آفتابنیوز : آفتاب: اسامه نقلی، رئیس اداره اطلاعرسانی وزارت خارجه عربستان سعودی در گفتوگو با روزنامه الوطن اظهار داشت: از زمان پناه آوردن ایمان (دختر بن لادن) به سفارت عربستان در تهران و خروج وی از ایران، سعود الفیصل وزیر خارجه عربستان سعودی تاکید کرد که تعامل این کشور با مسأله حضور خانواده بن لادن در ایران فقط با انگیزه انسان دوستانه است.
پیش از این، ایمان دختر بن لادن پس از ادعای فرار از دست همراهان و محافظان خود در تهران، به سفارت عربستان در تهران رفت و پس از سه ماه اقامت در آن توانست در ماه مارس 2010 از ایران به سوریه برود.
این در حالی است پسر بن لادن مدعی است بقیه خانواده بن لادن از زمان حمله آمریکا به افغانستان در سال 2001 تاکنون همچنان در مجتمعی مسکونی و تحت نظر در ایران حضور دارند .
این خانواده 24 نفره و از جمله 10 کودک متشکل از پسران بن لادن و همسران و فرزندان آنها و یکی از همسران بن لادن و تعدادی از خویشاوندان همسر بن لادن هستند.
محمد (با دختر ابوحفص المصری در ژانویه 2001 در قندهار ازدواج کرده بود)، سعد (31 ساله به همراه برادرش محمد متهم به عملیات تروریستی است)، عثمان 27 ساله و حمزه 22 ساله و بکر 15 ساله از جمله پسران بن لادن هستند که بنابر ادعای عربستان سعودی هم اکنون در ایران حضور دارند.
رئیس اداره اطلاعرسانی وزارت خارجه عربستان سعودی درباره اینکه این وزارتخانه چه اقداماتی برای خارج کردن خانواده بن لادن از ایران اتخاذ کرده است گفت: سیاست وزارت خارجه عربستان تلاش برای حفظ منافع شهروندان سعودی است و علاقمند نیستیم این تلاشها رسانهای شوند لذا همیشه اقداماتی که انجام داده ایم را به رسانهها منعکس نمیکنیم.
این در حالی است که چندی پیش سازمان اطلاعات و امنیت آمریکا (سیا) در سایت اینترنتی خود نوشت که سعد اسامه بن لادن مسئولیت فرماندهی را در القاعده عهده دار شد و عضو گروهی است که القاعده را از ایران مدیریت میکند و با گروهی از القاعده در عربستان سعودی قبل از حمله 12 ماه می سال 2003 در ریاض با آنها در ارتباط بود.
سعد از فرزندان همسر نخست اسامه بنلادن یعنی نجوای غانم است که با وی در سال 1974 در لاذقیه ازدواج کرد.
مقامات سعودی معتقدند که حدود 400 نفر از اعضای القاعده در ایران حضور دارند.
اسامه بن لادن رهبر شبکه القاعده هم اکنون تحت تعقیب آمریکاست و برای اطلاعرسانی از محل اختفای وی نیز جایزه ای تعیین شده است.
اعتقاد سازمانهای امنیتی بر این است که بنلادن هم اکنون در منطقهای مرزی میان افغانستان و پاکستان مستقر است.