آفتابنیوز : آفتاب: مرگ یكی از دانشجویان دانشگاه آزاد بروجرد بر اثر پرتاب از اتوبوس به دلیل باز بودن درب آن، اما و اگرهای زیادی را در ذهن دانشجویان و مردم ایجاد كرده كه نباید به راحتی از كنار این مسأله عبور كرد.
در هفته گذشته یكی از دانشجویان مهندسی دانشگاه آزاد بروجرد در محوطه این دانشگاه به علت باز بودن در اتوبوس به بیرون پرتاب شد و به علت مرگ مغزی جان خود را از دست داد.
مژگان لشنی متولد 1369 اهل شهرستان مرودشت استان فارس است كه پس از پرتاب از اتوبوس و برخورد سرش با زمین به كما رفت و در نهایت پنجشنبه هفته گذشته مرگ مغزی او اعلام شد.
مرگ این دختر دانشجو سومین مورد از مرگ دانشجویان در طول یكسال اخیر است كه در دانشگاه آزاد بروجرد رخ میدهد.
در اولین مورد دختر دانشجویی با پرتاب خود از ساختمان یكی از خوابگاه های این دانشگاه دست به خودكشی زد و در مورد دیگر در تابستان سال جاری یكی از دانشجویان این دانشگاه سر جلسه امتحان دچار ایست قلبی شد و جان خود را از دست داد.
به هر حال موضوع این گزارش به مرگ دو دانشجو قبلی زیاد نمیپردازد هر چند كه در آن برهه زمانی نیز هیچكدام از مسئولان دانشگاه بابت مرگ این دو دانشجو هیچگونه پاسخ روشنی به خبرنگاران ندادند.
و اما پرداختن به مرگ دختر دانشجوی مرودشتی سوالات زیادی را در ذهن مردم متبادر میكند. اینكه چرا سرویس دانشگاه باید بیش از ظرفیت خود دانشجو سوار كند تا دانشجویان مجبور به ایستادن در كنار درب اتوبوس باشند و حتی درب اتوبوس به علت ازدحام جمعیت بسته نشود و یا اینكه اصلا چرا باید درب اتوبوس خط واحد باز باشد و هر لحظه امكان سقوط دانشجویان وجود داشته باشد.
به هر حال این حادثه هر چند كه با خبر خوش پیوند اعضای این دانشجو به شش نفر دیگر كمی تسكین یافت ولی به نظر می رسد اصل صورت مسأله یعنی چرایی مرگ این دانشجوی 20 ساله همچنان نیاز به بررسی داشته باشد چراكه ممكن است این حادثه بار دیگر رخ دهد و یا شاید دفعه بعدی عواقب خطرناکتری در پی داشته باشد.
بیتوجهی مسئولان دانشگاه به تامین سرویسهای مورد نیاز دانشجویان موجب شده است كه در اغلب دانشگاههای استان ازدحام دانشجویان را در سرویسهای دانشگاه شاهد باشیم كه این امر حتی اگر اتفاقی این چنینی رخ ندهد در صورت تصادفی كوچک موجب تلفات بالایی خواهد شد.
به هر حال ماجرای مرگ دختر دانشجوی مرودشتی دانشگاه آزاد بروجرد روز گذشته با اهدا اعضای بدن این دانشجو به شش نفر دیگر گویا خاتمه یافت ولی هنوز این سوال باقی است كه چرا به راحتی از كنار این مسأله مسئولان دانشگاه عبور میكنند و به برخی شائبههای در این مورد پاسخی روشن داده نمیشود.
پیگیری خبرنگار برای دریافت اظهارات مسئولان دانشگاه بینتیجه ماند و هیچ مسئولی حاضر به اظهارنظر در مورد علت وقوع این حادثه تاسفبار نشد.
تو رو خدا مواظب باشیین
تمام پولهای دانشجویان صرف ساخت میشه نه استاد ها،
با این پولهای اندک خوب معلوم استاد خوب اینجا نمیاد
حالا مسئولین بی مسئولیت هی گوش ندیت و فکر منافع خودتون باشید اشکال نداره مصیبت این بی مسئولیتی و بعضی از این اساتید بی علم و دانشتون چند صباحی دیگه سراغ تون میاد
ولی واقعاجای تاسف داره.واسه راننده اتوبوس ها.اینقدر دانشجو سوارمیکنن ک حدوحساب نداره.یا این همه هزینه الکی که صرف گل ودرخت میکنن تودانشگاه که شده مثل یک روستا.بجای این هزینه ها،استادخوب بیارن بهتره.تا اینکه بفکر فضای سبزباشن.
واقعاهرچیزی حدی داره.فقط مونده سرویس های بهداشتی رو درختکاری کنن.
واقعاااااا حیف این همه پول ک الکی خرج میشه تواین دانشگاه...
هیچوقتم هیچکس رسیدگی نمیکنه.
دانشگاه بروجرد هیچگونه مناسب سازی برای دانشجویانی که مشکل جسمی دارن نداره بالا رفتن از سهطبقه و رسیدن به بخش اداری برای دانشجویی که روی ویلچر است عذاب اور است خواهشا رسیدگی کنید