کد خبر: ۱۱۲۲۳۹
تاریخ انتشار : ۰۹ آبان ۱۳۸۹ - ۲۳:۲۹
مرندی، عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی:

انحلال دانشگاه بدون اطلاع مجلس، آبروریزی است

می‌ترسیم این ماجرا، مقدمه‌ای باشد برای تفکیک بحث آموزش از ارائه خدمات بهداشت و درمان
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: علیرضا مرندی نماینده تهران ضمن ابراز نگرانی و انتقاد شدید از انحلال دانشگاه علوم پزشکی ایران، دولت را به واکنشی تند تهدید کرد و گفت: نمایندگان مجلس در مقابل این تصمیم موضع‌گیری خواهند کرد تا نشان دهد “تشریفاتی” در بهارستان ننشسته‌اند.

دکتر مرندی، عضو کمیسیون بهداشت، درباره انحلال دانشگاه علوم پزشکی ایران می‌گوید: هیچ‌کس از مجلس، درباره این تصمیم مطلع نبوده و کمیسیون بهداشت نگران است وزارت بهداشت تحت تاثیر فشارهای پشت پرده این تصمیم ناگهانی را گرفته باشد.

با این حال، وزیر اسبق بهداشت کشور تصریح می‌کند که مجلس با این تصمیم مخالف است و ممکن است درباره تعاملاتش با وزارت بهداشت، تجدیدنظر کند. به گفته مرندی، نمایندگان مجلس در مقابل این تصمیم موضع گیری خواهند کرد تا نشان دهد “تشریفاتی” در بهارستان ننشسته‌اند.

او با بیان این که در این رابطه بی‌اطلاع بوده، می‌افزاید: کلمه‌ای نه با بنده نه با سایر همکاران از جمله دکتر پزشکیان، دکتر قاضی‌زاده، دکتر امیدوار رضایی، دکتر صدر و دکتر شهریاری صحبت نشد. نمی‌دانم این چه وضعیتی است. می‌گویند این حکم در بعدازظهر روز جمعه گذشته صادر شده. ما تا ساعت ۱۴ در وزارت بهداشت با خانم دکتر دستجردی، دکتر لاریجانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و سایر معاونان وزارتخانه جلسه داشتیم. کلمه‌ای در این مورد بحث نشد. این کار را اصلا نمی‌پسندم و آن را نادرست می‌دانم. سایر اعضای کمیسیون نیز همین نظر را دارند.

نماینده تهران در رابطه با اینکه دلیلی که گفته می‌شود این کار برای کوچک‌سازی تهران و انتقال دستگاه‌های زیرمجموعه این دانشگاه به سایر استان‌ها از جمله البرز برای خلوت‌سازی پایتخت بوده، عجیب و غریب است، می‌گوید: اصلا چه ربطی دارد؟ مگر بیمارستانهای این دانشگاه را به خارج از تهران می‌برند؟ ساختمان را که نمی‌توانند ببرند جای دیگری. استان البرز که موجودیت پیدا کند، آن قسمت از دانشگاه که در حیطه این استان است به دانشگاه کرج پیوند می‌خورد، این که دلیل انحلال دانشگاهی به این عظمت نمی‌شود. اگر هم نیاز بود به اینکه واحدها را برای استان البرز تفکیک کنند، باید کارشناسی شود و نقل و انتقالات آن قسمت از دانشگاه که در آن استان قرار می‌گیرد، انجام شود، نه اینکه کل دانشگاه را با یک نامه، منحل کنند. از طرفی، بیش از ۹۰ درصد امکانات این دانشگاه در تهران است و تنها تعدادی از واحدهای بهداشتی و درمانی در حوزه استان البرز قرار می‌گیرد. پس دانشگاه کجا می‌رود؟ اینها در تهران خواهند ماند. اینها بهانه است و اصلا منطقی پشت آن نیست.

دکتر مرندی درباره مطلع شدنش از این قضیه نیز اظهار می‌کند: باور کردنی نیست، ما از جلسه عصر جمعه برگشتیم و فردا صبح از داخل و بیرون مجلس زنگ می‌زدند چرا دانشگاه ایران منحل شده و ما خبر نداشتیم. می‌گفتیم شایعه است. کسی گوش ندهد. بعد از طریق شما روزنامه‌نگارها فهمیدیم. یک نامه کوتاه حتی از وزارت بهداشت نرسیده که چرا این کار را کرده‌اند. این برای مجلس، آبروریزی است که چنین دانشگاه و دستگاه بزرگی را منحل می کنند، بدون آنکه اعضای کمیسیون مربوطه‌اش بدانند این اتفاق افتاده.

او همچنین ابراز نگرانی می‌کند: می‌ترسیم این ماجرا، مقدمه‌ای باشد برای تفکیک بحث آموزش از ارائه خدمات بهداشت و درمان. این مسأله نگران کننده‌ای است که آقای دکتر سیم‌فروش هم اعلام خطر کرده‌اند. می‌خواهند دستاوردهای نظام بهداشت و درمان کشور را مخدوش کنند. می‌ترسیم این موضوع منفی، پوست خربزه‌ای باشد که زیر پای دکتر دستجردی و معاونانش گذاشته و آنها را واداشته باشند با تصمیمات غیر کارشناسی و سیاسی، این انحلال را اجرا کنند. این مسایل، نگرانی جدی مجلس را به دنبال دارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین