آفتابنیوز : آفتاب: محمود احمدی نژاد در مراسم تجلیل از خبرنگاران که امروز سهشنبه در محل سابق مجلس شورای اسلامی برگزار شد، با اشاره به فضای کار برای تعالی کشور گفت: باید تلاش همه ما بر این باشد که انسانها شکوفا شده و چنانچه در این مسیر گام برنداریم همه شکست خوردهایم.
احمدینژاد در ادامه با بیان اینکه خدا همه عالم را قرار داد تا انسان بالا برود و خدایی شود، گفت: ما نیز باید در این مسیر گام برداشته و در جهت تحقق این هدف حرکت کنیم و به هر مقدار که در این زمینه پیش برویم موفق بوده و هر چقدر از این هدف دور شویم شکست خوردهایم.
وی با اعلام اینکه تعالی انسان را میتوان در سه کلمه عدالت، محبت و کرامت انسانی خلاصه کرد، گفت: اگر عدالت نباشد انسان کرامت پیدا نمیکند زیرا در فضای عادلانه است که استعدادها شکوفا میشود.
وی افزود: زمانی که عدالت حاکم شود هر آنچه در انسان است بروز پیدا میکند و به هر میزان که از عدالت دور شویم شرایط شکوفایی انسان را کور میکنیم.
احمدینژاد عامل دوم را محبت عنوان کرد: انسان آفریده شده است برای عشق ورزیدن و محبت به همدیگر و بدون شک عدالت خود برآمده از محبت است.
احمدینژاد ادامه داد: چنانچه محبت نباشد زندگی انسان معنا ندارد و بدون محبت ماندگاری وجود ندارد.
وی در ادامه بر حفظ کرامت انسانی تاکید کرد و گفت: همه جهان خلق شد که انسان بزرگ داشته شود و البته عدالت و محبت هم برای بزرگ داشتن انسان معنا پیدا میکند.
احمدینژاد افزود: بیشک عظمت انسان به مناصبش نیست بلکه کرامت انسان به درون او باز میگردد.
احمدینژاد در بخش دیگری از سخنانش به ارتباطات و شبکه انسانی در سرتاسر دنیا اشاره کرد و گفت: ارتباطات انسانی مثل شبکهای است که باید برپایه عدالت، محبت و کرامت انسانی عمل کند و الا همه ضرر میکنند.
وی با بیان اینکه همه ما با هم در ارتباط هستیم گفت: اساساً انسان در ارتباط با دیگران معنا پیدا میکند و به واقع با اطلاعرسانی درست میتواند به وظایف خود در شبکه ارتباطی جهان به نحو احسن عمل کند.
وی با تاکید بر اینکه انسان بدون خبر هیچ حرکتی نمیتواند داشته باشد، تصریح کرد: انسان متناسب با دریافت از محیط حرکت میکند و به همین دلیل است که کار اطلاعرسانی را کار پیامبران و مقدس عنوان کردهاند.
احمدینژاد ادامه داد: کسانی که در زمینه اطلاعرسانی فعالیت دارند فضای رشد انسانها را مهیا میکنند و اگر این کار بر اساس محبت و عدالت و کرامت نباشد نتیجهای جز تخریب در پیندارد.
وی در ادامه جامعه خبری کشورمان را پاک دانست و گفت: تنها در برخی لایهها مشکلاتی وجود دارد که عدهای با الگوگیری از روشهای نظام سلطه به تخریب دیگران مبادرت میکنند.
احمدینژاد با بیان اینکه اینگونه رفتارها متعلق به جامعه ما نیست، افزود: چه کسی گفته است که الگوی ما در زمینه اطلاعرسانی باید کشورهای غرب باشد آنها که جامعهای در حال سقوط به شمار میروند و اگر چند سالی در اوج به نظر میآمدند آن هم به واقع جلوهای از سقوط آنها به شمار میرفت.
احمدینژاد در ادامه با تاکید بر اینکه باید در کشور ما آزادی بیان به میزان حداکثر باشد، گفت: اگر انسانی در یک گوشه از دنیا احساس کرد به او در این خصوص اجحاف میشود این نقطه شروع تضییع استعدادها است.
وی الگوهایی که در زمینه روزنامهنگاری از کشورهای غربی به سوغات به کشور ما آوردهاند، بیگانه با فرهنگ ما دانست و گفت: تلاش برای کسب قدرت به هر قیمت در فرهنگ ما وجود ندارد و ما زمانی برنده به شمار میرویم که همه در جامعه برنده شوند.
احمدینژاد بر مراقبت جدی از سوی اصحاب رسانه تاکید کرد و خطاب به آنها گفت: متواضعانه درخواست میکنم که توجه جدی به مقوله عدالت، کرامت و محبت در جامعه داشته باشید.
احمدینژاد همچنین به مباحث مطرح شده در خصوص جنگ نرم اشاره کرد و گفت: مهمترین بخش مقابله با هجمه نرم دشمنان تشریح مبانی نظری جنگ نرم آنها است و اگر بخواهیم با همان روشهایی که آنها اعمال میکنند به مقابله با آنها بپردازیم در واقع فعالیت ما نیز در خدمت آنها قرار خواهد گرفت زیرا بر اساس مبانی نظری آنها رفتار کردهایم.
وی ادامه داد: ما میخواهیم کشوری با مبانی اسلامی برپا کنیم و رفتار بر اساس مبانی لائیسم و لیبرالیسم با این امر مطابقت ندارد و خروجی آن چیز دیگری میشود.
احمدینژاد در ادامه خبرنگاران را مرزبانان حراست از کرامت انسانی، عدالت و محبت و حریم اندیشه عنوان کرد و گفت: کارهای زیادی در کشور صورت گرفته است اما این کارها اگر در راستای عشق به مردم، کرامت و عدالت باشد موفق به شمار میرود.
احمدینژاد در پایان خواستار ارائه الگویی متعالی در زمینه خبرنگاری به دیگران شد و گفت: خوشبختانه جامعه خبری کشور ما جوان بوده و این برای ما امیدبخش است ولی باید توجه کرد اگر ما در درون خود کمال پیدا نکنیم هرگز نمیتوانیم بر دیگر جوامع اثرگذار باشیم.