آفتابنیوز : مصطفي معين كانديداي انتخابات نهمين دوره رياست جمهوري كه در جمع اعضاي سازمان دانشجويان جهاد دانشگاهي مشهد سخن مي گفت ادامه داد: بحث بي انگيزگي دانشجويان نسبت به فعاليت سياسي و اجتماعي از مسائل مهم كشور است كه بايد همانند مواردي چون بحران انرژي هسته اي و يا مشكلات اقتصادي جزو اولويت هاي مطالعاتي مراكز دانشگاهي قرار گيرد.
وزير سابق علوم، تحقيقات و فناوري كه در حزب اصلاح طلب، جبهه مشاركت و سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي از وي اعلام حمايت كرده اند در ادامه اين سخنانش اضافه كرد: درك و تجزيه و تحليل علمي واقعيت هاي بيروني باعث مي شود كه به مرور زمان از اين بي انگيزگي ها كاسته شود تا بتوانيم با بردباري و تحمل، از اين مرحله سخت عبور كنيم، در عين اين كه پرداخت هزينه را هم كاهش دهيم. البته سطح توقعات آنان نيز از ابتدا واقع بينانه نبود و به آن دامن زده شد. همين مسأله سبب شد به مرور زمان با عدم تحقق انتظارات، اين وضعيت ناخوشايند ايجاد شود.
معين كه الهه كولايي را به عنوان سخنگوي دولتش برگزيده قهرمان گرايي را از دلايل بي انگيزگي دانست و افزود: بايد بپذيريم در جامعه جديد، قهرمان واقعي خود مردم هستند كه نقش تعيين كننده داشته و بر سرنوشتشان حاكمند.
وي اصلي ترين ملاك انتخاب رئيس جمهوري را ارزيابي دقيق عملكردها در مسئوليت قبلي عنوان كرد و از دانشجويان خواست به نقد علمي و دقيق عملكرد مديريتي كانديداها در دوره هاي گذشته بپردازند و داشتن مسئوليت هاي متعدد از سوي فرد را ملاك قرار ندهند.
اين كانديداي انتخابات رياست جمهوري، درخصوص برنامه هايش براي آينده توضيح داد: «من فردي حزبي نيستم و بنا هم ندارم در اين مرحله، دولت حزبي تشكيل دهم، اما در شرايط برابر از نظر شايستگي ها، انتخاب افراد همفكر و همراه ترجيح خواهد داشت.»
معين با تأكيد بر اين كه كار دولت وي ادامه برنامه اصلاحات است نه تخطئه آن، افزود: دولت خاتمي مي توانست براي ساماندهي احزاب و نهادينه كردن كار حزبي در هشت سال گذشته بيشتر تلاش كند. هر چند ايجاد و تقويت زمينه هاي اجتماعي و فرهنگي اين كار، سخت است اما هشت سال وقت كمي نبود.»
وزير سابق علوم اضافه كرد: واقعيت اين است كه خاتمي يك شخصيت برجسته فرهنگي محسوب مي شود تا يك شخصيت حزبي و تشكيلاتي، در شرايط مطلوب، خاتمي مي توانست علاوه بر رياست جمهوري، پرچمدار اصلاحات نيز باشد، اما اين امر محقق نشد.