آفتابنیوز : آفتاب: مسعود بهبهانینیا نویسنده سریال فاصلهها با بیان اینکه قبول دارد در این سریال درباره روابط دختر و پسر تابوشکنی کرده، گفت: من میخواستم این کار را در سریال نرگس انجام دهم که نشد. به دلیل همین ملاحظات و نگرانیها موضوع بیان نشد. آنجا نسرین با بهروز ارتباطی دارد که اساسش دوستی خیابانی است. در سریال نرگس ماشینسواری آنها را نمیبینیم. من بعد از 4سال توانستم این موضوع را نمایش دهم.
وی در گفتو گو با روزنامه جامجم، گفت: ما آنقدر مصادیق روشن و گویا و قابل طرح در جامعه داریم که نیازی نیست سراغ سوژههای غیرقابل دفاع برویم
بهبهانینیا با اشاره به اینکه ما 2 نفر را در دو سر طیف خوب و بدمان داریم. یکی حاج رضاست که خوب ماست. دیگری مهران است که آدم بد داستان است، تصریح کرد: اما بقیه شخصیتها با درصدهای مختلف خاکستری هستند. محسن «فاصلهها» خوب مطلق نیست. چون هزار جور اشتباه میکند. ساسان خانوادهای ندارد. در جامعهشناسی بحثی با عنوان جامعهپذیری داریم. یعنی فرآیندی که برای نوجوان در سنین نوجوانی تا جوانی اتفاق میافتد. اگر اینجا خانواده و دستگاههای تاثیرگذار مثل آموزش و پرورش و روحانیت و رسانهها کارشان را به خوبی انجام ندهند این اتفاقات به صورت آسیبهای اجتماعی رخ میدهد. ساسان محصول این مشکل است. ما تلاش کردهایم به شرایط اجتماعی نقبی بزنیم.
وی اظهار کرد: فرهاد و بیتا هر کدامشان از یک وضعیت اجتماعی بیرون میآیند. بیتا میگوید من میخواستهام که سالم باشم، اما هزاران نفر من را به راه بد فرستادهاند. ما آدمها را به صورت یک جزیره منفک از شرایط اجتماعی نمیبینیم.
کارگردان سریال فاصلهها افزود: یک نکته ظریفی وجود دارد. شاید من نتوانستم خوب بیان کنم. ما قرار است بگوییم که مجموعه نصیحتها به تنهایی کارکرد لازم را ندارد. ما قرار است رفتار محسن را به چالش بکشیم. ما رفتار پدر و پسر را نقد میکنیم. هر دو را به لبه پرتگاه میبریم. میگوییم اگر این رفتارهای غلط ادامه پیدا کند آخرش چه میشود. ما خودمان منتقد این جور رفتار هستیم. پس وقتی من میخواهم رفتار محسن را نقد کنم باید مجموعه کارهایش را به نمایش بگذارم.
اینها به معنای این نیست که من میخواهم این کار را القا کنم. قرار نیست از طریق محسن خودمان هم جوانها را نصیحت کنیم. محسن تا خودش را تغییر ندهد نمیتواند فرزندش را تغییر بدهد. منابع بدآموزی اینقدر زیاد است که سریال ما در برابر آنها هیچ است
وی گفت: در عرصه رسانه ملی میگویند نباید این حرف را بزنید. چرا نباید بگوییم؟ آیا قرار است تلویزیون بر مشکلات سرپوش بگذارد. ما در حد بضاعت خودمان و توان بیننده داریم حرف میزنیم. متعرض تمام مسائل اجتماعی نخواهیم شد. ما چرکی انحرافات اجتماعی را قطعا نمیتوانیم منعکس کنیم، اما اشاراتی به رفتارهای غلط داریم تا آنها را طرح و نقد کنیم.