آفتابنیوز : آفتاب: حجت الاسلام والمسلمین قرائتی، با حضور در نشست شورای مدیران سیما به مسئولان رسانه ملی پیشنهاد داد برای مدیران و برنامه سازان سیما کلاسهای اخلاق ترتیب داده شود تا مباحث برگرفته در این جلسات در خروجی برنامههای سیما نمود پیدا کند.
به گزارش روابط عمومی سیما، حجت الاسلام والمسلمین قرائتی که به دعوت دکتر دارابی، معاون سیما دراین جلسه حضور یافته بود با تاکید بر ضرورت حضور افراد اسلام شناس و مردم شناس درکنار برنامه سازان و عوامل تولید برنامه ها پیشنهاد کرد 30 تا 40 روحانی خوش فکر و آگاه به مسائل روز در شبکه های مختلف سیما حضور مستمر داشته باشند تا برنامه های تولیدی را با معارف قرآنی و روایی تطبیق دهند.
استاد قدیمیترین برنامه قرآنی تلویزیون همچنین افزود: باید قرآن، محور برنامهسازیها شود و از قصص قرآن و روایتهای مربوط به شان نزول آیات در فیلمنامهها و سریالهای تلویزیونی بهره گرفته شود.
قرائتی در ادامه گفت: قرآن درباره مسائل اجتماعی، روابط خانوادگی و آیین همسرداری نیز نکات آموزندهای دارد و در موضوعات مختلف اجتماعی میتوان بر اساس آیات شریف قرآن کریم با مردم حرف زد.
رییس ستاد اقامه نماز با اشاره به تاثیر برنامههای تلویزیونی در فرهنگ شفاهی و گفتاری جامعه گفت در قرآن 60 مثال متفاوت داریم که میتواند دربرنامههای گفتوگو محور سیما، روشهای گفتوگو را برای مردم الگوسازی کند.
حجت الاسلام والمسلمین قرائتی همچنین با اشاره برجایگاه طنز، ایجاد فضایی با نشاط در جامعه را از ضرورتهای برنامهسازی در تلویزیون دانست و گفت برنامه سازان سیما باید «خندههای حکیمانه و «طنزحلال» را در برنامههای سیما تقویت کنند.
وی همچنین با اشاره به برنامههایی که ازمناظر و جاذبههای طبیعی در شبکههای مختلف پخش میشود، گفت: ما به ازای بسیاری ازاین تصاویر، آیاتی از قرآن وجود دارند که عظمت آفریدگار و خالق هستی را بیان میکنند که تبیین این موضوع میتواند در بالا بردن معارف توحیدی جامعه موثر باشد.
ساخت سلسله برنامههایی برای معرفی نعمتهای شناخته شده و ناشناخته پروردگار از دیگر پیشنهادات این شخصیت قرآن پژوه کشور در نشست شورای مدیران سیما بود.
قرائتی در پایان این جلسه پیشنهاد داد: در برنامهای تحت عنوان «هزار نعمت»، نعمتهای مختلف خداوند را میتوان از دید دانشمندان، پزشکان و افراد متخصص یادآوری کرد تا ازطریق چنین برنامههایی درک توحیدی و سطح معرفتی جامعه ارتقاء یابد.