.»
این اخبار متعدد در حالی منتشر میشود که جزرومد موفقیتی در جذب مخاطب نداشته و گفته منتقدان و مخاطبانش جزو ضعیفترین سریالهای شبکه نمایش خانگی است. ضعف کارگردانی، فیلمنامه نویسی و بازیگری از جزرومد سریالی ساخته که مخاطبانش میگویند حتی از سریالهای دهه هشتاد تلویزیون هم کیفیت پایینتری دارد. ضعفهای سریال آنقدر فاحش و فراوان است که فقط چیزی شبیه معجزه میتواند آن را نجات دهد. منتقدانی که در رسانههای نوشتاری و تصویری مثل یوتیوب در باره این سریال صحبت کردهاند، از کلیشهای بودن سریال گفتهاند. یکی از این منتقدان گفته است: «حتی سریال آبان با تمام مشکلات و ضعفهای بیشمارش، دست کم داستانی را روایت میکرد که در میان سریالهای ایرانی تازه بود. اما جزرومد بسیار کلیشهای است. داستان خانواده پولداری است که یک عروس سرکش و یک سرپرست قلدر دارند؛ مثل دهها سریال تلویزیونی که در دهه هفتاد و هشتاد از تلویزیون دیدهایم و هیچ چیز جدیدی ندارد. به اضافه این که انگار با تأثیر از سریالهای ترکی به عقب برگشتهایم.»
تماشاگران، آنها که نظراتشان را در شبکههای اجتماعی در باره سریال به اشتراک گذاشتهاند، سریال را بسیار "صداوسیمایی" توصیف کردهاند که حتی در جاهایی از سریالهای تلویزیونی هم نازلتر است. به اعتقاد بعضی از مخاطبین بخشهایی از سریال شبیه کلیپهای سطحی اینستاگرامیاست و حتی انتظار میرود رو به دوربین به مخاطب پیام بدهند. دیگران هم از عقب بودن سریال گله کردهاند و نوشتهاند انگار سوار ماشین زمان شدهایم و به یک دهه قبل برگشتهایم.