کد خبر: ۱۳۳۰۴۶
تاریخ انتشار : ۳۰ مرداد ۱۳۹۰ - ۲۱:۱۰

"قــــدر" را قدر بدانیم

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: قرآن در شب قدر که شبی مبارک و پربرکت است نازل شده است، به برکت نزول قرآن و فرشتگان و روح در این شب جهت سرو سامان دادن به امور بندگان، از قدر و منزلت خاصی برخوردار است. 

شب قدراز بهترین شب‌های سال است که مسلمانان اجتماع و برادری خود را به نمایش می گذارند. شبی که هرکس آن را درک کند و احیا بدارد گناهانش آمرزیده خواهد شد و زندگی نویی خواهد یافت. 

قدر شبی است پر برکت که سرنوشت کلیه موجودات در آن مقدر می‌شود. این شب، شب معین کردن روزی مردم است و بندگان به اندازه تلاش و جهدی که در عبادت داشته‌اند پاداشی دریافت کرده و سهم می‌برند. 

شبی که خداوند آن را از میان شب‌ها برگزیده است همان طور که از بین موجودات، انسان از جمع پیامبران، حضرت محمد (ص)، از بین مکاتب اسلام، از بین خانه‌های روی زمین کعبه، از بین سنگ‌ها حجر الاسود، از بین کتب آسمانی قرآن و از میان ماه‌ها رمضان را برگزیده است. 

از امام صادق (ع) روایت شده که اگر کسی در شب بیست و سوم ماه رمضان هزار مرتبه "انا انزلنا" را بخواند چون صبح کند یقین او شدید و محکم شده باشد. 

پیامبر گرامی اسلام (ص) نیز فرمودند: کسی که شب قدر را به عبادت احیا بدارد و با ایمان و صابر باشد خداوند گناهان گذشته اش را بیامرزد. 

حضرت موسی در مناجات خود با خدا عرض کرد: خدایا من خواهان قرب تو هستم خداوند فرمود قرب من از آن کسانی است که لیله‌القدر را بیدار باشند. 

امام صادق(ع) می فرماید: خدا در شب قدر آنچه از سختی یا خوشی یا باران است به مقداری که تا سال آینده خواهد، معین فرماید. 

در اعمال شب‌های قدر تفکر و تدبر، شب زند‌ه‌داری، غسل کردن، خواندن دو رکعت نماز که در هر رکعت بعد از حمد خواندن هفت مرتبه توحید و بعد از فراغ هفتاد مرتبه ذکر استغفرالله و اتوب الیه، خواندن زیارت عاشورا و دعای فرج همچنین استغفار، دعا و قرآن به سر گرفتن توصیه شده است. 

آنچه که در این شب‌ها مهم است رقم خوردن سرنوشت انسان به دست خود اوست. 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین