کد خبر: ۱۰۴۶۴۴
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۶:۲۰

تابش: قوه‌ی مجریه باید به قوانین مصوب مجلس تمكین كند

از دلایل اصلی اختلافات بین مجلس و دولت، منیت و خودخواهی‌هاست
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: دبیر کل فراكسیون خط امام (ره) مجلس شورای اسلامی راه‌كار تعامل مثبت دولت و مجلس را تمكین به قانون خواند و گفت: تنها راهی كه هم پذیرش مردمی داشته باشد و هم بتواند فصل‌الخطاب قرار بگیرد، تمكین به قانون است.

محمدرضا تابش، اظهار داشت: در حقیقت مجلس باید قانون و جایگاه قوه‌ی مجریه را محترم بشمارد و چون به فرموده‌ی مقام معظم رهبری قوه‌ی مجریه میدان‌دار است و وظایف و مسئولیت‌های سنگینی به دوش دارد باید از قوه‌ی مجریه حمایت كند و از سوی دیگر هم قوه‌ی مجریه باید به قوانین مصوب مجلس تمكین كند و هیچ دلیلی نمی‌تواند برای دولت نسبت به اجرای قوانین مصوب مجلس ایجاد بازدارندگی كند.

وی افزود: ممكن است دولت درخصوص مصوبه‌ای اشكالی وارد كند. در آن صورت می‌تواند ایده‌ی خود را در قالب لایحه و یا از سوی نمایندگان به صورت طرح به مجلس ارایه كند و مجلس هم دولت را كمك خواهد كرد كه موضوع را حل و فصل كند.

نماینده‌ مردم اردكان در خانه ملت با اشاره به برخی اظهارنظرها درخصوص این‌كه ریشه‌ی اختلافات دولت و مجلس ناشی از رقابت‌های سیاسی است، گفت: بجز در مقطع كوتاهی كه اصلاح‌طلبان در قدرت بودند و قوه‌ی مجریه و مقننه را در دست داشتند، هیچ وقت دولت و مجلس در دست یک جناح نبوده، اما اكنون سه قوه در دست جناح اصول‌گراست و لذا این عدم وفاق و عدم هماهنگی‌هایی كه پیش می‌آید باعث تعجب است. لذا نمی‌توان قبول كرد كه این اختلافات ریشه در رقابت‌های سیاسی داشته باشد.

تابش ادامه داد: اگر رقابت سیاسی بر اساس اصول تعریف شده و تبیین شده و پذیرفته‌ی خود شكل بگیرد قاعدتا اختلاف نگاهی پیش نخواهد آمد. همان‌طور كه ما اقلیت مجلس هستیم این را پذیرفته‌ایم و به اكثریت احترام می‌گذاریم و نقد و انتقاداتمان را هم با حفظ موازین شرعی و اخلاقی بیان می‌كنیم. در جایی هم كه نیاز باشد تعامل می‌كنیم.

دبیر کل فراكسیون خط امام (ره) مجلس با بیان این‌كه اختلاف نگاه بین جناح اصول‌گرا قابل پذیرش نیست، اضافه كرد: با كمال تاسف می‌توان گفت اختلافاتی كه گاهی بین دولت و مجلس به وجود می‌آید فراتر از اختلافات سیاسی است، بلكه منیت و خودخواهی‌هاست كه شاید بیشتر باعث بروز این اختلافات می‌شود و این مساله‌ای است كه در جامعه‌ی اخلاقی و اسلامی ما پذیرفته شده نیست.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین