کد خبر: ۱۱۴۷۱۶
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۳۸۹ - ۰۹:۲۸

علی‌آبادی: من و سعیدلو صاحب ورزش نیستیم

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: رئیس کمیته ملی المپیک گفت: نه من و نه رئیس سازمان تربیت بدنی، صاحب ورزش نیستیم و روزی باید جای خود را به فرد دیگری بدهیم.

محمد علی‌آبادی با حضور در مرکز خبری بازی‌های آسیایی، با خبرنگاران اعزامی ایران دیدار و گفت‌و گو کرد. 

مشروح اظهارات وی را در زیر می‌خوانید: 

باید در تمام امور جسارت داشته باشیم 

باید پیروزی های ورزشکاران ایرانی را تبریک بگویم. آنها با نتایجی که کسب کردند، موجی از شادی را ایجاد کرده و نشان دادند می توانند کارهای بزرگ انجام دهند. باید در تمام امور این جسارت را داشته باشیم که رو به جلو حرکت کنیم و نگاهمان به جلو باشد. احساس من این است که ظرفیت های لازم برای توسعه را داریم و باید از آن عاقلانه و باتدبیر استفاده کنیم. 

هدف ما از ابتدای کار، چهارم شدن در گوانگجو بود 

من هم به اندازه شما و مردم از حضور در رده چهارم خوشحالم. مردم از اینکه ورزش موفقیت کسب کرده، شادند. امروز نه جوانان، که تمام ملت ایران نسبت به ورزش حساس شده اند و آن را نشان دهنده اقتدار جامعه می دانند. امیدوارم موفقیت در تمام بخش های کشور به دست آید و ایران جایگاه خوب خود را پیدا کند. برنامه ما از ابتدای کار چهارم شدن بود و مدارکش موجود است. البته فضای رسانه ای کمی نگران کننده بود. فدراسیون ها تعهد دادند که 27 مدال طلا می گیرند و زیر آن را امضا کردند. البته ما از اینجا هم می توانیم جلوتر برویم چرا که کشور ضعیفی نیستیم. 

برنامه من برای سازمان 8 ساله بود 

با فضاهای ساخته شده و منابع مالی که در دولت نهم تامین شد، فضای برای پیشرفت مهیا شد. از این امکانات باید به خوبی استفاده شود تا نتیجه بگیریم. هر فدراسیون با یک برنامه 4 تا 8 ساله، در مسابقات آسیایی و جهانی نتیجه می‌گیرد. برنامه من برای سازمان تربیت بدنی 8 ساله بود که اگر اجرا شود، نتیجه‌‌اش را خواهید دید.

خانواده‌ها باید دخترانشان را وارد ورزش کنند 

مشکلاتی که ورزش دارد، شاید 20 درصد آن مربوط به داخلش باشد و 80 درصد به خاطر دخالت‌های بیرونی است که باید آن را حل کنیم. فضا را به سمتی باید ببریم که مسئولان پاسخ‌گو باشند. در بخش بانوان برای ورودشان به عرصه با حجاب اسلامی، دوندگی بسیار زیادی شد. برخی در آخرین لحظات موفق به دریافت مجوز شدند. خانواده ها نیز باید بپذیرند که دخترانشان وارد ورزش شوند. 

تازه راه مدال‌آوری را آموخته‌ایم 

تا 4 سال آینده بیکار نمی مانیم و کار می کنیم برای پیشرفت. در مسابقات امسال مدال های سنتی و همیشگی خود را گرفته ایم و در برخی رشته‌ها که قبلا مدال نداشتیم نیز موفق بودیم. ظرفیت ما بیش از این‌هاست. در واقع، تازه راه مدال گرفتن را آموخته‌ایم. اگر علیرضایی در شنا چهارم می شود، قطعا راه دشواری برای رسیدن به رده سوم یا دوم ندارد. قایقرانی که دو طلا گرفته، می‌تواند تا 5 طلا هم بگیرد. 

نباید به چهارمی اکتفا کنیم 

باید ببینیم نسبت به چین چه کم داریم. نباید به چهارمی قناعت کنیم. باید برای رده بهتر تلاش کنیم؛ آن وقت اگر باز هم چهارم شدیم، ایرادی ندارد. روز بعد از اتمام مسابقات باید کار را برای دوره بعد شروع کنیم. از اکنون گفته ایم در دور بعد باید حداقل 30 طلا بگیریم. امسال بانوان توانستد 25 درصد مدال های کاروان را به خود اختصاص دهند که می توان آن را به 40 درصد رساند. البته در برخی رشته‌ها نمی‌توانیم شرکت کنیم؛ اما در سایر رشته‌ها که هستیم، باید پیشرفت کنیم. باید روی المپیادهای ورزشی نیز سرمایه‌گذاری کرد. از دل همین المپیادها ورزشکاران قهرمان بیرون می‌آیند؛ مانند بهداد سلیمی. 

این دوره کسب 21 طلا تصویب شد 

برای این دوره صحبت 27 طلا بود؛ اما با بررسی‌هایی که کردیم، به این نتیجه رسیدیم امکان‌پذیر نیست و روی کسب 21 طلا متمرکز شدیم. آن را رسانه ای نکردیم تا مبادا جامعه آن را پس بزند و بگوید امکانش نیست. به همین دلیل، بحث 17 طلا را مطرح و تایید کردیم که پیش از اتمام مسابقات به آن رسیدیم. 

کشورهای عربی به اندازه ایران طلا نیاوردند 

تمام کشورهای عربی مسلمان حاضر در مسابقات به اندازه ایران به مدال طلا نرسیدند که این بسیار بد است. هرقدر تفکر اسلامی رشد کند، به نفع همه کشورهاست. بعضی کشورها برای کسب مدال به سراغ ورزشکاران خارجی می روند که خوب نیست. از ما توقع نمی‌رود مثل چین مدال بیاوریم چرا که جمعیت این کشور به مراتب بیشتر است. افتخار می کنیم جزو چهار کشور اولیم؛ ولی برای مسابقات خوب نیست که هفتاد درصد مدال‌ها به سه کشور برسد و سی درصد برای سایرین باشد. ارزش کار به این شکل پایین آمده است.

باید مشخص شود پاسخ‌گویی در ورزش با چه کسی است 

بی‌تعارف باید بگویم کسی که با پای شکسته حرکت می‌کند، با کسی که پایش سالم است، همزمان به مقصد نمی‌رسد. باید ساختار ورزشی از کمیته و سازمان و آموزش و پرورش را درست کرده و مشخص کنیم پاسخ‌گویی با چه کسی است. امروز در صدا و سیما یک نفر مسئول پاسخ‌گویی است. باید در ورزش نیز همین گونه باشد. 

من و سعیدلو صاحبان ورزش نیستیم 

نه من و نه آقای سعیدلو، صاحب ورزش نیستیم و تا آخر نمی مانیم. فقط با اصلاح ساختارها و روش ها سرعت عمل را بیشتر کنیم. دو سال دیگر از کمیته می روم و فرد دیگری می آید؛ اما اگر آدرس اشتباه باشد، به مقصد نمی‌رسیم. معتقدم امروز آدرس را اشتباه می رویم و باید فکری به حال آن کرد. امروز بعد از شش سال کار در مدیریت کلان ورزش، به عنوان یک کارشناس نظر می‌دهم. باید مشکلات را پیدا کرده و آن را حل کنیم. قلب ورزش در آموزش و پرورش می‌تپد. 

وظایف سازمان ورزش و کمیته ملی المپیک باید تفکیک شود 

این ادعا را ندارم که سازمان تربیت‌بدنی و کمیته ملی المپیک یکی شوند چرا که قانونا امکان‌پذیر نیست؛ اما هر کدام باید وظایف خود را انجام داده و وظایف تفکیک شوند. امروز برخی مسائل در این دو نهاد قاطی شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین