آفتابنیوز : آفتاب: مشاور ارشد رئیسجمهوری عنوان کرد: در سفر رئیسجمهور به نیویورک رقابت بسیار شدیدی برای مصاحبه با آقای احمدینژاد به چشم میخورد به نحوی که اگر آژانس و خبرگزاریای موفق به مصاحبه نمیشد بهطور بسیار واضحی منزوی میشد.
سید مجتبی ثمره هاشمی در برنامه گفتو گوی ویژه خبری شبکه دوم سیما که با موضوع "رهاورد سفر رئیسجمهور به نیویورک" برگزار شد، افزود: رئیسجمهور در این سفر 6 روزه 21 دیدار با شخصیتهای برجسته جهان داشت که حدود 11 مورد دیدار با روسایجمهور و تعدادی با نخستوزیران کشورها و دیداری هم با دبیران کل سازمان ملل و اتحادیه عرب داشت.
وی گفت: «تقریبا در بیشتر این ملاقاتها روشن بود که رهبران جهان، سخنان آقای احمدینژاد را دقیق رصد میکنند و در این سفر بسیاری از صفبندیها مشخص و شفاف شد.»
مشاور ارشد رئیسجمهوری در ادامه به رقابت بسیار شدید رسانهها و خبرگزاریهای جهان برای مصاحبه با احمدینژاد اشاره کرد و افزود: برخی رسانهها که کینهتوزانه با جمهوری اسلامی ایران برخورد و دیگر رسانهها را از انتشار مواضع رئیسجمهور ایران منع میکردند مجبور شدند در صف انتظار برای مصاحبه با آقای احمدینژاد بمانند و اتاقی در هتل کرایه کرده و پیگیر مصاحبه با رئیسجمهور کشورمان بودند اما فقط 13 مصاحبه صورت گرفت و به عده زیادی از رسانهها فرصت مصاحبه داده نشد.
ثمرههاشمی با اشاره به اینکه امروز میلیونها نفر در جهان منتظر شنیدن پیامهای جمهوری اسلامی ایران هستند، تاکید کرد: در این شرایط رسانهها مجبورند به میدان بیایند.
وی در ادامه به برخی محورهای سخنان احمدینژاد با شخصیهایی چون بانکیمون دبیر کل سازمان ملل اشاره کرد و تصریح کرد: در یکی از این دیدارها وزیر دادگستری اسبق آمریکا گفت "ما مدیون ملت ایران هستیم و به مردم ایران برای برقراری صلح جهانی نیاز داریم".
ثمرههاشمی عنوان کرد: در دیداری دیگر شخصی که خود را نماینده 250 هزار نفر از قربانیان طوفان کاترینا معرفی کرده بود ادعا میکرد که هیچگونه کمکی به آوارگان این حادثه نشده است و تاکید داشت که همه باید برای تشریح اوضاع داخلی آمریکا به مردم جهان متحد شوند.
مشاور ارشد رئیسجمهوری گفت: «در یکی از این دیدارها، کشیشی میگفت که مردم امریکا باید به سبب تحریم ها و مشکلاتی که برای مردم دنیا بهوجود آوردهاند از خداوند طلب آمرزش کنند.»
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: در دیدارهای دیگر برخی مقامات با رئیسجمهور کشورمان که پیش از سفر به نیویورک در ایران صورت گرفته بود بسیاری از این مقامات از امریکا به سبب چپاول منابع کشورشان انتقاد داشتند.
ثمرههاشمی اضافه کرد که در یکی از این دیدارها رئیسجمهور کشوری میگفت منابع عظیم دریایی ما در دست امریکاییهاست و در قبال استفاده بیحد و مرز از این منابع فقط 7 میلیون یورو به ما میدهند.
مشاور ارشد رئیسجمهوری در پاسخ به سوالی مبنیبر اینکه آیا ناگفتههایی هم از سفر احمدینژاد به نیویورک دارید؟ افزود: در این سفر متراکم ناگفتههای بسیار زیادی وجود دارد و برای نمونه 2 کشیش برجسته با ابراز نگرانی از تبعیضهای موجود جهان ادعا میکردند که تفسیر آقای احمدینژاد درباره عدالت را قبول دارند و تاکید داشتند که نوعی همزبانی در حال شکلگیری در جهان است.