آفتابنیوز : آفتاب: محمد تقی مصباح یزدی عضو مجلس خبرگان گفت: "بسیاری از کسانی که در فتنهها نقش کلیدی داشتند، از تربیتشدگان همین اساتید فاسد دانشکده های حقوق و علوم سیاسی بودند."
وی افزود:"در بحث اسلامی شدن دانشگاهها کسانی روی کارآمدند که خودشان منشأ اشکال بودند و دانشکدههای حقوق و علوم سیاسی در اختیار کسانی قرار گرفت که بعدها فسادشان معلوم شد".
مصباح یزدی تاکید کرد "کسانی که هنوز معنای ولایتفقیه را نفهمیده و یا قصد سوئی دارند، اختیارات ولیفقیه را محدود به موارد ذکر شده در قانون اساسی میدانند و معتقدند که رهبری حق ندارد در قانونگذاری دخالت کند. "
رییس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی، در جمع تعدادی از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی، انقلاب اسلامی را در دنیا "بینظیر" خواند و اظهار عقیده کرد "نمیتوان توقع داشت به محض پیروزی انقلاب همه امور به سرعت سامان بگیرد؛ چراکه کشور از آغاز با کمبودهای زیادی روبهرو بود و از طرفی بیگانگان نیز با تمام قوا به تلاش برای سرنگونی نظام پرداختند.
محمدتقی مصباح یزدی مهمترین مسأله انقلاب اسلامی را "بُعد فرهنگی یعنی همان باورها و ارزشهای اسلامی" دانست و آنرا "موجب تفاوت این نظام با سایر نظامها" ذکر کرد و گفت "آبادانی و سازندگی در کشورهای دیگر نیز وجود دارد. "
عضو خبرگان رهبری همچنین گفت "در بحث اسلامی شدن دانشگاههای کشور، کسانی روی کارآمدند که خودشان منشأ اشکال بودند و دانشکدههای حقوق و علوم سیاسی در اختیار کسانی بود که بعدها فسادشان معلوم شد و میتوان گفت بسیاری از کسانی که در فتنهها نقش کلیدی داشتند، از تربیتشدگان همین اساتید بودند. "
وی خاطرنشان كرد: با توجه به وضع دانشگاهها و درحالیکه بسیاری از مسوولان درجه اول کشور سکولاریسم را ترویج میکردند، چگونه میتوان به اسلامی شدن دانشگاهها امیدوار بود؟
مصباحیزدی مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی را نیز "در حکم قانون" ذکر کرد و گفت "کسانی که هنوز معنای ولایتفقیه را نفهمیده و یا قصد سوئی دارند، اختیارات ولیفقیه را محدود به موارد ذکر شده در قانون اساسی میدانند و معتقدند که رهبری حق ندارد در قانونگذاری دخالت کند. "
وی با تأکید بر اینکه " اسلامی بودن انقلاب به فرهنگ آن است" خاطرنشان كرد: مشکل دیگر شورای عالی انقلاب فرهنگی، سایه انداختن مسائل سیاسی بر مسائل فرهنگی است؛ چراکه اگر فرهنگ بازیچه سیاستمداران شود، هرگونه خواستند قانون را تفسیر و عمل میکنند، هر چند مصوبات شورای عالی در حکم قانون باشد.
مصباح یزدی مشکل دیگر را نبودن دغدغه مجریان برای اجرا دانست و گفت: چه بسا مسوولانی حتی بدون سوء نیت به قانون مصوب عمل نکنند، چون آن را خلاف مصلحت میدانند، مگر آنکه از قدرتی مافوق بترسند یا دغدغه شخصی داشته باشند.
مصباح با اشاره به اینکه " کوتاهی در وظیفه خیانت به خون صدها هزار شهید و جانباز و کسانی است که سالها شکنجههای بسیاری را که در این راه تحمل کردهاند" گفت: اگر انحرافی در کار ما ایجاد شود، این انحراف در جامعه و نسلهای بعد اثر خواهد گذاشت. و این مسوولیت بیش از همه متوجه افراد فرهنگی کشور است؛ زیرا افراد دیگر ممکن است گناهانی مرتکب شوند، اما مسوول کفر و انحراف دینی و فکری مردم نیستند.
وی، خاطرنشان کرد: گاهی سخنی که به ظاهر یک تشکیک فلسفی است، در حقیقت ریشه همه باورها و ارزشها را قطع میکند و منشأ کفر میلیونها انسان میشود.
برق نابود باد!
چه کنی؟ره ز که پرسی؟چون باشی
فوق لیسانس علوم سیاسی