آفتابنیوز : آفتاب: از 39 قانونی که در چند ماه گذشته از مجلس به دولت آمده فقط دو مورد وجود دارد که دولت نسبت به آن نظر داشته و ابلاغ نکرده است.
معاون پارلمانی رئیسجمهوری گفت که قانون برای عبور از این مشکل چارهاندیشی کرده است، اما برخی این مسأله را بزرگنمایی کرده تا با ایجاد فضا اختلاف بین مجلس و دولت را دامن بزنند.
میرتاجالدینی خاطرنشان کرد: براساس قانون اگر رئیس جمهور مصوبه مجلس را که به تأیید شورای نگهبان رسیده است در ظرف زمانی تعیین شده ابلاغ نکند، رئیس مجلس آن را ابلاغ میکند و در روزنامه رسمی منتشر میشود.
وی با بیان اینکه رئیس جمهوری قانون مصوب مجلس و مورد تأیید شورای نگهبان را بهموقع ابلاغ میکند، اظهار داشت: گاهی پیش میآید که به علت سفرهای رئیسجمهور، تعطیلات و یا ضرورت بررسی و مطالعه آن روند ابلاغ زمانبر شود.
معاون پارلمانی رئیسجمهوری تصریح کرد: ابلاغ قوانین از سوی رئیسجمهور حائز اهمیت و دارای ملاحظاتی است که قانونگذار آن را برعهده رئیسجمهور قرار داده والا مجلس میتوانست قانونی را که تصویب کرده است خود هم ابلاغ کند.
میرتاجالدینی درباره علت اینکه قانونگذار ابلاغ قوانین را برعهده رئیسجمهوری قرار داده است، گفت: رئیسجمهور به عنوان عالیترین مقام کشور پس از مقام معظم رهبری، باید قانون را ملاحظه نماید، عوارض و تبعات اجرایی آن را بسنجد و سپس به دستگاهها ابلاغ کند و این روندی زمانبر است.