آفتابنیوز : آفتاب: آسمان شب طبیعت فراموششده؛ جملهای است که نجومیها آن را با برنامه تلویزیونی «آسمان شب» میشناسند.
این برنامه از 16 اردیبهشت 1380 طلوع کرد و بطوری که 5 روز در هفته پخش میشد به دو برنامهی 25 دقیقه ای در هفته و سپس به یک برنامهی 45 دقیقهای در هفته تغییر یافت که زمان پخش این یک برنامه هم هر هفته در حال تغییر بود . هنوز هم برنامههای شب یلدا، سفر به قطب و گفتوگو با افراد سرشناسی مانند دکتر بهرام مبشر و دکتر فیروز نادری از ذهن بینندگان این برنامه پاک نشده است.
تیم پایه این برنامه را بابک امین تفرشی، پژمان نوروزی، محسن ایرجی، دکتر منصور وصالی و محدثه عظیم لو تشکیل میدادند که پس مدتی غلامعلی افشاریه به عنوان شبه مجری در این برنامه حضور یافت.
چندی پیش سیاوش صفاریان پور مجری آسمان شب در برنامهی رادیویی با عنوان "روی موج نجوم" علل اصلی غروب "آسمان شب" پس از 10 سال را اعلام کرد . صفاریان پور مشکلات مالی و اصرار مدیران شبکه 4 بر ورود افرادی انتخابی و سفارشی و مقاومت آسمان شبیها را جزو دلایل اصلی تعطیلی "آسمان شب" دانست. یادمان نرود که برنامهی "آسمان شب" جزو سه برنامهی پر مخاطب شبکه 4 بوده است.
این در حالیست که بی بی سی با برنامهی نجومی خود ( The Sky At Night) که 53 سال است به طور مداوم پخش میشود رکورددار بلندترین برنامهی علمی است.
واکنشهای رسمی نسبت به تعطیلی این برنامه به طرز تعجبآوری کم بود، بدین صورت که فقط باشگاه نجوم تهران و برنامهی رادیویی "روی موج نجوم" این خبر را پشتیبانی کردند.
صدا و سیما پس از تعطیلی "آسمان شب" خبر سری جدید این برنامه را به علاقمندان آن داد. آیا میتوان انتظار علاقمندان به آسمان را در برنامه جدید برآورده کرد؟