آفتابنیوز : آفتاب: عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: وحدت باید در مبانی و اصول انجام شود؛ اما در جزییات هرکس ممکن است نظرات مختلفی داشته باشد و اختلافنظر در جزییات نباید باعث زدن برچسب وانگهای ضدانقلابی یا ضدولایت فقیه به افراد شود.
حسین مظفر اظهار کرد: طبیعی است خشم به خاطر آثار بسیار منفی که در عملکرد فردی و اجتماعی دارد جزو گناهان مبغوض بهشمار میرود و کظم غیظ به عنوان یک امر مفید تلقی شده است.
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری افزود: البته کظم غیظ را در برابر دوستان باید به کار برد، ولی در برابر دشمن خشم انقلابی و تعصب و پیگیری اهداف مسأله مهم، خوب و عامل بازدارنده تجاوزات میشود.
وی با اشاره به اینکه « خشم اصلا باعث غلبه احساسات بر فکر و عقلانیت میشود و هیجانگرایی را دامن میزند» ادامه داد: همین هیجانگرایی و غوغاسالاری باعث آتشافروزی، نادیده گرفتن حقایق، بزرگنماییهای بیجا، کوچکنماییهای ناجوانمردانه و خارج از انصاف میشود و طبیعی است که جلوگیری از خشم به عنوان یکی از مصادیق تقوا مطرح و در تامین بهداشت روانی جامعه بسیار مفید واقع شود.
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین با اشاره به اینکه «توصیه اسلام نیز بر جذب حداکثری و دفع حداقلی است» اظهار کرد: علیرغم این توصیه متاسفانه فضای سیاستزده جامعه و فضایی که بعضی از افراطیون به وجود میآورند از هر طرف باعث میشود که نتیجه معکوس بدهد و این به ضرر انقلاب و آرامش جامعه است.
وی افزود: ما اصلا نباید دایره اصولگرایی را به بهانه خالص کردن افراد تنگ کنیم و نه دایره مخالفان را بیجا افزایش دهیم. همانطور که رهبر انقلاب نیز فرمودند افراد اختلاف سلیقه دارند و ایمانها متفاوت است و این دلیل بر مخالفت و خارج بودن از دایره اصولگرایی نیست.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه دشمنان فراوانی در نظام بینالمللی و همچنین مشکلات فراوانی در داخل داریم، نیاز به وحدت داریم. البته همانطور که رهبر انقلاب فرمودند وحدت در مبانی و اصول است. در جزییات ما نمیتوانیم افراد را با هم متحد کنیم؛ چراکه هرکس نظرات مختلفی ممکن است داشته باشد.
مظفر افزود: مهم این است که افرادی که نظام را قبول دارند، دلشان برای کشور و نظام میسوزد و برای آبادانی و آزادی کشور تلاش میکنند بتوانند دور همدیگر جمع شوند با هم گفتوگو و سعه صدر داشته باشند و با یکدیگر مدارا کنند.
وی تصریح کرد: این فضای طرد بیجا و خارج کردن افراد از دایره دلسوزان کشور و اصولگرایی از سوی برخی یکی از اشکالات بزرگی است که قطعا لطمه بزرگی به کشور وارد میکند که نباید به عنوان یک امر ممدوح تلقی شود بلکه باید مورد مذمت قرار گیرد.
وی در عین حال خاطرنشان کرد: مشخصا یک عده مخالف و ضدنظام هستند و یک عده موافق نظام هستند اما یک طبقهبندی دیگری وجود دارد و در آن افرادی هستند که دیدگاههای متفاوتی دارند اما در چارچوب داخل نظام تلقی میشوند. معتقدم وحدت در مورد کسانی که نظام و چارچوبهای نظام سیاسی و آرمانهای اسلام و انقلاب را قبول دارند به سادگی میسر است و طبیعی است که وقتی که وحدت مطرح میشود درباره طیف خارج از نظام نیست، بلکه درباره کسانی است که به عنوان افراد درون نظام تلقی میشود.
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: افراد درون نظام هم طبیعی است که با هم اختلافنظر دارند و این اختلافنظر نباید باعث طرد باشد. اختلافنظرها در سیاست، اقتصاد، فرهنگ و نحوه اداره کشور هرگز نباید منجر به برچسبها و انگهای ضدانقلابی شود و فردی را به واسطه آن خارج از نظام یا ضد ولایت فقیه تلقی کرد.
وی با بیان اینکه «منظور از وحدت، وحدت استراتژیک است، نه وحدت در تاکتیک» افزود: این یعنی واقعا میتوانند افرادی که در چارچوب نظام، انقلاب، اسلام را قبول دارند و دلشان برای کشور میسوزد در مجموعه دلسوزان نظام قرار بگیرند و وحدت داشته باشند، منتها وحدت باید بر مبنای اصول و مبانی و ارزشهای مورد وفاق جامعه باشد.