آفتاب: نماینده ولی فقیه در خراسان و تولیت آستان قدس رضوی گفت: انتظار جامعه اسلامی از دستگاه قضایی، برطرف کردن فضای التهاب، تهمت، افترا و برچسبزنی به شخصیتها و سرمایههای فکری نظام است.
آیتالله واعظ طبسی در دیدار با مسوولان دستگاه قضایی خراسان رضوی، تصریح کرد: واقعیت این است که اقتدار نظام به قوه قضاییه مقتدر است و اوست که نقطه اتکای همه مردمی است که میخواهند ظلم و ستمی در جامعه نباشد.
وی با بیان اینکه "همواره در راس قوه قضاییه فقها، مجتهدان و علمای برجسته دینی حضور داشته و دارند" گفت: همه اعضا و اجزای دستگاه قضایی همچون مدیریت آن باید عادل، باتقوا و آشنا با مسائل و مصالح اسلامی باشند، زیرا امروز امید همه نسلها برای ایجاد فضایی آرام و به دور از هرگونه تشنج به این دستگاه است.
وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهید مظلوم آیتالله بهشتی و شهدای هفتم تیر گفت: شهید بهشتی انسانی بسیار منضبط، هوشمند و دارای فراست اسلامی بود و قانونمداری و توجه به قانون را برای خود و دیگران یک فریضه تلقی میکرد.
این عضو مجلس خبرگان افزود: در نگاه قانونی شهید بهشتی اجرا و حاکمیت عدالت در فضای جمهوری اسلامی، همه شخصیتها و مجموعههای فکری یکسان بودند و هیچ فرقی بین نزدیکترین دوستان و اعدا عدو ایشان در برخورد قانونی وجود نداشت.
وی با بیان اینکه امام راحل شهید بهشتی را به دلیل افتراها و تهمتهای ناروا به ایشان مظلوم نامیدند، اظهار کرد: متاسفانه امروز هم شاهد فضای شایعه، افترا، تهمتزدن و ساقط کردن شخصیتهای برجسته هم بین جریانهای سیاسی و هم در بدنه کشور هستیم؛ چه بسیار مردان بزرگی که خدمات و تلاش آنان برای مصالح کشور فوقالعاده بوده است، اما هزار و یک برچسب به آنان میزنند.
وی گفت: این فضا را که گاهی روی جوانان پاکدل و بسیجی ما نیز اثر میگذارد، چه کسی باید با یک برخورد و زمینهسازی اصولی و منطقی و مبتنی بر اسلام پایان دهد؟
واعظ طبسی ادامه داد: اگر واقعاً میخواهیم عدالت در فضای حاکمیت دینی به وجود آید - که در قانون هست و مورد تاکید رهبری و مطالبه افکار عمومی نیز محسوب میشود- بدانیم آن روزی که دستگاه قضایی ما بتواند بین رییس جمهوری و پایینترین رده جامعه اسلامی با عدالت حکم صادر کند و در انشاء و اجرای حکم در زمان مقتضی با صراحت و اتقان و بدون هیچ تمایزی وارد عمل شود، روزی است که باید به عدالت و حاکمیت عدل و انصاف در جامعه امیدوار بود.
وی با تاکید بر استقلال دستگاه قضا گفت: قطعاً، دستگاه قضایی مستقل است که میتواند در خدمت اجرای احکام الهی باشد؛ لذا نباید در برابر فشار قدرتها تسلیم شود.
وی با اشاره به وضعیت حجاب و عفاف در کشور اظهار کرد: آیا شرمآور نیست که بعضی خانمها با هدف معارضه با نظام با حجاب نامناسب در خیابانها حضور یابند و عدهای برای حفظ جایگاه خود و گرفتن ژست آزادیخواهی و طرفداری زنان و یا برای خوشحالی غربیها مانع اجرای حکم شوند و با آنکه میتوانند زمینه را برای پاکسازی جامعه فراهم نمایند، اما کوتاهی کنند؟
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: چه کسی بهتر از اسلام توانسته است حقوق زنان را رعایت و جلو تعدی، تجاوز و زور را بگیرد؟ اما آن جایی که اصل اسلام و زیربنای فکری آن قرار است آسیب ببیند و جوانان و نوجوانان و خانوادهها را متلاشی کند و در تحلیلها و تفسیرهایی که درباره ازدیاد طلاق در جامعه هست، آسیبرسانی این ژستهای فریبنده و صدمهزننده به اعتقادات و اخلاق و پایههای فکری جوانان مطرح نمیشود.
وی در ادامه با اشاره به قطعنامه 1929 شورای امنیت سازمان ملل علیه ایران اظهار کرد: نمیگویم صدور این قطعنامه هیچ تاثیری در فضای اقتصادی کشور ما ندارد و از طرفی گرچه معتقدم با احراز روشهای مناسبتری، امکان نرسیدن به این نقطه بود، اما در عین حال صدور این بیانیه را ژست قدرتنمایی و فشار سیاسی و جنگ روانی کشورهای سلطهگر میدانم که به خاطر اقتدار نظام اسلامی و اقتدار فکر، تمدن، اندیشه و جایگاه ما در دنیای امروز و جهان اسلام صادر شده است.
وی افزود: با چنین تفکر و اعتماد به نفس و تلقی دستگاه قضایی باید برای حفظ، امنیت، ثبات سیاسی، آرامش اجتماعی و حاکمیت عدل و انصاف تلاش کند و انشاءالله هیچ آسیبی به کسی نخواهد رسید.