آفتابنیوز : آفتاب: عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، سهم پرداختی مردم بابت هزینههای درمانی را حدود 60 درصد اعلام کرد و اظهارداشت: این عدد میبایست به زیر 30 درصد برسد.
موسیالرضا ثروتی به تبعات و پیامدهای پایین بودن سرانه درمان در کشور اشاره کرد و گفت: رقم ناچیز سرانه درمان باعث شده که اعتبارات حوزه سلامت کاهش یابد و در نتیجه آن بودجههای مراکز درمانی و... هم کم میشود.
وی با اعلام اینکه سرانه درمان سال 88 حدود 6 هزار تومان بود که امسال بین 8 تا 12 هزار تومان پیشبینی شده، افزود: این رقم در برخی کشورها از جمله همسایههای ایران به 16 هزار تومان هم میرسد.
ثروتی تاکید کرد: افزایش سرانه درمان باعث میشود ارائه خدمات درمانی به مردم افزایش یافته و مشکلات نیروهای شاغل در بخش بهداشت و درمان کشور کمتر شود.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، سهم سرانه درمان از GDP (تولید ناخالص داخلی) در ایران را حدود 6 درصد اعلام کرد و افزود: این عدد در سایر کشورها به 16 درصد میرسد.
ثروتی با بیان اینکه اکنون حدود 60 درصد هزینههای درمانی از جیب مردم پرداخت میشود، افزود: بر اساس برنامه چهارم توسعه کشور سهم مردم از هزینههای درمانی میبایست به زیر 30 درصد میرسید که این کار باید حتما در برنامه پنجم انجام شود.