آفتابنیوز : آفتاب: با توجه به آمارهای موجود، بیش از 80 درصد بلوتوثهای ردو بدل شده میان جوانان محتوای مخرب دارد.
محمد رضا ایراندوست در نشست «اجتماعی شدن دینی نوجوانان و سرگرمیهای نوین با تأکید بر مصرف محتوای بلوتوثی» در خبرگزاری قرآنی ایران افزود: این مسأله ریشه در دو مرحله «دیندهی» و «دینیابی» دارد؛ یعنی اینکه ما در ارائه دین موفق هستیم، اما در اینکه جوان ما نیز دین را بپذیرد، چندان موفق نبودهایم.
وی با بیان اینکه ما در قسمت دیندهی قوی هستیم، گفت: متاسفانه در بخش دینیابی و ایجاد انگیزه برای فرد ضعیف هستیم.
ایراندوست اضافه کرد: هویت دینی در دوره جوانی شکل میگیرد، اما بستر مناسب آن در دوره نوجوانی است، بنابراین باید بذر دین را در دوره نوجوانی بکاریم تا در دوره جوانی برداشت کنیم.
ایراندوست تصریح کرد: هم اکنون40 میلیون سیمکارت و40 میلیون گوشی تلفن همراه در اختیار مردم است و این یعنی اینکه میلیونها ارتباط بلوتوثی بالقوه در کشور وجود دارد.
ایراندوست تاکید کرد: باید انگیزهها و نیازهای مخاطب را در تولید و استفاده بلوتوث در نظر گرفت و محتوا تولید کرد.
ایراندوست با بیان اینکه دهه دوم، دوره نوجوانی و دهه سوم، دوره جوانی محسوب میشود، گفت: دوره نوجوانی دوره اصلاح است و گاهی حتی نوجوانان در دین هم، خوب و بد را در نظر میگیرند؛ چراکه آرمانگرا هستند و در این مسیر قدم بر میدارند.
وی ادامه داد: نوجوانان در این دوره استقلالطلب هستند و عمدتاً خود را به جایی متصل و به واسطه این اتصال خود را تعریف میکنند و رفتارهای آمرانه را در این دوره نمیپذیرند.
وی تأکید کرد: باید سرمایههای فرهنگی نوجوانان را در بحث آسیبشناسی در نظر بگیریم و برای بلوتوثهای دینی محتوا تولید کنیم.