کد خبر: ۱۱۱۲۷۰
تاریخ انتشار : ۳۰ مهر ۱۳۸۹ - ۰۱:۴۰

محاکمه پزشک ایرانی که برای زن آمریکایی ۱۴ بچه آورد

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: پزشک ایرانی متخصص نازایی ساکن کالیفرنیا که روش درمان وی، برای یکی از بیمارانش موجب تولد ۱۴ فرزند شده، روز چهارشنبه به اتهام «اهمال و بی‌دقتی در درمان» بیمارش، دادگاهی شد.

به گزارش آسوشیتدپرس، مایکل کامروا، دکتر ایرانی، درمان نادیا سولمان را در سال ۱۹۹۷ آغاز کرد که، به گفته آقای کامروا، از نازایی رنج می‌برد و آرزو داشت که مادر ۱۰ فرزند بشود!

با تجویز لقاح مصنوعی از سوی آقای کامروا، نادیا سولمان در طول چندین سال شش فرزند به دنیا آورد که یکی از آن‌ها از مشکلات مغز و اعصاب و بیش‌فعالی رنج می‌برد و دوتای دیگر نیز به بیماری اوتیسم که با اختلالات رشدی همراه است، مبتلا هستند.

با این حال خانم سولمان که مطلقه است، با وجود داشتن شش فرزند باز بر داشتن فرزندان بیشتر اصرار داشت و به همین دلیل دکتر مایکل کامروا به درمان وی با کاشت نطفه در رحم ادامه داد که با این روش نادیا سولمان در ژانویه ۲۰۰۹ و در ۳۴ سالگی، هشت قلو به دنیا آورد.

اکنون دادگاه مایکل کامروا را به «بی‌دقتی» در درمان خانم سولمان و دو بیمار دیگر متهم کرده است و بر این باور است که با توجه به اصرار مداوم خانم سولمان به تولد فرزندان بیشتر، آقای کامروا می‌بایست وی را نزد مشاور بهداشت روان می‌فرستاده است!

در صورت رأی دادگاه مجوز فعالیت پزشکی مایکل کامروا ضبط می‌شود و این پزشک منطقه بورلی هیلز دیگر قادر به فعالیت در عرصه پزشکی نخواهد بود.

در جلسه روز چهارشنبه دادگاه دکتر کامروا، با استناد به مدارک پزشکی خانم سولمان اعلام شد که در سال ۲۰۰۸، دکتر کامروا ۱۲ نطفه را به طور همزمان در رحم خانم سولمان قرار داده و این در حالی است که بنا بر توصیه‌های پزشکی، قرار دادن بیش از دو نطفه در رحم زنی به سن و سال خانم سولمان به صلاح نیست.

آقای کامروا در کمتر از هشت سال، ۶۰ نطفه در رحم خانم سولمان قرار داده که در نهایت منجر به تولد ۱۴ نوزاد شده است.

با این حال آقای کامروا در جلسه روز چهارشنبه در دفاع از خود توضیح داده است که در روش لقاح مصنوعی، تعداد نطفه‌ها اهمیتی ندارد و کیفیت نطفه‌ها حائز اهمیت است.

آقای کامروا روز چهارشنبه زمانی که برای دفاع از خود در دادگاه حاضر شد، بارها به گریه افتاد.

وی افزود که بیش از بیست سال در بخش زنان و زایمان دانشگاه لس ‌آنجلس کالیفرنیا، یو سی ال ای، به کار مشغول بوده است.

سخنگوی دانشگاه لس آنجلس در این زمینه اعلام کرده است که آقای کامروا از سال ۱۹۸۴ تا ۲۰۰۸ میلادی جزو «مدرسان داوطلب» بخش زنان زایمان این دانشگاه بوده و حقوقی نیز برای این کار دریافت نمی‌کرده است.

این در حالی است که شبکه سی‌ان‌ان نیز در اکتبر ۲۰۰۹ به نقل از سخنگوی «انجمن آمریکایی باروری» گزارش کرده بود که آقای کامروا پیشتر به دلیل عدم رعایت استانداردهای لازم، از این انجمن اخراج شده بود.

دادگاه هنوز در مورد پرونده مایکل کامروا رأی نهایی را صادر نکرده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین