آفتابنیوز : 
تيموشنكو گفت: «من اطمينان دارم كه تيم ما در انتخابات پارلمان برنده خواهدشد چرا كه ما ا هداف صادقانه داريم. من فكر نميكنم كه اين تنها يك احتمال باشد بلكه من مطمئن هستم.»
آسوشيتدپرس گزارش داد: «براساس تغييرات صورت گرفته در قانون اساسي كه از اول ژانويه سال 2006 به اجرا درخواهندآمد, نخستوزير بسيار قدرتمندتر از رئيسجمهوري خواهد شد.»
همين امر انتخابات پارلماني ماه مارس را براي «يوليا تيموشنكو» و همپيمان سابقش «ويكتور يوشچنكو» بسيار حياتي كرده است. تيموشينكو كه هماكنون به چهرهاي فرهمند با خصوصيات بسيار محبوب نژادي در اوكراين تبديل شده است، در انقلاب نارنجي سال گذشته كه براي براندازي دولت كوچما به راه افتاده بود, صدها هزار نفر از مردم اوكراين را به خيابانها ريخته شده بود. محبوبيت او در اوكراين آن قدر بالاست كه بعضي اوقات كه رئيسجمهوري سخنراني ميكرد، صدايش در ميان شعارهاي «يوليا يوليا» گم ميشد.
اختلاف عقايد تيموشنكو با يوشچنكو بر سر مسائل اقتصادي و افزايش روزافزون محبوبيت وي در برابر رئيسجمهوري, روابط اين دو نفر را خدشهدار كرد و روابط مستحكم آنان را بهعنوان دو همپيمان قدرتمند انقلاب نارنجي بههمزد.
هفته گذشته يوشچنكو, به اتهام اينكه وي به جاي توجه به آرمانهاي انقلاب، بيشتر وقت خود را صرف دعواهاي سياسي ميكند و نيز با اشاره به اينكه تيموشنكو در كنار آن دسته از نهادهاي اقتصادي قرار گرفته كه به اقتصاد اوكراين ضربه ميزند, او را از مقام نخستوزير بركنار كرد.
اما تيموشنكو معتقد است كه رئيسجمهوري به اين دليل او را از نخستوزيري بركنار كرده كه از محبوبيت وي ميترسيده است. او ميگويد: «ما كارهاي زيادي انجام داديم و اينكه رئيسجمهور اينگونه سخن ميگويد, نشانميدهد ترس او از محبوبيت روزافزون نخستوزير رو به افزايش است.»
در حال حاضر در پارلمان تيم تيموشنكو 41 نماينده و تيم يوشچنكو كه از سه گروه حامي وي تشكيل شده 96 نماينده دارد. اين در حالي است كه روز به روز به تعداد اعضاي گروه تيموشنكو افزوده شده و از اعضاي گروه يوشچنكو كاسته ميشود.
براساس تغييرات بهوجودآمده در قانون اساسي گروهي كه در انتخابات پارلماني اكثريت را كسب ميكند، ميتواند به جز سمتهاي وزير امور خارجه, وزير دفاع و رئيس شوراي امنيت ملي, بقيه سمتهاي كابينه از جمله سمت نخستوزيري را در اختيار خود بگيرند. در اين ميان سه گزينهاي كه رئيسجمهوري آنها را تعيين ميكند به رأي اعتماد پارلمان احتياج دارند.
اين تغييرات بهوجود آمده در قانوناساسي با هدف نزديك كردن نظام پارلماني اوكراين به نظام پارلماني اتحاديه اروپا و دور كردن آن از سيستم شوروي سابق صورت گرفته است.
تيموشنكو تأكيدكردهاست كه تنها اوست كه از اهدف انقلاب نارنجي پاسداري ميكند نه يوشچنكو.
او ميگويد: «در هفت ماه گذشته, تغييراتي كه مردم شاهد آن بود از كل تغييراتي كه در طي 14 سال اخير بهوجود آمد, بيشتر بود و به همين دليل من اطمنيان دارم كه تيم ما دولت بعدي را تشكيل خواهد داد.»
در حالي كه برخي از هواداران رژيم سابق اوكراين از تصميم خود بر ائتلاف با تيموشنكو عليه يوشچنكو سخن به ميان آوردهاند, تيموشنكو تأكيد كرده است كه هيچگاه با دشمنان انقلاب نارنجي همپيمان نخواهد شد.
منتقدان ميگويند دخالتهاي تيموشنكو در اقتصاد اين كشور كه زماني جزو بلوك شرق بوده, بسياري از سرمايهگذاران را از اوكراين رانده و در بخشهايي از جمله شكر, گوشت و سوخت بحران ايجاد كرده است. اما تيموشنكو تأكيددارد تمام اتهاماتي كه عليه وي مطرح شده از فسادمالي گرفته تا همراه شدن با گروههاي خاص تجاري, همگي چرنديات است.
او ميگويد: «مهمترين چيز اين است كه همه ميدانند دولت حتي يك پول سياه هم نبرده است.»