کد خبر: ۱۱۷۹۷
تاریخ انتشار : ۱۴ شهريور ۱۳۸۴ - ۱۲:۱۳

اقدام پاکستان یک ناهنجاری در جهان اسلام است

آفتاب‌‌نیوز : دكتر علاءالدين بروجردي با اشاره به وجه تسميه پايتخت پاكستان كه نام «اسلام» در آن گنجانده شده است، متذكر شد: به هيچ وجه قابل توجيه نيست براي كشوري همچون پاكستان كه كشوري حائز اهميت در جهان اسلام است و پيش از اين نيز مواضع قاطعي نسبت به عملكرد اشغالي رژيم صهيونسيتي داشته است، امروز به مذاكره با مسوولين آن بپردازد.

وي با يادآوري اينكه سياست‌هاي ظالمانه رژيم صهيونيستي تغيير نيافته و همچنان با اشغال اراضي فلسطين منجر به آوارگي ميليونها مسلمان فلسطيني شده و از مقررات بين‌المللي تمكين نمي‌كند، خاطرنشان كرد: رژيم صهيونيستي همچنان از نگاه جهان اسلام يك حاكميت تحميلي نامشروع است و ديدار مقامات پاكستاني با مقامات آن مردود و غيرقابل قبول است.

نماينده بروجرد عملكرد مركزيت جهان اسلام نسبت به اتفاقاتي از اين دست را غيرفعال خواند و افزود: وقتي مركزيت جهان اسلام عكس‌العمل مناسبي از خود بروز نمي‌دهد، متاسفانه ديگر كشورهاي اسلامي هم عكس‌العملي از خود نشان نمي‌دهند.

به گفته وي زمان براي تعديل سياست‌هاي پاكستان باقي است واين كشور بايد موضعي مبتني بر نظرات ملت خود و افكار عمومي جهان اسلام اتخاذ كند. در غير اين صورت پاكستان همچون شرايطي كه امروز نيز دچار آن شده است، با واكنش منفي ملت خود مواجه خواهد شد و عملكردش در فضاي كشورهاي اسلامي نيز زير سوال خواهد رفت؛ چرا كه اين رفتار پاكستان در فضاي سياسي جهان اسلام يك ناهنجاري است.

بروجردي هيچ ارتباطي ميان هم‌زماني ملاقات وزراي امور خارجه هند و ايران و ملاقات مقامات پاكستان با رژيم صهيونيستي در تركيه متصور نشد؛ چرا كه مقامات هندي از مدت‌ها پيش درخواست چنين ديداري را داشتند.

وي در خصوص ظرفيت‌هاي رابطه دوسويه ايران و هند، از پروژه لوله‌هاي گاز به عنوان مهمترين ظرفيت يادكرد كه بسياري از معضلات آن حل شده است و درآينده بيش از پيش به پيش خواهد رفت.

رييس كميسيون امنيت ملي با اشاره به روابط ديرين ايران و هند در ابعاد اقتصادي و سياسي اين كشور را وزنه مهمي در بازارهاي جهان و همچنين از بعد سياسي دانست كه روابط ايران با آن مبتني بر منافع متقابل و روبه گسترش بوده است.

وي همچنين از هند به عنوان يك كشور غيرمتعهد يادكرد كه رابطه ايران با آن رابطه‌اي مثبت در زمينه‌هاي اقتصادي و سياسي است و از آنجا كه دانش هسته‌يي ايران و هند به يك ميزان است تاكنون روابط في‌مابين آنها مبتني بر همكاري هسته‌يي تعريف نشده است.

بروجردي در پايان با تاكيد به گسترش روابط سياست خارجه ايران و هند هيچ محدوديتي را در اين رابطه متصورندانست.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین