آفتابنیوز : آفتاب: رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه برخی افراد ناآگاه و یا شاید آگاه، بهگونهای شانتاژ میکنند که گویی اینگونه مسئولیتها برای اینجانب جاذبهای دارد، گفت: نباید تسلیم القائات افراد و گروههای افراطی شوم.
آیتالله هاشمی رفسنجانی در جلسه امروز (7 اسفند) مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به سیر سریع تحولات و نهضت بیداری اسلامی در کشورهای منطقه، ازجمله در مصر، بحرین و یمن که از لحاظ جغرافیایی در منطقهای حساس قرار گرفته و در لیبی که به دلیل موقعیت ممتاز نفت برای اروپا؛ خطر حضور نظامی ناتو در این منطقه را نیز جدی کرده است، ضرورت هوشیاری و دیپلماسی فعال برای مواجهه با شرایط خاصی در منطقه را مورد تأکید قرار داد.
وی باتوجه به تکاپوی استکبار جهانی برای اعمال نفوذ در خیزشهای اسلامی منطقه و تحولات جهانی گفت: در این شرایط، حفظ و تقویت وحدت و همدلی و اعتماد در کشور یکی از ضروریترین امور است.
وی با اشاره به وجود افراد یا گروههایی در کشور که از اول پیروزی انقلاب اسلامی با اصل انقلاب، جمهوری اسلامی، قانون اساسی و اصل ولایت فقیه زاویه داشتد و با توطئهها و ترفندهای گوناگون، اعم از کودتا، جاسوسی، ترور و توسل به راههای دیگر، سعی در مقابله با نظام جمهوری اسلامی ایران را داشته و دارند، گفت: تکلیف نظام اسلامی و مردم برای مقابله با اینگونه افراد و گروههای معاند که ممکن است هنوز هم عوامل اندک آنها با اعلام مواضع و شعارهای تند و تخریبی درپی تضعیف نظام باشند، روشن است که نمونه آن در 25 بهمن ماه به روشنی اتفاق افتاد.
آیتالله هاشمیرفسنجانی اکثریت جامعه را ازجمله وفاداران و علاقمند و دلسوز انقلاب و نظام اسلامی دانست و گفت: از وظایف مهم امروز مسئولان این است که این اکثریت وفادار را متحد نگه داریم و از اعلام مواضع تفرقهانگیز و افراطی پرهیز شود.
وی افزود: عوامل وحدت در جامعه کاملاً مشخص است؛ محور حرکت و پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون، اسلام و مکتب اهل بیت(ع) بوده است و دستاوردهای بزرگی نیز کسب شده است که متأسفانه برخی مواضع افراطی و تفرقهانگیز از هر طرف تندرو که اعلام شود، چه ازسوی دشمنان نظام و یا اشتباه و سوءبرداشت توسط برخی دوستان، ناصواب است.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، به نقش امام، مراجع و روحانیت در بسیج مردم و پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و با اشاره به اینکه در اوایل برخی میاندیشیدند چون حزب در کشور وجود ندارد؛ در مبارزه شکست خواهیم خورد، گفت: تشکل و شبکه فعال روحانیت، در قامت کاملتری از یک حزب در عرصه اداره کشور حضور یافت و با پایگاههای مردمی که در سراسر کشور در مساجد داشت توانست به دور از آثار منفی حزب، با کمک مردم به خوبی مبارزه را پیروز و کشور را اداره کند و با کمک فتاوای مترقی مراجع و تکیه بر مکتب اهل بیت(ع) و حول محور ولایت فقیه، بحرانها را پشت سر گذاشتیم.
وی افزود: هیچ محور دیگری نمیتواند جایگزین اسلام و قانون اساسی و ولایت در شرایط فعلی برای کشور شود.
هاشمی رفسنجانی تأکید کرد: همین عوامل تاکنون محور حرکت جامعه و عامل تداوم آن بوده و در آینده نیز خواهد بود و تحقق این مهم نیز در گرو وحدت، یکپارچگی و حضور مردم است. زیرا بدون حضور و حمایت مردم که در متون اسلامی و قانون اساسی نیز به صراحت اهمیت آن ذکر شده، اقدامات به نتیجه نخواهد رسید. لذا اساسیترین بستر تحقق اهداف متعالی نظام اسلامی، تحقق اهداف قانون اساسی است که جمهوری اسلامی ایران با ساختار مناسب براساس این اصول شکل گرفته مردم هستند که متأسفانه حرکتها و مواضع افراطی و تندرو خواسته یا ناخواسته میتواند این اصول مترقی را تضعیف و وحدت و همبستگی مردم را مخدوش کند.
آیتالله هاشمی رفسنجانی همکاری روحانیت شیعه و دانشگاهیان را شکلدهنده انقلاب اسلامی و اعتماد و اطمینان مردم به آنان را عامل پیروزیهای انقلاب تاکنون دانست و تأکید کرد: متأسفانه گروههای افراطی این دو عامل مهم را هدف قرار دادهاند و در این شرایط از افراد و نیروهای معتدل، اصولی و دلسوز واقعی انتظار میرود به دور از عصبانیت و کارهای افراطی، براساس اصول قانون اساسی، سعی در ایجاد تعدیل در افراطیگریها و حاکمیت منطق و قانون در جامعه کنند.
وی گفت: انتقاد صحیح و منطقی نه تنها مذموم نیست بلکه سازنده و عامل رشد است، ولی افراطیگری در تضعیف ولایت و دین و نادیده گرفتن نقش مردم بسیار خطرناک است.
هاشمی رفسنجانی با اشاره به برنامههای شومی که دشمنان برای صدمه زدن به انقلاب اسلامی در سر دارند گفت: این انقلاب مربوط به نسل اول و دوم آن نیست بلکه باید سالهای سال برای آیندگان تا رسیدن به نتیجه نهایی خود بماند و روشنگر آیندگان باشد. باید مردم را در صحنه حول محور این اصول نگه داریم و اجازه بروز و ظهور به افراد و تفکر و گروهها تندرو ندهیم.
رئیس مجلس خبرگان، با انتقاد از مباحث انحرافی که این روزها در برخی محافل سیاسی و رسانههای خاص و حتی صداوسیما درخصوص مجلس خبرگان رهبری و انتخابات هیأت رئیسه آن میشود، گفت: متأسفانه برخی محافل و افراد و رسانههای معلومالحال، مباحثی را در خصوص خبرگان مطرح میکنند که اینگونه به جامعه القاء کنند که اینجانب تشنه ریاست بر جایگاه و مسند خاصی هستم. در صورتی که به گواه تاریخ و گواهی شخصیتهای موجود و نظام، بحمدلله هیچگاه و در هیچ مقطعی به دنبال پُست و مسئولیت نبودهام و از قبل از پیروزی انقلاب اسلامی و مبارزه تاکنون در همه مسئولیتها، اعم از تأمین سوخت داخل کشور، شورای انقلاب، وزارت کشور، صداوسیما، دفاع مقدس، مجلس شورای اسلامی، ریاست جمهوری، خبرگان و... یا از طرف امام راحل یا رهبری معظم انقلاب تکلیف و دستور مسئولیت را متوجه من کرده است یا با خواست مردم و بزرگان، با آرای مردم بوده است و در آینده نیز به عنوان یک سرباز انقلاب، همینگونه خواهد بود.
وی افزود: حتی در اجلاس دوره قبل خبرگان رهبری، ریاست خبرگان را شخصاً به آیتالله مهدوی کنی پیشنهاد کردم و خود مایل به پذیرش آن نبودم و حضور در انتخابات خبرگان را رهبری معظم بر من تکلیف کردند ولی متأسفانه برخی افراد ناآگاه و یا شاید آگاه، بهگونهای شانتاژ میکنند که گویی اینگونه مسئولیتها برای اینجانب جاذبهای دارد. در حالی که اگر مسئولیتی پذیرفته میشود جز ادای تکلیف و دین به جامعه و انقلاب و نظام اسلامی نیست و این بار نیز برخی افراد و گروههای افراطی دانسته یا ندانسته شانتاژهایی میکنند که احساس میکنم نباید تسلیم آنها و القائات آنان شد. لذا به تکلیف عمل خواهم کرد و نتیجه آن هر چه باشد تنها رضایت و خشنودی خداوند برایم مهم است.
هاشمی رفسنجانی در پایان سخنان خود درگذشت شادروان دکتر بروجردی وابسته به خانواده حضرت امام(ره) را به بیت معزز امام راحل(ره) و مردم شریف ایران تسلیت گفت.
رفتارهای خارج از اخلاق و اعتدال در هر پوشش و با هر توجیه محکوم است و در بلندمدت جز زیان و خسارت برای کشور و انقلاب حاصلی نخواهد داشت. بدترین شکل این رفتارها آن است که به نام دفاع از ارزش ها انجام شود.
معظم له بعد از انداختن راي خودشان در صندوق راي گيري رياست جمهوري سال 76 در مصاحبه با خبرنگار صدا و سيما فرمودند: هيچ كس براي من آقاي هاشمي نخواهد بود يا شد
حضرت آیت الله هاشمی با صبر بی نظیر خود، گروههای بسیاری از مردم و متن جامعه را از اشتباه درباره ایشان نجات دادند.
درود خدا بر ایشان و استاد و مرادشان حضرت امام خمینی
اكثر راي دهندگان به آقاي مهندس موسوي مثل بنده به نظام-امام-اصل ولايت فقيه و مقام معظم رهبري اعتقاد داريم واجازه نميديم منافقين مزدور-سلطنت طلبان و ضد انقلاب كه تعدادشان خيلي خيلي كم هست از وضعيت پيش آمده سوء استفاده كنند
ولي مسئولين محترم مثل زمان حضرت امام به تمام جناحها و شخصيتها ميدان بدهند تريبون بدند تا مردم مثل اول انقلاب جهت كسب اخبار و ديدگاهاي مختلف به ماهواره ها روي نياورند چون اينطوري خانواده ها هم از نظر فرهنگي مورد تهاجم فرهنگي اين ماهئاره ها قرار ميگيرند
خواهش ميكنيم بذارند تريبونها- سايتها- روزنامه هاي افكار مختلف آزاد باشند تا هم نظرات مطرح بشه هم ضد انقلاب استفاده نكنه.
خواهش ميكنيم نيروهاي منتقد و مخالف جناحشان را از زندان بيرون بياورند
زنداني كردن نيروهاي انقلاب و مخالفين افكار در شان انقلاب خميني نيست.
از افرادي مثل دكتر محسن رضايي توقع داريم بجاي محافظه كاري و برخورد چند پهلو اين مسائل را مطرح فرمايند.
بخدا خونمان از اينهمه مارك زني و تفرقه خون هست.
يك پزشك رزمنده
معتقدم آقاي هاشمي رفسنجاني جزو اركان و پايههاي نظام و آگاه به مصالح و منافع نظام جمهوري اسلامي هستند و بايستي در انتخاب الفاظ و لغات در نقد ايشان دقت شود.
برخي از منتقدين آقاي هاشمي، اصلا در متن نظام و انقلاب حضور نداشتهاند و اطلاعاتشان از انقلاب و تأثير آقاي هاشمي در آن در حد مطالعه وبلاگ و وبسايت و روزنامه است!!
اينها حق ندارند به شخصيت آقاي هاشمي توهين و افترا نسبت دهند.
يا حق
التماس دعا