کد خبر: ۱۲۰۱۲۴
تاریخ انتشار : ۰۵ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۱:۱۴
عضو كمیسیون بهداشت و درمان در مجلس شورای اسلامی:

قانون كنترل جمعیت و تنظیم خانواده با اطلاع امام و حمایت شدید مقام معظم رهبری آغاز شد

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: عضو كمیسیون بهداشت و درمان در مجلس شورای اسلامی، حذف مباحث كنترل جمعیت در دانشگاه‌ها را بر اساس تصمیم‌های سلیقه‌ای دانست و افزود: تعصبی بر قانون تنظیم خانواده نیست؛ اما زمانی ما می‌توانیم كاری متفاوت از این انجام دهیم كه قانون گذشته را لغو كنیم.

"سیدعلیرضا مرندی" در گفت‌وگو با خبرگزاری مجلس شورای اسلامی، در خصوص حذف تدریس مباحث كنترل جمعیت و واحد درسی تنظیم خانواده در دانشگاه‌ها اظهار كرد: قانون كنترل جمعیت و تنظیم خانواده در زمان امام خمینی (ره) و با آگاهی و پذیرش ایشان كارش آغاز شد و در زمان مقام معظم رهبری نیز به شدت مورد حمایت و تایید ایشان قرار گرفت.

وزیر سابق بهداشت و درمان كشور، با تاكید براینكه اگر این حمایت و پشتیبانی رهبر انقلاب نبود، این قانون دوام نمی‌آورد، افزود: تمام اعضای مجلس شورای اسلامی نیز موضوع كنترل جمعیت و تنظیم خانواده را تصویب كردند و به آن رای مثبت دادند و حتی به تایید شورای نگهبان نیز رسید و به قانون تبدیل شد به طوری كه جزوی از سیاست‌های نظام جمهوری اسلامی ایران شد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس، تصریح كرد: ما نمی‌توانیم در یك جا یك قانون داشته باشیم و در جای دیگر بر خلاف آن عمل كنیم، بنابراین زمانی ما می‌توانیم كاری متفاوت از این قانون انجام دهیم كه ابتدا آن را لغو كنیم.

مرندی تدریس مباحث كنترل جمعیت در دانشگاه‌ها را همیشگی ندانست و تاكید كرد: قرار نیست كه این قانون برای همیشه اجرا شود؛ اما برای تغییر آن نیز باید به طور مرتب كار كارشناسی و جرح و تعدیل‌هایی در آن صورت بگیرد و مهم‌تر از همه متناسب با نیازهای روز جامعه باشد.

عضو فراكسیون اصولگرایان مجلس، معتقد است كه نیازهای روز جامعه ما با چند سال گذشته تفاوت چندانی نداشته است و به همین دلیل ما نمی‌توانیم یک تحول و كار زیر بنایی انجام دهیم.

وی همچنین به افزایش تعداد جوانان تحصیل‌كرده و مجرد اشاره كرد و گفت: دخترها و پسرهای جوان زیادی هستند كه پتانسیل ازدواج هم دارند؛ اما آیا می‌ترسند، یا توانش را ندارد و یا اینكه امكانات كافی برایشان فراهم نبوده است.
مرندی تاكید كرد: تزریق پول به جامعه برای افزایش جمعیت، هیچ سودی نمی‌تواند داشته باشد، البته ممكن است عده‌ای اندک و ساده لوح تحت تاثیر قرار بگیرند؛ اما این موضوع كمكی به افزایش جمعیت كیفی نمی‌كند و در واقع این نوع سیاست‌ها نمایشی است و اصالت زیادی ندارد.

عضو كمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با اشاره به تدریس درس شكوه همسرداری كه قرار است به جای درس تنظیم خانواده تدریس شود، گفت: من مخالفتی با تدریس این درس ندارم؛ اما ما باید راه‌كار آن را پیدا كنیم كه در تا چه تعداد و در كجای ایران، جمعیت باید افزایش پیدا كند.

وی همچنین در پاسخ به این سئوال كه آیا با مجلس در این رابطه هماهنگی صورت گرفته است، تصریح كرد: در كشور ما با خیلی‌ها باید هماهنگ شود، هماهنگی لغتی زیباست؛ اما در كشور ما كاربرد زیادی ندارد و برای استفاده در ادبیات خوب است.

معاون آموزش و پژوهش مركز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری اعلام كرده است؛ كنترل جمعیت و راه‌‌های پیشگیری از بارداری دیگر به دانشجویان آموزش داده نمی‌شود و از ترم بهمن، كتاب روانشناسی ازدواج و شكوه همسرداری در دانشگاه‌های كشور تدریس می‌شود.

به گفته "زهرا سجادی" كاهش جمعیت موجب نگرانی شده و رویكرد دولت دهم این است كه با كاهش جمعیت و تولد كمتر مبارزه كند؛ به همین دلیل كتاب روانشناسی ازدواج و شكوه همسرداری، كنترل جمعیت را به دانشجویان آموزش نمی‌دهد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین