آفتاب: دادستان تهران به عنوان مدعیالعموم عليه سرپرست روزنامه ايران به اتهام «جريحهدار نمودن عفت و اخلاق عمومی» اعلام جرم کرد.
به گزارش آفتاب به نقل از پايگاه اطلاعرسانی دادستانی تهران، در اعلام جرم دادستان تهران آمده است: روزنامه ايران در ضميمه مردادماه سال 1390 با عنوان «خاتون يک» به درج مطالبی راجع به حجاب و اعتقادات زن مسلمان ايرانی پرداخته و با حمله به چادر و طرح حجاب و عفاف، با ترويج اباحهگری در حوزه پوشش اسلامی، مطالبی را درج کرده که جريحهدار کننده عفت و اخلاق عمومی است.
مراتب جهت رسيدگی به دادسرای فرهنگ و رسانه اعلام شده است.
توضيح روزنامه ايران درباره مطالب ويژهنامه خاتون
روابط عمومی روزنامه ايران درباره ويژهنامه «خاتون» اين روزنامه كه امروز شنبه 22 مرداد منتشر شد، اطلاعيهای صادر كرد.
به گزار آفتاب به نقل از فارس، متن کامل اطلاعیه روابط عمومی روزنامه ایران به شرح ذیل است:
بسماللهالرحمنالرحیم
روزنامه ایران به منظور تبیین نقش حجاب در حفظ عفت و پاکدامنی زن مسلمان ایران و تجلیل از مقام و منزلت وی، اقدام به انتشار ویژهنامه وزین و ارزشمندی به نام خاتون کرده که روز شنبه به همراه روزنامه ایران به صورت رایگان توزیع شده است. متاسفانه تعدادی از سایتهای خبری که بعضا مدعی دفاع از جریان اصولگرایی نیز هستند در اقدامی هدفمند، بخشی از مطالب وزین این ویژهنامه را آشکارا تحریف کرده و از این رهگذر کوشیدهاند تا ضمن ناراحت کردن علما و روحانیون عالیمقام، احساسات مذهبی مردم را تحریک نمایند.
به عنوان نمونه، سایت خبری رجانیوز که از مدعیان اصلی جریان اصولگرایی است با تحریف آشکار گفتوگوی این ویژهنامه با آقای مهدی کلهر به نقل از وی ادعا کرده است که «چادر مشکی، اشرافی و متکبرانه است و از مجلس عیاشی شبانه اروپا در آمد». این درحالی است که آقای کلهر در این گفتوگو به هیچوجه وارد ماهیت چادر نشده و صرفاً رنگ مشکی را مورد بحث قرار داده است.
وی گفته است:رنگ متکبرانه مشکی را ناصرالدین شاه از مجالس اشرافی عیاشی شبانه در اروپا به ایران آورد. بنابراین کاملا روشن است که وی فقط رنگ مشکی را به جهت وارداتی بودن آن از فرانسه و انگلیس، یک امر اشرافی و متکبرانه توصیف کرده است نه اصل چادر را که در آن زمان زنان ایرانی از چادرهای نقشدار و کاملا پوشیده استفاده میکردند.
همین سایت خبری در تحریف دیگری از این مصاحبه، به نقل از آقای کلهر «چادر مشکی را بدترین پوشش در زمینه فلسفه حجاب» نامیده است. این درحالی است که آقای کلهر فلسفه حجاب را پیشگیری از قرار گرفتن زن در مقابل تیر نگاه مردان هیز توصیف کرده و از این منظر چادر مشکی را نه به جهت چادر بودن بلکه از نظر مشکی بودن آن، موجب برجسته شدن چهره زن و قرار گرفتن آن در مرکز نگاه دیگران توصیف کرده است.
این سایت خبری در ادامه تحریفات خود مدعی شده است که آقای کلهر قانون حجاب و عفاف را با یاسای چنگیز (فرمانده خونخوار مغول) مقایسه کرده است. این درحالی است که سخنان آقای کلهر چنین بوده است: قانون حجاب ما کامل و جامع نیست اما قانون حجاب هر طوری که هست باید اجرا شود. من در سال 77 در نامههایی به فرزندم که در روزنامه جمهوری اسلامی منتشر شد نوشتم یاسای چنگیز بهتر از نبودنش است. او با این اشاره خواسته است تاکید کند که اجرای قانون هرچند ضعف هم داشته باشد بهتر از بیقانونی است و این سخن کاملا درستی است و هیچکس از این سخن، قیاس میان حجاب و عفاف با یاسای چنگیز را برداشت نمیکند مگر افکار انحرافی و غلط گردانندگان برخی سایتهای یک جریان خاص.
این سایت خبری در انتها به سرمقاله ویژه نامه به قلم آقای علی اکبر جوانفکر سرپرست محترم روزنامه اشاره کرده و آورده است: جوانفکر «قرار دادن حجاب در حوزه امر به معروف و نهی از منکر را اشتباه نامیده است».
این تحریف غیر اخلاقی در حالی صورت گرفته که در سرمقاله ویژهنامه چنین آمده است: اگر حجاب را در حوزه امر به معروف و نهی از منکر قرار دهیم، اشتباه بزرگی خواهد بود که آن را به یک حوزه رسمی و خاص مانند نیروی انتظامی محدود کنیم...
روزنامه ایران مراتب تنفر و انزجار خود را از این اقدام انحرافی سایتهای خبری وابسته به یک طیف خاص سیاسی ابراز میدارد و بر این نکته تاکید میکند که دستگاة های مسئول با دقت و وسواس لازم بر امور نظارت دارند و سایتهای خبری مزبور با جنجالآفرینی و هوچیگری قادر به قلب حقایق و وارونه نشان دادن واقعیتهای پیشروی مردم و مسئولان نخواهند بود.
روزنامه ایران با مراجعه به دستگاه قضایی، از سایتهای هتاک و کینهتوزی که با انتشار مطالب تحریفآمیز، سعی در تخریب اعتبار و جایگاه روزنامه وزین ایران کردهاند شکایت خواهد کرد و از همه روزنامههای کشور انتظار دارد که از انتشار این مطالب تحریف شده اجتناب ورزند، چه در غیر این صورت باید مسئولیت نشر دروغهای نسبت داده شده را برعهده بگیرند.