پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۱:۳۴
کد خبر:۱۰۲۵۳۹۷
۱۶:۵۵
۱۴۰۴/۰۹/۰۴

انفجار کپسول گاز در میبد ۸ نفر را روانه بیمارستان کرد

انفجار کپسول گاز در میبد ۸ نفر را روانه بیمارستان کرد
نشت گاز یک کپسول در منزلی در بخش بفروئیه شهرستان میبد منجر به انفجار و مصدومیت ۸ نفر شد؛ تعدادی از مصدومان به دلیل شدت سوختگی به مراکز درمانی یزد منتقل شدند.
۱۶:۵۵
۱۴۰۴/۰۹/۰۴
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

بر اثر انفجاری که در پی نشت گاز یک کپسول در منزلی در منطقه بفروئیه شهرستان میبد رخ داد، ۸ نفر دچار سوختگی شدند. پس از گزارش این حادثه، تیم‌های امدادی اورژانس ۱۱۵ به‌سرعت راهی محل شدند.

سید محمدجواد میرجلیلی، رئیس اورژانس استان یزد، در تشریح جزئیات حادثه گفت: سه نفر از مصدومان پس از دریافت اقدامات اولیه به بیمارستان ضیایی اردکان منتقل شدند و سایر مجروحان نیز با وسیله شخصی خود را به مراکز درمانی رساندند.

وی افزود: دو نفر از مصدومان به‌دلیل شدت بالای سوختگی برای ادامه درمان به بیمارستان شهدای محراب یزد انتقال یافتند و دیگر مصدومان نیز با استفاده از اتوبوس‌آمبولانس اورژانس استان به مراکز درمانی یزد اعزام شدند.

به گفته مسئولان درمانی، حال برخی از مصدومان همچنان تحت بررسی و مراقبت‌های ویژه قرار دارد.

 

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha