آفتابنیوز : آفتاب: سید حسن خمینی نسبت به مشکلات اقتصادی هشدار داد و گفت: بیکاری گسترده و فقر عمیقی در جامعه وجود دارد و وضع معیشتی سختی حاکم است.
نوه امام راحل در دیدار اعضای شورای مرکزی حزب مردمسالاری با بیان اینکه بر اساس آیات الهی، عزت تنها از آن خدا، ائمه و مومنین است، اظهار داشت: همه انسانها فراز و فرودهای زیادی در زندگی دارند. تکریمهای ظاهری قدرت، ارزش چندانی ندارد افراد زیادی در تاریخ آمده و سر و صدای بسیاری به راه انداختهاند اما امروز کسی آنها را نمیشناسد. اما کسانی بودند که چون در مسیر الهی قدم برداشتند و عزت آنها از سوی خداوند بود، هر قدر هم دشنام شنیدند، محبوبتر شدند.
وی افزود: عزت یعنی رخنه در دلهای مردم. هیچکس نمیتواند عزتی که خداوند به کسی داده، از او بگیرد. خداوند گاهی اوقات کسی را عزیز میکند که همه می خواهند او ضعیف باشد.
سید حسن خمینی با بیان اینکه حضرت امام خمینی(س) در جامعه ما مظلوم است، گفت: مهمترین دلیل مظلومیت امام این است که آنگونه که باید، امام را نشناختهایم و آنگونه که واقعیت امام بود، معرفی نشده است. یکی از مهمترین ابعاد وجودی امام این بود که ایشان، منیت را در خود کشته بود. او یک پا روی “من” گذاشته بود و پای دیگر، را در کوی دوست نهاده بود.
وی با تاکید بر اینکه جامعه زمانی اسلامی میشود که مسوولان، منیت را کنار بگذارند، اظهار داشت: همه میخواهیم جامعه اسلامی شود اما اگر مسوولان جامعه منیت را کنار نگذارند جامعه هرگز اسلامی نخواهد شد. اگر منیت برداشته شود آن وقت از بسیاری از لغزشها چشم برداشته میشود و بر بسیاری از اشکها، رحمت می بارد.
نوه امام با بیان شروط الگو شدن امام در جامعه گفت: اگر بخواهیم امام را در جامعه اسوه کنیم باید ویژگیهای ایشان را به عنوان یک الگو بدانیم. جامعه ای که بوی منیت میدهد، نمی تواند رنگ و بوی امام بدهد.
سید حسن خمینی با اشاره به نقش کارآمدی، در برتری یک اندیشه، اظهار داشت: بیکاری گسترده و فقر عمیقی در جامعه وجود دارد و وضع معیشتی سختی حاکم است.
وی افزود: اگر هزار بار از فوائد یک دارو صحبت شود اما بر مریض موثر نباشد، کسی به آن اعتقاد پیدا نمیکند. حقیقت آن است که مسوولان تلاش میکنند و باید از آنها تشکر کرد ولی از سوی دیگر حقیقت آن است که مشکلات در عرصههای مختلف بسیار است.
سید حسن خمینی در پایان گفت: همه در قبال جامعه مسوولیم همه باید تلاش کنیم تا مشکلات جامعه را حل کنیم و باید جامعهای بسازیم که بتوانیم آن را “جامعه اسلامی” بنامیم و آن مقدار دارای ارزش باشد که لیاقت تقدیم به صاحبالزمان را یافته باشد.