کد خبر: ۱۰۱۹۴۷
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۳۸۹ - ۱۶:۲۵
در ديدار اعضای بسيجی هيات‌های علمی دانشگاه‌ها و مراكز آموزش عالی

مقام معظم رهبری: بارها گفته‌ام در گفته‌های خود ظلم نکنیم و منصف و عادل باشیم

جمهوری اسلامی داعیه محو نظام سلطه را دارد
آفتاب‌‌نیوز :

آفتاب:  مقام معظم رهبری، صبح روز چهارشنبه در دیدار جمعی از اعضای بسیجی هیأت‌های علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور در سخنان مهمی ضمن تبیین برهه بسیار حساس کنونی و موضع انفعال و از هم گسیختگی نظام استکباری در مقابل حرکت اسلامی که نماد آن نظام جمهوری اسلامی است، تأکید کردند: امروز مهمترین نیاز کشور اتحاد و یکپارچگی است و هرگونه سخن، حرکت و نوشته‌ای که حتی با نیت صادقانه باشد ولی موجب شکاف و انشقاق در جامعه، و ظلم به افراد شود، برخلاف مصالح کشور و نظام اسلامی است. 

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تأکید کردند: حفظ وحدت، همدلی و انسجام در جامعه و پرهیز از هرگونه اختلاف و شکاف، نظر رهبری در این برهه حساس است.

ایشان افزودند: هنر انقلاب اسلامی این بود که توانست تمام دیوارهای کاذب میان ملت را از میان بردارد و همه کشور را به یک عرصه وسیع برای ملت ایران تبدیل کند، حال برخی می‌خواهند دوباره این دیوارکشی‌های نادرست و ناحق را ایجاد کنند.

ایشان تأکید کردند: مبانی، اصول و جهت حرکت، مشخص و روشن است و هر کسی که در چارچوب اصول و در این جهت حرکت کند، جزو مجموعه نظام اسلامی است.

مقام معظم رهبری با اشاره به تأکید مکرر خود در خصوص ظلم نکردن به افراد، افزودند: رعایت طهارت دل و عمل، یکی از وظایف اصلی است و نباید با یک کلمه و یا نوشته و یا حرکتی نابجا در مورد فرد یا افرادی که مستحق آن نیستند، به آنان ظلم شود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با یادآوری سیره پیامبر اسلام(ص) در مورد رعایت حقوق افراد، حتی افرادی که مرتکب گناه و یا خطایی شده‌اند، خاطرنشان کردند: باید منصف و عادل بود و زیادتر از آن چیزی که واقعیت و بایسته است، نگفت.

ایشان افزودند: نباید این‌گونه تصور شود که چون برخی افراد مجاهد، مبارز و انقلابی هستند، می‌توانند در مورد برخی افراد دیگر که به زعم خود از این لحاظ در درجات پایین‌تر قرار دارند، هرچه بخواهند بگویند.

ایشان با تأکید بر تفاوت طبیعی ایمان و خطوط افراد افزودند: با وجود تفاوت ایمان، در مقام زندگی جمعی باید ضمن رعایت عدالت و انصاف، اتحاد و انسجام حفظ شود. 

مقام معظم رهبری مساله مهم را فراموش نکردن اهداف و شاخص‌های اصلی دانستند و تأکید کردند: استکبارستیزی، ایستادگی قاطع در مقابل حرکت کفر و نفاق در سطح جهان، و مرزبندی شفاف با دشمنان انقلاب و دین، شاخص‌های اصلی هستند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای درخصوص مرزبندی شفاف با دشمنان افزودند: اگر کسی مرزبندی شفاف با دشمنان انقلاب و دین نکند، قدر خود را کاهش داده است و اگر به آن‌ها گرایش پیدا کند، از دایره نظام خارج می‌شود.

ایشان خاطرنشان کردند: این شاخص‌ها، مبانی و خطوط اصلی حرکت رو به جلوی انقلاب اسلامی است که باید با حفظ شاخص‌ها این حرکت ادامه پیدا کند. 

مقام معظم رهبری در تبیین برهه بسیار حساس کنونی به شرایط جهانی و تلاش‌های قدرت‌های استکباری برضد نظام اسلامی اشاره کردند و افزودند: حساسیت شرایط کنونی به این علت است که مراکز استکباری جهانی در مقابله با حرکت اسلامی که نماد واقعی آن نظام جمهوری اسلامی ایران است، زمام امور را از دست داده‌اند و با حالتی دستپاچه و از هم گسیخته، آخرین تلاش‌های خود را انجام می‌دهند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به بن بستی که نظام استکباری گرفتار آن شده است، خاطرنشان کردند: کمربندی را که نظام استکباری به دور مسائل جهانی بویژه منطقه حساس خاورمیانه کشیده بود، پاره شده و بسیاری از شگردهای تبلیغاتی قدیمی آنها برای مردم دنیا آشکار شده است.

ایشان با اشاره به گسترش خشم و نفرت جهانی از رژیم امریکا و اسرائیل تأکید کردند: امروز حتی در جامعه امریکا، خشم عمیقی از حضور قدرتمند لابی صهیونیستی در حال گسترش است و با وجود شرایط بسیار سخت‌گیرانه رژیم امریکا بر مردم این کشور، نشانه‌های این خشم آشکار شده است. 

مقام معظم رهبری ظهور و حضور نظام جمهوری اسلامی ایران را عامل اصلی مشکلات کنونی برای نظام سلطه دانستند و افزودند: دلیل دشمنی آنها با نظام اسلامی به همین دلیل است اما اقدامات سراسیمه برای صدور قطعنامه و بزرگ‌نمایی غیرواقعی تحریم‌ها و بعد هم تهدید نیم‌بند نظامی، همه نشان‌گر انفعال نظام استکباری در مواجهه با حرکت عظیم و متین در جهان اسلام است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تحمل زحمت‌ها را زمینه‌ساز رسیدن به منافع بزرگتر برشمردند و خاطرنشان کردند: نیاز امروز دانشگاه‌ها کار و تلاش علمی و پژوهشی، کار معنوی و ایمانی، حاکم کردن روحیه مجاهدت و جهاد در همه فعالیت‌های علمی، حضور دائم و به هنگام، و تقویت بصیرت در مجموعه دانشگاهی است.

ایشان با یادآوری نحوه شکل‌گیری بسیج اساتید در دوازده سال پیش و تبدیل آن به یک حرکت عظیم، وجود آن‌را یک نعمت برای نظام اسلامی دانستند و خاطر نشان کردند: البته این به‌معنای این نیست که اساتید مومن و انقلابی منحصر به این مجموعه است بلکه اکنون جمع گسترده‌ای از اساتید بسیجی در دانشگاه‌های کشور حضور دارند که نقش آنها بسیار برجسته و تأثیرگذار است.

مقام معظم رهبری، بسیج را یک حرکت بی‌نظیر در انقلاب اسلامی و یادگار امام حکیم و بزرگوار توصیف کردند و افزودند: شکل‌گیری بسیج در واقع از همان روز اول انقلاب و از زمانی که امام (ره) با اعتماد به مردم، آنان را به عرصه جامعه کشاند، اتفاق افتاد و این اعتماد موجب بروز اعتماد به نفس در مردم شد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تأکید بر اینکه فرهنگ و حقیقت بسیج منشأ برکات فراوانی در نظام اسلامی شده است، خاطرنشان کردند: بسیج در واقع یک ارتش بی‌رنگ، بی‌ادعا و همه‌گیر در سطح کشور است.

ایشان با تأکید بر اینکه عرصه حضور بسیج بسیار وسیع و فراتر از عرصه محدود نظامی است، افزودند: بسیج را نباید یک نهاد نظامی به حساب آورد بلکه بسیج، عرصه‌ای عمومی است که در همه مکان‌ها، زمان‌ها، عرصه‌ها و قشرها حضور دارد. 

مقام معظم رهبری در ادامه به موضوع جایگاه و نقش اساتید در دانشگاه‌ها به ویژه اساتید مؤمن و انقلابی و همچنین توقع نظام اسلامی از دانشگاه‌ها و نیاز امروز مراکز علمی و دانشگاهی پرداختند و افزودند: وظیفه استاد بسیجی حضور به موقع، مخلصانه، مجاهدانه و تأثیرگذار در دانشگاه و پرورش انسان‌های دانشمند و با ایمان در طراز شهید چمران است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای درخصوص توقع از دانشگاه‌ها تأکید کردند: ادامه پرشتاب حرکت علمی کشور تا رسیدن به جایگاه علمی والا و شایسته ملت و تاریخ ایران، اصلی‌ترین خواسته از دانشگاه‌ها و مراکز علمی است.

ایشان با اشاره به گزارش یک مرکز معتبر علمی بین‌المللی درخصوص سرعت پیشرفت علمی و تولید علم در کشور، افزودند: در این گزارش سرعت پیشرفت علمی ایران 11 برابر متوسط سرعت علمی دنیا ارزیابی شده که نشان دهنده حرکت رو‌به جلو علمی است اما نباید به این حد قانع بود بلکه باید برای رسیدن به قله تلاش و برنامه‌ریزی کرد. 

مقام معظم رهبری حضور تعداد کثیری از دانشمندان متخصص، مؤمن به خدا و جهاد در راه او و اهداف الهی در جمهوری اسلامی ایران را از برکات امام (ره) و در دنیا بی‌نظیر دانستند و افزودند: مطالبات نظام اسلامی، مطالباتی در سطح بین‌المللی است، بنابراین توقع رسیدن به قله پیشرفت علمی و تربیت انسان‌های دانشمندی همچون شهید چمران، توقع دور از انتظاری نیست.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به دیدگاه‌های نظام اسلامی درخصوص انسان، حکومت، زن، اخلاق و علم و ارائه این دیدگاه‌ها در سطح بین‌المللی خاطرنشان کردند: باید، همت عالی و بلند، و افق نگاه نیز وسیع باشد و از طرح این مطالبات در سطح بین‌المللی و برخی سخنان تمسخرآمیز به دلیل طرح بین‌المللی این ایده‌ها و دیدگاهها، نهراسید.

ایشان با تأکید بر اینکه آرمان‌ها و اهداف نظام اسلامی بسیار گسترده و در عین حال مورد قبول انسان‌های آگاه و منصف است، خاطرنشان کردند: نظام اسلامی داعیه محو نظام سلطه، برقراری عدالت جهانی، و استفاده از علم برای آسایش و راحتی بشر را دارد. 

مقام معظم رهبری، تأکید کردند: ملتی با چنین آرمان‌هایی، و با به‌کارگیری همت‌های عالی ایمانی، و یقین به وعده‌های قرآنی در زمینه یاری مؤمنین، و نهراسیدن از مرگ و آرزوی شهادت، قطعاً افق های روشنی پیش‌روی خود دارد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در بخش دیگری از سخنان خود با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهید دکتر مصطفی چمران، این شهید را انسانی مؤمن، مجاهد، شجاع، بصیر، دانشمند، منصف، هنرمند، با صفا، اهل مناجات، دارای روحیه‌ای لطیف و بی‌اعتنا به نان، نام و مقام دنیا توصیف کردند و افزودند: شهید چمران نمونه کاملی از استاد بسیجی و در واقع ترکیب علم و عمل، سنت و تجدد، و عشق و عقل است.

ایشان تأکید کردند: انتظاری که از دانشگاه‌های جمهوری اسلامی می‌رود، این است که انسان‌هایی همچون شهید چمران تربیت کنند. 

مقام معظم رهبری، همچنین پیشنهاد نام‌گذاری سال‌روز شهادت دکتر مصطفی چمران به عنوان روز بسیج اساتید را پیشنهادی معنادار و پرمغز خواندند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۶ - ۱۳۸۹/۰۴/۰۵
0
0
اينكه ايشان بار ها ميگويند و كسي گوش نميدهد چه معني سياسي ميتواند داشته باشد؟!
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین