آفتابنیوز : آفتاب: در سند ملی آموزش و پرورش و طرح تحول بنیادین كه به تصویب شورای عالی آموزش و پرورش رسیده و هم اكنون نیز در دست بررسی شورای عالی انقلاب فرهنگی است، به استفاده از فناوریهای نوین از جمله IT تاكید شده است.
دبیركل عالی شورای آموزش و پرورش خاطر نشان كرد: استفاده از سیدیهای آموزشی و خودآموز همچنین برنامههای نرمافزاری كمکآموزشی، مجموعهای از عناوین كتابهای الكترونیكی دانشآموزان را تشكیل میدهد كه در فرآیند تغییرات كتب و همچنین سند درس ملی لحاظ و اجرایی خواهد شد.
وی با بیان این كه باید یادگیری از طریق شبكه یادگیری صورت گیرد، ادامه داد: هدف سند ملی و طرح تحول بنیادین از این طرح ارتقای كیفیت آموزش و بهروز كردن نظام تعلیم و تربیت در راستای افق چشم انداز ایران در 1404است.
نوید ادهم استفاده از روشهای نوین آموزشی با استفاده از IT را یك نیاز عنوان كرد و یادآور شد: در استفاده از كتابهای الكترونیكی باید دو مقوله مورد توجه قرار گیرد، نخست این كه در دنیای تعلیم و تربیت جایگاه معلم با استفاده از IT نباید كمرنگ شود، چرا كه هیچ چیز نمیتواند جایگزین معلم باشد و باید فرایند تعلیم و تربیت و ارتباط رو در رو بین معلم و دانش آموز به نحو مطلوب حفظ شود.
وی بیان كرد: همچنین در استفاده از روشهای نوین آموزشی نباید دانشآموز از كتاب بینیاز شود، چرا كه كتاب، كتابخوانی و كتاب محوری ویژگیهای منحصر به فردی دارد كه آموزشهای الكترونیكی نمیتواند آنها را تامین كند.
دبیركل عالی شورای آموزش و پرورش در پایان خاطرنشان كرد: طرح تحول بنیادین با این كه نظام آموزش و پرورش را به صورت اساسی تغییر خواهد داد و با توجه به این كه نحوه ارائه دروس و آموزشها متناسب با علم روز میشود، اما استفاده از IT در ارائه روشهای تعلیم و تربیت باید هوشمندانه صورت گیرد تا این فرصت طلایی به غفلت تبدیل نشود.