آفتابنیوز : آفتاب: یک عضو کمیسیون اصل نود مجلس به تاخیر غیر قانونی ۱۲۰ روزه در قرائت گزارش شکایت نمایندگان از احمدینژاد اعتراض کرد.
اسفند ماه سال گذشته، تعدادی از نمایندگان سوالات بسیاری از عملکرد دولت و رئیسآن را به هیأت رئیسه ارائه دادند.
بررسی این سوالات که حدود ۳۰-۴۰ مورد و در ۹ محور بود، از سوی هیأت رئیسه مجلس به کمیسیون اصل نود ارجاع شد.
اما امروز فاضل موسوی عضو کمیسیون اصل نود در تذکری در صحن علنی مجلس با بیان اینکه این سوالات روز ۵ اسفند ماه سال گذشته به هیأت رئیسه رسیده، به قرائت موادی از آییننامه داخلی مجلس پرداخت که بر اساس آن، موضوع بلافاصله به کمیسیون مربوطه باید ارجاع شود و کمیسیون نیز ظرف ۱۰ روز باید نظرش را به هیأت رئیسه بدهد.
وی با بیان اینکه ۱۳۰ روز از آن زمان میگذرد، از اینکه تا کنون گزارش کمیسیون اصل نود سه بار در دستور کار مجلس قرار گرفته اما قرائت نشده است، انتقاد کرد و گفت: چرا هیأت رئیسه که باید متولی رعایت قانون در مجلس باشد، به این موضوع بی توجهی میکند.
این عضو کمیسیون اصل نود با بیان اینکه حرمت امامزاده را متولیاش باید نگه دارد، گفت: ما به دیگران میگوییم که باید قانون را رعایت کنند اما ۱۳۰ روز از این گزارش میگذرد اما هنوز در صحن علنی قرائت نشده است. این زمان چندین برابر، زمان تخلف دولت در عدم اجرای برخی قوانین و مقررات است.
اما محمدرضا باهنر که راست جلسه را برعهده داشت، در پاسخ به تذکر این نماینده اینگونه توجیه کرد که: اینکه تا کنون به این گزارش رسیدگی نشده است به دلیل این ابهام است که آیا کمیسیون اصل نود، کمیسیون تخصصی محسوب میشود یا اینکه هر یک از این موارد باید به کمیسیونهای مربوطه ارجاع میشده است؟
بر اساس ماده ۲۳۳ آیین نامه داخلی مجلس، هرگاه حداقل دهنفر از نمایندگان و یا هرکدام از کمیسیونها، عدم رعایت شؤونات و نقض یا استنکاف از اجراء قانون یا اجراء ناقص قانون توسط رئیسجمهوری و یا وزیر و یا مسؤولین دستگاههای زیرمجموعه آنان را اعلام نمایند، موضوع بلافاصله از طریق هیأت رئیسه جهت رسیدگی به کمیسیون ذیربط ارجاع میگردد. کمیسیون حداکثر ظرف مدت دهروز موضوع را رسیدگی و درصورت وارد بودن با اظهارنظر صریح، گزارش خود را از طریق هیأترئیسه به مجلس ارائه میدهد.