آفتابنیوز : آفتاب: در دو حمله جداگانه به دو خودروی حامل نظامیان اسرائیل در جنوب سرزمینهای اشغالی و در نزدیکی مرز مصر، 7 اسرائیلی کشته و دهها نفر زخمی شدند. در حملات هوایی اسرائیلیها به نوار غزه نیز 6 فلسطینی به شهادت رسیدند.
به گزارش سایت اینترنتی شبکه فلسطین الیوم، سخنگوی ارتش اسرائیل اعلام کرد در حملات روز پنجشنبه به یک اتوبوس و یک خودروی حامل نظامیان و غیر نظامیان اسرائیلی 7 اسرائیلی کشته و 30 نفر دیگر زخمی شدند.
روزنامه یدیعوت آحارونوت تعداد کشته شدههای اسرائیلی را 8 تن اعلام کرد.
سخنگوی ارتش اسرائیل اظهار داشت: دو خودروی اسرائیلی در منطقه ایلات در مرز مصر هدف تیراندازی قرارداده شد و پس از آن با خمپاره و موشکهای ضد زره هدف قرار گرفتنند.
ایهود باراک، وزیر جنگ اسرائیل، نواز غزه را عامل اصلی این عملیات دانست و تهدید کرد که اسرائیل به سختی پاسخ این عملیات را خواهد داد.
وی در بیانیهای اعلام کرد: منبع حملهها غزه است و ما با تمام قدرت علیه آنها خواهیم ایستاد.
باراک در ادامه با اشاره به اینکه مقامهای مصری در کنترل منطقه سینا ضعیف عمل میکنند این منطقه را محلی برای گسترش آنچه که وی آن را تروریسم خواند، دانست.
"خالد فوده"، استاندار سینای جنوبی بلافاصله این ادعای وزیر جنگ رژیم صهیونیستی را رد کرد و گفت که از منطقه سینا به سوی اتوبوسهای حامل نظامیان اسراییلی تیراندازی نشده است.
طاهر النونو، سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی حماس نیز هر نوع ارتباط حماس با حملات روز پنجشنبه را رد کرد و تاکید کرد: این حملات تلاشی برای خروج از بحران داخلی اسرائیل است. ما این ادعاها را بخشی از تلاش مقامات رژیم صهیونیستی برای خارج شدن از بحران داخلی میدانیم.
" خضر حبیب"، عضو برجسته جنبش جهاد اسلامی فلسطین نیز با بیان اینکه این حمله در چارچوب اصل "دفاع از خود" است، تاکید کرد که جهاد اسلامی از حق مقاومت که همه ادیان آسمانی و انسانها آن را تایید می کنند، دفاع می کند.
وی خاطرنشان کرد: صهیونیستها باید بهای سنگین جنایاتی را که علیه ملت فلسطین و دیگر ملتهای منطقه مرتکب شدهاند، بپردازند.
از سوی دیگر عوزی دیان، رئیس شورای ملی صهیونیستها خواستار اجرای عملیات نظامی در منطقه سینا در خاک مصر شد.
وی در سخنانی اظهار داشت که اسرائیل ممکن است افراد مسلح را حتی در خاک مصر نیز مورد تعقیب قرار دهد.
وی گفت که اسرائیل نمیخواهد مرز مشترکش با مصر جایی برای حمله علیه اسرائیل شود.
از سوی دیگر بعد از حملات ایلات رژیم صهیونیستی بارها نوار غزه را بمباران کرد که طی آن 7 نفر شهید و 17 نفر دیگر زخمی شدند.
درمیان شهدا سه نفر از فرماندهان کمیتههای مقاومت مردمی؛ به ویژه ابوعوض النیرب، دبیرکل کمیتههای مقاومت مردمی دیده میشود.
جنگندههای صهیونیستی یک فروند موشک به سمت منزل یکی از فرماندهان کمیتههای مقاومت مردمی در محله الشعوث در غرب رفح شلیک کردند که منجر به شهادت این 7 نفر شد.
ادهم ابوسلمیه، سخنگوی کمیته عالی اورژانس فلسطین در نوار غزه تصریح کرد که این 6 نفر در اثر بمباران جنگندههای صهیونیستی علیه یک منزل در منطقه الشعوث به شهادت رسیدند و اجساد 4 نفر از آنها از جمله دو کودک به بیمارستان رسید.
گروههای مقاومت فلسطینی نیز به تلافی این حمله چندین حمله موشکی به سرزمینهای اشغالی داشتند که طی آن 7 صهیونیست زخمی شدند.
همچنین منابع رسمی مصر اعلام کردند که در حمله یک بالگرد اسرائیلی به مرزهای این رژیم با مصر سه نظامی مصری کشته شدند.
این حمله در پی آن صورت گرفت که بالگرد اسرائیلی افراد مسلحی که در عملیات ایلات شرکت داشتند را تعقیب میکرد و در شلیک موشک از سوی این بالگرد به سمت افراد مسلح نیروهای نظامی مصر که در آن منطقه حضور داشتند مورد اصابت قرار گرفتند که در این حادثه سه سرباز مصری کشته و تعدادی از نیروهای امنیتی این کشور زخمی شدند.
کاخ سفید حملات به صهیونیستها را محکوم کرد و خواستار مجازات عاملان آن شد.
هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه آمریکا با بزدلانه خواندن عملیات ایلات از مصر خواست به تعهدات خود در برقراری امنیت در منطقه سینا عمل کند.
انگلیس و آلمان نیز حمله به اتوبوس حامل صهیونیستها را محکوم کردند و آن را عامل ایجاد تنش بیشتر در منطقه خواندند.
بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل و کاترین آشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با محکوم کردن این عملیات نگرانی خود را از وخیم شدن اوضاع امنیتی منطقه ابراز کردند.