کد خبر: ۱۰۴۹
تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۳۸۳ - ۱۶:۵۹
حداد عادل:

لازم بدانم آفتابي مي شوم

آفتاب‌‌نیوز : وي امروز صحبتش را با مسائل هسته اي آغاز كرد و سپس با بيان اين مطالب در مورد استفاده صلح آميز از انرژي هسته اي با اشاره به روند مذاكرات هسته اي ايران و اروپا هشدار داد كه اگر اروپا وقت كشي كند ايران عكس العمل جدي و مناسبي نشان خواهد داد.

رئيس مجلس تأكيد كرد: اگر اروپا در مذاكرات هسته اي اين اصول را رعايت كند مشكلي نداريم در غيراين صورت مجلس ادامه پژوهش در فناوري هسته اي و پيشرفت در اين زمينه را جزو منافع ملي مي داند و در مقابل وقت كشي اروپا عكس العمل مناسب نشان خواهد داد.

وي اظهار داشت: امكان دارد اين روند سياستي باشد تا اروپا طي آن بخواهد از صلح آميز بودن فعاليت هاي هسته اي ايران مطمئن شود.

حداد عادل سپس درخصوص موضع گيري هاي آمريكا و اسرائيل عليه ايران گفت: تصميم گيري هاي آمريكا و اسرائيل به يكديگر پيوسته است همواره تصميم گيري هاي واشنگتن قبلاً در تل آويو گرفته شده است.

وي اظهار داشت: حرف هاي آمريكا و اسرائيل مطالب جديدي نيست. بوش هم در آغاز دوره جديد با بيان اين مطالب خواسته است كه بيشتر جلب توجه كند و حرف جديدي نزند اما سخنان او تكرار همان حرف هاي قديمي است.

حداد همچنين درخصوص انتخابات عراق و دخالت ايران گفت: دشمني بعثي ها با ايران امر جديدي نيست و جنگ تحميلي ميراث شوم بعثي ها براي ايران بود ولي هيچ قدرت خارجي نمي تواند ملتي را مجبور به شركت در انتخابات كند بنابراين ملت عراق بدون اين كه تحت تأثير نيروي خارجي قرار گيرند وارد صحنه شدند.

انتقاد اقتصاددانان وارد نيست

رئيس مجلس سپس درخصوص مسائل اقتصادي به سوالاتي پاسخ داد.

حداد عادل در دفاع مجدد از طرح تثبيت قيمت ها در مجلس هفتم گفت: انتقاد اقتصاددانان به اين مصوبه را وارد نمي دانم و اين اقدام مجلس سياسي و تبليغاتي نيست. بلكه از ادامه دستوردهي براي افزايش قيمت ها جلوگيري كرده است.

وي با اشاره به آن كه نامه اقتصاددانان را به مجلس هفتم خوانده است تصريح كرد: در مورد اتهاماتي كه به اين مجلس زدند اظهارنظر نمي كنم اما اين سوال را از اقتصاددانان دارم كه چرا نويسندگان اين نامه در طول ساليان گذشته كه دولت دستوري قيمت ارز و برخي كالا را بالا و پايين مي كرد چرا اقتصاد را دستوري نمي دانستند.

وي سپس هرگونه ارتباط اين مصوبه را با انتخابات رياست جمهوري رد كرد و اظهار داشت: اگر انتخاباتي هم در كار نبود اين اقدام را انجام مي داديم و اگر نتيجه انتخابات به سود اكثريت مجلس هفتم هم باشد، هيچ عيب و ايرادي به اين طرح وارد نيست، نبايد فايده اين طرح را در تحت تأثير قرار دادن انتخابات دست كم گرفت.

حداد عادل با قاطعيت رد اين مصوبه مجلس را از سوي شوراي نگهبان ضعيف دانست و معتقد بود در اين طرح نكته اي خلاف شرع يا قانون اساسي وجود ندارد و گفت: اگر هم به فرض شوراي نگهبان اين طرح را رد كند، بر تصميم قبلي خود اصرار نداريم و نهايتاً آن را به مجمع تشخيص مصلحت ارجاع مي دهيم.

رئيس مجلس هفتم در پاسخ به سوالي درخصوص طرح افزايش حقوق و دستمزد در مجلس گفت: البته بعيد مي دانم اين طرح به بودجه سال 84 برسد اما در ترميم حقوق رعايت قشر كم درآمد را خواهيم كرد.

وي سپس درخصوص ضمانت اجرايي تحقيق و تفحص گفت: متأسفانه تحقيق و تفحص راه ناتمامي است كه تا جايي پيش مي رود و بعد محو مي شود.

حداد عادل با اشاره به تحقيق و تفحص هايي كه در مجلس ششم صورت گرفته تأكيد كرد: مجلس هويت مستمر دارد و اين گونه نيست كه مجلس ششم به يك رژيم متعلق بود و مجلس هفتم به رژيم ديگر و اگر تحقيق و تفحص در مجلس ششم صورت گرفته مي تواند مورد استفاده مجلس هفتم قرار گيرد.

لازم بدانم آفتابي مي شوم

امروز حداد عادل همچنين نامزدي خود در انتخابات آينده رياست جمهوري را رد كرد.

رئيس مجلس هفتم در پاسخ به اين سؤال كه كانديداي سايه اصولگرايان است گفت: اگر بخواهم نامزد انتخابات رياست جمهوري شوم، احتياجي نيست در سايه بمانم و آفتابي مي شوم. اين ظن و گمان روزنامه نويسان است و علت طرح آن را هم از خودشان بپرسيد.

وي اظهار داشت: بالاخره بايد بازار انتخابات گرم بماند، مثل گذشته انتخابات رياست جمهوري كه آقاي خاتمي انتخاب شد، از يك سال قبل مي گفتند آقاي خاتمي مي آيد يا نمي آيد.

حداد تأكيد كرد كه نامزد رياست جمهوري نيست و براي خدمت، مجلس براي وي كافي است.

رئيس مجلس در مورد حضور هاشمي اظهار داشت: ما هم مانند آقاي هاشمي معتقديم افراد واجد صلاحيتي كه بتوانند مسئوليت رياست جمهوري را بپذيرند وجود دارد و ايشان هم به عنوان يك مدير با سابقه به اين نكته توجه دارند.

نماينده تهران گفت: اين كه آقاي هاشمي صريحاً تاكنون نامزدي خود را براي رياست جمهوري اعلام نكرده اند به اين دليل است كه مايلند مديران نسل جديد وارد صحنه شوند و رشد كنند.

وي در مقابل اصرار خبرنگاران براي حضور هاشمي اظهار داشت: قدم ايشان بر سر چشم ما اگر ايشان هم مثل بقيه كانديداها وارد صحنه شوند هرچه ملت تصميم بگيرد محترم و ما آماده همكاري با او هستيم.

حداد عادل درباره نقش رئيس جمهوري آينده در گسترش عدالت گفت: از مصاديق بارز اصلاحات عدالت است و نگاه مجلس نيز تحقق عدالت است.

رهبر معظم انقلاب هم اصلاحات واقعي را مبارزه با فقر و فساد و تبعيض دانسته اند مجلس هفتم هم در اين راه تلاش مي كند.

رئيس مجلس در پاسخ به اين سوال كه بيانيه امروز 185 نماينده مجلس تبليغات انتخاباتي براي آبادگران بود گفت: ما همه براي آباداني كشور تلاش مي كنيم، من زياد وارد اين اصطلاحات نمي شوم و هميشه مواضعم روشن بوده است. بهتر است به كارهاي ديگري در مجلس برسم و در اين مباحث دخالت نكنم.

امروز همچنين در صحن مجلس نامه 185 نماينده قرائت شد كه در آن پيروزي انقلاب و آغاز دهه فجر را تبريك گفتند ولي اين نامه بيشتر به تبليغ مجلس هفتم و اصولگرايان شباهت داشت. در بخشي از اين نامه آمده است:

ملت ايران در طول 26 سال گذشته همه افكار و انديشه ها و صاحبان نحله هاي فكري، مختلف را آزموده است. ملت ايران به عنوان باهوش ترين و سياستمدارترين ملت جهان انقلاب را از گردنه هاي سخت نفس گير عبور داده است.

در سال هاي اخير كه موضوع مبارزه با فقر و فساد و تبعيض از دغدغه هاي اصلي مردم و رهبر معظم انقلاب و همه دلسوزان كشور بوده است ملت ايران در جريان برگزاري انتخابات شوراها و مجلس شوراي اسلامي با اقبال به نيروهاي اصولگرا كه گفتمان خدمت، عدالت و صداقت را فراروي فعاليت خود نهاده اند، نشان داد كه بار ديگر آماده است انقلاب را از گردونه مبارزه با فقر و فساد و تبعيض عبور دهد.

نمايندگان مجلس هفتم نيز از هنگام شروع به كار تمام هم خود را مصروف رفع مشكلات مردم به ويژه حل مسائل اقتصادي كشور و مشكلات معيشتي مردم نموده اند و همچنان مصمم هستند بدون توجه به جوسازي و تبليغات سوء با محور قرار دادن منافع ملت ايران و به گروه هاي خاص و با استفاده از تجربه هاي به دست آمده به ويژه در 26 سال گذشته و اندوخته هاي علمي بدون آن كه تحت تأثير نسخه هاي دستوري برگرفته از مجامع نظام سرمايه داري قرار گيردند، رويكرد عدالت محور را به ويژه در حوزه اقتصاد مبناي جهت گيري ها و تصميمات خود قرار دهند و در اين راه هيچ تزلزلي به خود راه ندهند.

براساس ساختار حقوقي منتج از قانون اساسي و واقعيات گذشته (حتي پيش از پيروزي انقلاب اسلامي) قوه مجريه نقش اصلي را در حركت كشور و جامعه به سمت پيشرفت و آباداني و سعادت مادي و معنوي برعهده دارد و كارآمدي و ناكارآمدي دولت، موفقيت و عدم موفقيت نظام و ديگر اركان حكومت از جمله مجلس شوراي اسلامي را در نيل به اهداف و آرمان ها و پاسخ عملي به مطالبات ملت رقم مي زند. از سوي ديگر چون قواي مجريه و مقننه اجزاي تفكيك ناپذير نظام جمهوري اسلامي هستند نمي توانند بدون همكاري و تعامل سازنده با يكديگر، امور كشور و ملت را به پيش ببرند و روشن است كه همسويي دو قوه مجريه و مقننه، اميد به پيشبرد امور را دوچندان نخواهد كرد. بر همين اساس ضمن تأكيد بر اهميت برگزاري انتخابات رياست جمهوري سال آينده و لزوم زمينه سازي دست اندركاران براي برپايي انتخاباتي پرشور و سالم، اميدواريم با حضور پرنشاط ملت آگاه ايران در پاي صندوق هاي رأي، سكان مديريت اجرايي كشور به دست نيروهايي سپرده شود كه نتيجه آن بر سر كار آمدن دولتي تحول خواه، خدمتگزار، مردمي و عدالت محور و در يك كلام دولتي اصولگرا باشد تا خواست يكپارچه ملت و رهبر معظم انقلاب را كه همانا مبارزه با فقر و فساد و تبعيض است سرلوحه فعاليت خود قرار دهد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین