آفتابنیوز : آفتاب: دبیر کل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی گفت: تحلیل جریان انحرافی این است که 35 میلیون رای دارد و به دنبال تصاحب 200 کرسی مجلس است تا بتواند هر طرح، لایحه و یا رفراندومی را به راحتی به انجام برساند.
حسین فدائی، عصر روز دوشنبه در نشست وحدت اصولگرایان و مجلس نهم که با حضور فعالان اصولگرای جنوب کشور در سالن های سینا و صدرا شیراز برگزار شد، اظهار داشت: اولین سوالی که باید پاسخ داده شود اساسا مفهوم اصولگرایی یعنی چه! و در ادبیات سیاسی کشور ما شان نزولش چیست؟
وی با اشاره اجمالی به این مقوله بیان داشت: در شرایطی که بعداز دهه 70 و در اوج سال های ابتدای دهه 80 دو گفتمان توسعه سیاسی و توسعه اقتصادی را تجربه کردیم امت ولایتمدار به این جمع بندی رسید که این گفتمان ها در اصل گفتمان انقلاب زاویه ایجاد کرده است و از این منظر متدینین و افراد حزب اللهی معتقد با آرمان های امام و انقلاب به فکر راه چاره ای افتاده و گفتمان اصیل اصولگرایی که معتقد به امام انقلاب، رهبری و شهدا بود را طرح ریزی کردند.
دبیر کل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی با تصریح بر گفتمان اصولگرایی تاکید داشت: دامنه این گفتمان محدود به یک سری گروه های متعارف سیاسی نبود؛ بلکه هر کسی دلش در گرو انقلاب و آرمان های اصیل آن است در این دامنه جا می گیرد.
فدائی افزود: عده ای از دلسوختگان انقلاب با الهام گیری از رهبر معظم انقلاب به میدان آمده و این مفاهیم اصولگرایی را در ادبیات سیاسی کشور وارد کرده که در واقع، اصولگرایی ترجمه گفتمان انقلاب اسلامی می باشد و متعلق به هیچ گروه و یا فرد و یا باندی نیست.
وی در ادامه به مختصات اصولگرایی اشاره کرد و بیان داشت: این مختصات را می توان در 20- 30 شاخه احصاء کنیم.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: پس از تعریف این گفتمان عده ای از این جریان موفق به ورود به قوه مجریه شده و درصدد حاکمیت اصول و ارزش های ناب انقلاب برآمدند.
فدائی تصریح کرد: در واقع اقبال عمومی مردم به این جریان و فتح خاکریزها و سنگرهای از دست رفته درون انقلاب منجر فتح دستگاه های اجرای توسط گفتمان اصولگرایی شد.
دبیر کل جمعیت ایثار گران انقلاب اسلامی در ادامه به آسیب شناسی این گفتمان پس از 10 سال از گذشت آن پرداخت و گفت: جریان اصولگرایی گفتمانهای جاری از ابتدای انقلاب را به این دلیل نقد می کرد که آنها از انقلاب برای تثبیت موقعیت خودشان سوء استفاده می کردند و امروز باید پاسخگو باشیم که ما در این دهه چه کرده ایم؟
وی اضافه کرد: اولین مفهومی که در بعضی سیاسیون اصولگرایی مطرح می شود این است که می گویند ما نسبت به مسائل جامعه باید واقع گرا باشیم.
فدائی با عنوان اینکه واقعه گرایی یعنی چه؟ خاطرنشان کرد: اگر اکثریت جامعه یک موجودیت را به عنوان یک اصل بپذیرند پس در تعریف واقع گرای بایستی باید تابع اکثریت باشیم؛ اما باید در شاخصه های اصولگرای واقع بین باشیم نه واقع گرا؛ آنهم واقع بین باحفظ آرمان خواهی.
این نماینده مجلس با تاکیدبر واقع بینی گفت: بایستی از بستر واقعیت به سمت آرمان ها حرکت کنیم و در واقع اولین آسیبی که به اردوگاه اصولگرایی وارد می شود از همین مقوله است که متاسفانه تحت عنوان واقع گرایی بسیاری از مسائل به اصولگرایی تحمیل شده است.
وی با بیان اینکه بنده در حال آسیب شناسی جبهه اصولگرایی هستم نه مصداق های آن گفت: متاسفانه یک دیدگاه دیگری که در این جبهه وجود دارد این است که یک فکر و باور و اندیشه ای وجود دارد که می گوید نباید تمامی راهبردها و سیاست ها را بادیدگاه های رهبری به طور صددر صد مطابقت دهیم و هماهنگ کنیم؛ بلکه بایستی آنچه را که از راهبردهای معظم له دریافت می کنیم و در تصمیم بندی گروهی به آن نتیجه می رسیم عمل کینم و اگر در عمل منافاتی با دیدگاه رهبر معظم انقلاب وجود داشت با حکم رهبری آن تصمیم را حذف نمایم.
دبیر کل جمعیت ایثارگران انقلاب با بیان اینکه منطق این کلام کاملا اشتباه است تصریح کرد: یک جامعه منهای اعتقادت دینی نیز به یک فرد دستور دهنده برای انسجام نیاز دارد و یک مدیریت واحد می تواند آن جامعه را از متلاشی شدن نجات دهد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به بعد اعتقادی مدیریت ولایت فقیه گفت: ولایت ولی امر مسلمین، ولایت مطلقه است و باید نظرات معظم له را بر خودمان حجت بدانیم؛ همانطور که مردم در جریان انقلاب و 8 سال دفاع مقدس حمایت عمومی مردم را دیدند و مسیر خود را پیدا نمودند.
فدائی ادامه داد: ممکن است عده ای خود را مدیر، سیاست مدار، اصولگرا و ... بدانند و بعد برآورد کنند که چطور با دیدگاه رهبری رفتار کنند؛ چرا که این نوع نگاه که هماهنگ با دیدگاه رهبری نباشد کاملا با دیدگاه انقلاب زاویه دار است و جامعه را دچار اختلاف و اضطرار می کند.
فدائی در ادامه بااشاره به شاخص دیگری از گفتمان اصولگرایی عنوان کرد: اصلاح امور از شاخصه های این جریان است و حال سوال پیش می آید که آیا با عنصر ناصالح اصلاح به وجود می آید.
دبیر کل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی پایبندی به اصول را یکی از مولفه های عناصر صالح در جریان اصولگرایی دانست و افزود: خود محور بینی و خود را حق مطلق دانستن و دیگران را باخود همراه کردن از دیگر آسیب ها این جریان است که متاسفانه عقل گرایی و خرد جمعی را به فرد محوری بخشیده اند و بیشترین آسیب نیز از این ناحیه به این گفتمان خورده است.
به گفته وی مسئولیت شناسی و یا تداخل مسئولیت ها، شایسته گزینی یا مطیع پروری، قانون گذاری یا قانون گریزی و گزینشی عمل کردن از دیگر آسیب های این گفتمان است که باید به طور جدی به آن پرداخته شود.
فدائی قائل شدن به خط قرمز در درون جبهه اصولگرایی را از دیگر آسیب های این جریان برشمرد و گفت: این یک تحلیل اشتباه است که بگوییم پس از جریان فتنه، جریان 2 خرداد خطری ندارد و ما می توانیم با آنها کار کنیم که در واقع خط فتنه، خط قرمز است و امروز نیز خط انحراف همان خط قرمز است.
وی با تصریح بر این موضوع که جریان خط فتنه و خط انحراف دو لبه قیچی خط قرمز هستند گفت: برایند این لبه های قیچی اصل گفتمان اصولگرایی و انقلاب را به چالش می کشاند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مگر جریان فتنه کم اشکال ایجاد کرد که حال بخواهیم با آنان وارد مناسبات سیاسی شویم، عنوان کرد: تنظیم رقابتهای سیاسی با رقیبان و جریان های مسئله دار با گفتمان اصولگرای منجر به شقاق در آرمان های اصولگرایی می شود.
دبیر کل جمعیت ایثارگران انقلاب با ابراز تاسف از حضور برخی افراد در مجلس امروز بیان کرد: نتیجه رقابت اصولگرایان در درون خود منجر به ورود برخی افراد مسئله دار شد.
فدائی در بخش پایانی از سخنان خود در جمع فعالان اصوگرای شیراز به بررسی اجمالی جریانهای که در کشور فعال بوده و یا خواهند شد، در انتخابات پرداخت و اذعان داشت: نباید بحث ورود نظام سلطه را نیز در این زمان فراموش کنیم.
وی اضافه کرد: دو جریان عمده در کشور برای انتخابات فعال خواهند شد که در صدد بهره برداری و سوءاستفاده از این جریانات به نفع خود خواهند شد.
این نماینده مجلس با اشاره به جریان فتنه و حوادث سال 88 بیان کرد: نباید فراموش کنیم که آنها پس از آن جنجال ها و حذف خود توسط مردم به لانه هایشان خزیده و امروز هیچ برنامه ای برای حضورسیاسی خود در جامعه نخواهد داشت بلکه به صورت جدی تر و با دستاویز بهانه های چندماه قبل به انتخابات وارد خواهند شد.
فدائی با بیان اینکه خط فتنه 5 خط موازی را برای ورود به انتخابات دنبال خواهد کرد بیان داشت: اولین خط موازی آنها تهیه لیست رادیکالی خواهد بود که با علم به اینکه شورای نگهبان همه این لیست را رد می کند برای مظلوم نمایی و زیر سوال بردن مردم سالاری نظام مقدس اسلامی این عملیات روانی را انجام خواهند داد.
دبیر کل جمعیت ایثارگران انقلاب به دومین خط موازی این جریان اشاره کرد و گفت: نفوذ این ها در جریان های مختلف و کسب آرا خط دوم این جریان است.
فدائی ائتلاف با اصوگرایانی که جریان دوم خرداد را خطر نمی دانند و اصولگرایانی که با دستاویز قرار دادن جریان انحرافی، رئیس جمهور منتخب را قبول ندارند را به عنوان خط سوم در دستور کار جریان فتنه دانست.
نماینده مردم تهران به ائتلاف خط فتنه با جریان انحراف اشاره کرد و گفت: طبق اطلاعات رسیده ائتلاف جریان فتنه با جریان انحرافی در لایه میانی بسیاری از استانها شروع به فعالیت کرده است.
دبیر کل جمعیت ایثارگران انقلاب ورود افراد سفید به صورت مستقل را پنجمین خط جریان فتنه در جریان انتخابات دانست و بیان داشت: این افراد با لیست معتدل وارد انتخابات شده که چون مارک جریان فتنه را نخوردند در میان مردم مقبول باشند.
وی به جریان انحرافی به عنوان دومین جریان فعال اشاره کرد و گفت: جریان انحرافی درصدد استفاده از ظرفیت احمدی نژاد به نفع خود و استفاده از اقدامات مثبت دولت و مصادره این اقدامات برای پشتوانه انتخابات به نفع خود می باشد.
فدائی گفت: تحلیل جریان انحرافی بر این است که 35 میلیون رای دارد و به دنبال تصاحب 200 کرسی مجلس و درواقع دوسوم آرا می باشد.
وی افزود: جریان انحرافی درصدد است تا برای تحقق منویات خود 200 کرسی مطیع و معامله گر را داشته باشد تا بتواند هر طرح، لایحه و یا رفراندومی را به راحتی انجام دهد.
دبیر کل جمعیت ایثارگران انقلاب ادامه داد: اینها بر این باورند که بتوانند جامعه را مانند اندیشه های مارکسیسم به دو قطب تقسیم کنند و هر فردی را که مقابل آنان قرار بگیرد جزو تابلو سیاه به حساب آوردند.
فدائی گفت: به احتمال قریب به یقین این جریان قصد دارد تا جامعه را به دو قطب اشرافیت و محرومین تبدیل کند که همان جامعه صفر و صدی است و هیچ نقطه وسطی در آن وجود نداشته باشد.
نماینده مردم تهران یادآور شد: اینها با سوء استفاده از طرح یارانه ها در صدد هستند تا پروژه تضاد سازی در جامعه را به اجرا در آورند.
فدائی در پایان بابیان اینکه در این میان اصولگرایان واقعی می مانندکه مهمترین مولفه های آنهاپایبندی به اصول اصیل انقلاب و رهبری می باشد، عنوان کرد: اگر وحدت روی افراد صورت گیرد در واقع معامله شکل گرفته است اما اگر وحدت بر روی اصول و شاخصه ها باشد ارزش ها شکل می گیرند.
نماینده تهران بیان داشت: مجلس مطلوب نماینده مطلوب می خواهد و نماینده مطلوب، نماینده صالح و کارآمد و انقلابی است و ما نباید به اندیشه ها و روحیه های انقلابی و ایثار گری و روحیه بسیجی که موتور محرک انقلاب است و هزینه گزافی را برای بدست آوردن آن پرداخت کرده ایم بی اعتنا باشیم بلکه بایستی با بصیرت افزایی و تبعیت از ولایت به گفتمان مطلوب انقلاب دسترسی داشته باشیم و آن حفظ نمائیم.