آفتابنیوز : آفتاب: 85 درصد از کودکآزاریها توسط والدین معتاد انجام میشود.
دکتر مجید ابهری افزود: اخباری کودکآزاری در صفحات روزنامهها هر وجدان بیداری را آزرده ساخته و موجب تاسف عمیق همه میشود.
به گفته وی، هانیه اولین کودکی نیست که با پیکری سوخته و استخوانهای شکسته در بیمارستان بستری شده است. بسیاری از کودکآزاریها از جمله آزارهای مادی و عاطفی غالبا مخفی مانده و موجب ورود افراد بیمار از نظر رفتاری به جامعه میشود.
این متخصص علوم رفتاری تاکید کرد: چنین فرزندانی با نگاه پر از کینه به جامعه نگریسته و همواره درصدد انتقام هستند.
ابهری با اشاره به اینکه آزارهای جسمانی معمولا توسط پدر یا مادر و یا هردو و یا ناپدری و نامادری انجام میشود، گفت: در صورتهای مختلف فرد آزاد دهنده گرفتار اعتیاد بوده که این آسیب نیز مجموعه ای از ناهنجاریهای روحی و رفتاری است حال سوال این است چه فرد و یا سازمانی مسئول رسیدگی به وضعیت امثال هانیههاست.
وی افزود: فقط انعکاس در جراید و چند روز بیان حادثه کافی است. ما به عنوان امضا کننده سند دفاع از حقوق کودکان در جهان و یکی از اعضای کنوانسیون دفاع از حقوق کودک یادمان باشد موظف به ایفای نقش قانونی خود هستیم و مهمتر از همه اینکه براساس باورهای دینی و اسلامی و همچنین دستورهای اکید رسول اکرم (ص) باید با کودکان رفتار خوب داشته و از آنها حمایت کنیم.
این آسیبشناس اجتماعی با اشاره به اینکه بروز این حوادث میتواند خوراک تبلیغاتی برای دشمنان ما باشد، گفت: نقش بهزیستی به عنوان مدافع اول در این زمینه در سلب حضانت از والدین فاقد صلاحیت باید به گونهای باشد که دیگر شاهد اینگونه حوادث در جامعه نباشیم.
به گفته ابهری، قوه قضائیه نیز به عنوان حامی حقوق یک ملت آمادگی دارد که ضمن دریافت درخواستهای مربوطه اقدامات لازم را انجام دهد منتهی یک نهاد یا سازمان باید بین قوه قضائیه و اینگونه کودکان مظلوم قرار گیرد.