کد خبر: ۱۱۷۴۸۷
تاریخ انتشار : ۰۵ دی ۱۳۸۹ - ۲۰:۵۱

موسوی‌تبریزی: عده‌ای دوست ندارند در برابر جامعه مدرسین، مجمع مدرسین باشد

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: دبیر کمیسیون ماده 10 احزاب با بیان این‌که در زمان درخواست مجوز فعالیت از سوی مجمع محققین و مدرسین، پس از استعلام انجام شده، حوزه علمیه قم با صدور مجوز گروه‌های سیاسی منتسب به این حوزه با عناوین مدرس و محقق و... مخالفت کرده است، پروسه اخذ مجوز از سوی این مجمع را دارای تردید دانست. 

آیت‌الله موسوی تبریزی دبیرکل مجمع محققین و مدرسین حوزه‌ علمیه قم نیز در واکنش به این اظهارات، گفت: در حوزه‌ علمیه‌ قم مرجعی وجود ندارد که بخواهد بگوید فلان حزب با فلان اسم ثبت بشود یا نه. اگر هم کسی چنین نظری را گفته مخالفت شخصی بوده که مخالفت شخصی جایگاهی ندارد. 

وی افزود: عده‌ای دوست ندارند در برابر جامعه مدرسین، مجمع مدرسین وجود داشته باشد؛ بنابراین چنین حرف‌های نادرست و هوایی را می‌زنند. 

وی تصریح کرد: تنها مرجع تصمیم‌گیری و بررسی مجوز احزاب، کمیسیون ماده 10 احزاب است و وزیر کشور هر زمان که باشد مجوز حزب یا مجمع را امضا می‌کند و مجوز مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم به امضای وزیر کشور آن زمان رسید. 

دبیرکل مجمع محققین و مدرسین یادآور شد: برخی اعضای کمیسیون ماده 10 احزاب پیش از این نیز چنین بحث‌هایی را مطرح کرده بودند، اما به نتیجه‌ای نرسیدند. 

محمود عباس‌زاده مشکینی نیز پیش از این گفته بود: پروسه اخذ مجوز از سوی مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم محل تردید و شبهه است و به نظر من لازم است از نظر حقوقی و کارشناسی این موضوع بررسی شود. 

دبیر کمیسیون ماده 10 احزاب درباره اظهارنظر اخیر یکی از اعضای کمیسیون ماده 10 احزاب مبنی بر این‌که مجوز فعالیت مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم غیرقانونی است، گفت: در سال 1377 ،3 نفر با هویت مشخص تقاضایی را برای ثبت یک تشکل صنفی با عنوان مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم ارائه می‌دهند. 

وی افزود: طبق محتویات موجود در پرونده این درخواست در جلسه مورخ 27/ 4/ 77 کمیسیون ماده 10 احزاب مطرح و مقرر می‌شود از حوزه علمیه قم در مورد این درخواست استعلام صورت گیرد. یکسال پس از آن در تاریخ 19 /4/ 78 با استناد به مخالفت حوزه علمیه قم مبنی بر عدم جواز صدور مجوز گروه‌های سیاسی منتسب به حوزه علمیه قم با عناوین مدرس و محقق و... مخالفت می‌شود. 

عباس‌زاده ادامه داد: در تاریخ 15/ 3/ 80 با وجود اشکالات و نقایص قابل توجه اساسنامه پیشنهادی و پرونده و بدون وجود مصوبه‌ای دال بر موافقت کمیسیون ماده 10 احزاب با این تقاضا تا این تاریخ (15/ 3/ 80)، با امضای وزیر کشور وقت پروانه فعالیتی با این عنوان امضا می‌شود. 

دبیر کمیسیون ماده 10 احزاب، تصریح کرد: طبق قانون مرجع تصویب صدور پروانه، کمیسیون ماده 10 احزاب می‌باشد و وزیر تنها در صورت عدم تصمیم کمیسیون در فرجه مشخص و در موارد استثنایی می‌تواند راسا پروانه فعالیت صادر نماید و این در حالی است که در مورد این درخواست کمیسیون مصوبه صریح دال بر مخالفت دارد، بطور طبیعی این پروسه محل تردید و دارای شبهه است و به نظر من لازم است از نظر حقوقی و کارشناسی این موضوع بررسی شود. 

وی همچنین درباره بخش دیگری از اظهارات عضو کمیسیون ماده 10 احزاب مبنی بر این‌که مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم یک تشکل جناحی و باندی است، گفت: چنین شخصیتی به عنوان یک فعال سیاسی و عضو کمیسیون می‌تواند نظر دهد، نظر وی قابل احترام و کارشناسی است، اما باید دانست که مواضع رسمی کمیسیون تنها از سوی دبیر آن مطرح می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین