آفتابنیوز : آفتاب: طی یک هفته گذشته، وزارت خارجه مصر رایزنیهای محرمانهای را با چند کشور عربی و یک کشور اروپایی انجام داده است تا در صورت نیاز، حسنی مبارک و خانوادهاش بتوانند دوران بازنشستگی خود را در آنها بگذراند. لیبی هم به مصر پیام داده که میتواند از رئیسجمهور این کشور پذیرایی کند.
یک منبع پارلمانی مصری در واکنش به این خبر در یک گفتوگوی تلفنی به عصر ایران گفته است که نه میتواند آن را رد کند و نه تایید نماید. وی با اخذ این تعهد اخلاقی که نامش را ذکر نکنیم، اظهار داشت: البته نباید از نظر دور داشت که مبارک انسان دوراندیشی است. اگر هم این کار را کرده باشد لابد مصلحتی در آن بوده است؛ همه چیز را که نباید به شما گفت.
این نماینده حامی دولت مبارک افزود: اگر مردم مصر نسبت به زمامداری حسنی مبارک اعتراضات محدودی(!) دارند، نه به خاطر سوءمدیریت مبارک که به دلیل کهولت سن اوست و یک نیروی جوانتر برای خدمت به جامعه میخواهند و به همین دلیل قطعا با روی کار آمدن جمال، مردم احساس رضایت بیشتری خواهند کرد!
وی بدون اشاره به موج گسترده اعتراضات مردمی علیه مبارک و خاندان او درباره معترضان مدعی شد: اینها عده معدودی هستند که از خارج خط میگیرند!
این نماینده حامی مبارک پاسخ به این سوالات که آیا منظورش از عده معدود، جمعیت میلیونی مصریان معترض است؟ و چرا پلیس تجمعات آرام آنها را به خاک و خون کشید با عصبانیت گفت: "اینها ربطی به شما ندارد، یک پدر میتواند هر آن گونه که بخواهد فرزندان سرکش خود را تأدیب نماید!" و سپس گوشی را قطع کرد.
مردم به ستوه آمده از دیکتاتوری مبارک، اخیراً با راهاندازی انتفاضه "خشم و آزادی" خواستار عزل مبارک و برگزاری یک انتخابات آزاد برای تعیین سرنوشت خود هستند.
با این حال، نیروهای امنیتی و پلیس مصر تا کنون صدها نفر از معترضان را کشته و مجروح کردهاند.