آفتابنیوز : آفتاب: رابط پارلمانی مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: به نظر میرسد که به ژاپن اسلامی نخواهیم رسید مگر اینکه همه عزم خود را برای حذف افراد افراطی و پیشبرد اهداف نظام و سند چشم انداز جزم کنیم.
حجت الاسلام تیمور علی عسگری افزود: در هر مقطعی ضرورتها و اولویتهای همان مقطع را باید بررسی کرد. امروز کشور به نوعی دچار گفتمانی شده است که از سوی برخی دستاندرکاران و افراد پیروز در عرصه سیاسی بهوجود آمده است.
وی با بیان اینکه در مقطعی از زمان ما شاهد گفتمان انقلابی، گفتمان جهاد و دفاع مقدس و گفتمان دوره سازندگی بودیم افزود: در مقطعی میطلبید که کشور در میدان رزم و جهاد از این گفتمان استفاده کند و در شرایط سازندگی نیز برای آبادانی و سازندگی زیرساختها و خرابیهای ناشی از جنگ از گفتمان سازندگی استفاده کردیم. بعدها نیز حقوق اساسی مردم و اولویت اجتماعی آنان در گفتمان کشور قرار گرفت و امروز با استقرار دولت اصولگرا بحث عدالت و پیشرفت گفتمان کشور است.
وی ادامه داد: روزی که مجلس هفتم فعالیت خود را آغاز کرد حداد عادل به عنوان رئیس مجلس تاکید کرد که جریان اصولگرا به دنبال ساختن ایرانی پیشرفته است و از ایران به عنوان "ژاپن اسلامی" یاد کرد.
عسگری گفت: بر این اساس مقرر شد ایران به عنوان قدرت اول منطقه در تمامی جنبهها بهویژه اقتصاد، تولید علمو فناوری شود و الگویی برای جهان اسلام باشد. این در حالی است که امروز شاهدیم با وجود دعواهای سیاسی و التهابآفرینیها در جامعه که عمدتا از سوی جریانهای افراطی بهوجود آمده است بیشترین التهابات را شاهد هستیم.
عسگری گفت: به نظر میرسد که به آن ژاپن اسلامی نخواهیم رسید مگر اینکه همه عزم خود را برای حذف افراد افراطی و پیشبرد اهداف نظام جزم کنیم.
وی با بیان اینکه برخی از این افراد افراطی در دستگاهها نفوذ کردهاند و فضای کشور را از فضای پیشرفت و توسعه و توجه به اهداف بلند که در آغاز فعالیت جریان اصولگرایی مطرح شد دور کردهاند، اظهار داشت: بهترین راه برای مقابله با این عوامل افراطی حذف آنها و بازگشت به جریان اعتدال است.
وی با بیان اینکه دولت نیز باید در ارتباط با وظایف خود و برنامه چهارم، پنجم و چشم انداز سیاستهای ابلاغی و اصل 44 پاسخگو باشد، افزود: این در حالی است که دولت نهم و دهم در شرایطی قرار داشته که بیش از همیشه تمامی مواهب شامل مواهب الهی، گرانی نفت که پول هنگفتی را در اختیار دولت گذاشت، همراهی مجلس اصولگرا و تعامل 3 قوه که در چارچوب اصولگرایی حرکت می کردند را با خود داشته است.
عسگری گفت: شرایط کنونی اقتصاد زیبنده نظام نیست چرا که اقتصاد امروز ایران اقتصادی همراه با رکود، ضعف در قدرت خرید مردم و دست و پنجه نرم کردن تولیدگران با مشکلات و واردات بیرویه است. این در حالی است که اصل 44 قانون اساسی به انقلاب اقتصادی باید منجر میشد.
وی ادامه داد: در شرایط بینالمللی و سیاست خارجی نیز فضای نامناسب سیاسی در داخل کشور و رویه افراطی که گروهها مقابل یکدیگر در پیش گرفته اند از جمله تلاش برای تضعیف مجلس و بعد رفتارهای ناپسند دیگر که در هفتههای گذشته شاهد آن بودیم، موجب شد تا فضای بینالمللی نیز به سمت تصویب قطعنامه علیه ایران پیش برود.
رابط پارلمانی مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه باید به گونه ای فضای عقلانیت در کشور حاکم شود، افزود: قوه قضائیه به عنوان مرکز اصلی تظلم خواهی در کشور به تخلفات افرادی که نسبت به چهرههای خدوم نظام انجام شده است رسیدگی کند.
نماینده مجلس شورای اسلامی در دوره هفتم با اشاره به اینکه برخی افراد در کشور خود را کاتولیک تر از پاپ میدانند و به همین دلیل به خود اجازه میدهند که رفتارهای ناپسندی در قبال چهرههای نظام داشته باشند ادامه داد: حرکتهایی که در هفتههای گذشته جلوی مجلس انجام شد و شعارهایی که علیه رئیس مجلس داده شد همه اینها تلاشهایی برای تضعیف مجلس بود اما فراموش نکنیم تضعیف مجلس دیکتاتوری را بهدنبال دارد.
عسگری تاکید کرد: امروز عوامل افراط بسیار شفاف و شناخته شده و مشخص هستند و همه میدانند که در کجا نفوذ کردهاند و چه اهدافی را دنبال میکنند و قوه قضائیه باید در مسیر رسیدگی به تخلفات با این عوامل برخورد کند.