تیمهای گلگهر سیرجان و چادرملو اردکان در هفته هفتم لیگ برتر امروز (جمعه) در ورزشگاه شهید سلیمانی سیرجان به مصاف یکدیگر رفتند.
قضاوت این بازی را «حسین امیدی» با کمکهای «بهمن عبداللهی» و «رضا حیدری» بر عهده داشتند. دو تیم که در این فصل نتایج خوبی کسب کرده بودند، با انگیزه زیادی پا به زمین مسابقه گذاشتند تا با پیروزی در این دیدار به روند موفق خود ادامه دهند.
دقیقه ۱۱: ارسال کرنر از توماشوویچ با پرش بلند آرمان اکوان همراه شد و این بازیکن به زیبایی دروازه چادرملو را باز کرد.
دقیقه ۲۸: ارسال تند و تیز مهدی تیکدری به داخل محوطه جریمه با ضربه رضا جعفری تبدیل به گل دوم گلگهر شد.
دقیقه ۲+۴۵: صحنه مشکوک در محوطه جریمه گلگهر اتفاق افتاد که داور بعد از بازبینی صحنه اعلام کرد که آرنج رضا اسدی به صورت مهاجم چادرملو برخورد کرده است و پنالتی اعلام شد، رضا محمودآبادی پشت توپ قرار گرفت، اما با واکنش گروسیان راه به دروازه پیدا نکرد و مهار شد.
با این پیروزی گلگهر ۱۲ امتیازی شد و به صورت موقت در صدرجدول قرار گرفت و چادر ملو نیز ۸ امتیاز در جایگاه هفتم جدول قرار گرفت.
در حاشیه بازی گلگهر سیرجان و چادرملو اردکان:
تیم ملی پاراتیروکمان تماشاگر ویژه بازی گلگهر سیرجان و چادرملو اردکان بودند و از آنها استقبال ویژهای شد.
بازیکنان گلگهر نیز به احترام روز نابینایان با چشمبند وارد زمین شدند تا حمایت خود را از این قشر نشان دهند.
ترکیب گلگهر سیرجان:
فرزین گروسیان، مسیح زاهدی، آرمان اکوان، نمانیا توماشوویچ، مجید عیدی، پویا پورعلی، علیرضا علیزاده، نوید عاشوری، مهدی تیکدری، رضا جعفری و رضا اسدی
ترکیب چادرملو:
ادسون ماردن، سعید محمدیفر، محمدرضا حسینی، سیروس صادقیان، هادی حبیبینژاد، رضا محمودآبادی، علی طاهران، رنه بوبوی، سگوندو پورتوکاررو، علی خسروی و علی خدادادی