آفتابنیوز : آفتاب: کریستین لاگارد رئیس صندوق بینالمللی پول میگوید که رشد اقتصادی جهان با سرعت کافی پیش نمیرود و مسیر بهبود با خطراتی روبروست.
کریستین لاگارد در مورد خطر رکود اقتصادی جهان هشدار داد و خواستار در پیش گرفتن یک خطمشی هماهنگ اقتصادی برای مقابله با آن شد.
به گفته رئیس صندوق بینالمللی پول، الزامی شدن سرمایهگذاری مجدد بانکها یکی از راههای هماهنگسازی مشی اقتصادی است.
کریستین لاگارد که در اجلاس بانک مرکزی آمریکا در جکسون هول سخن میگفت، تاکید کرد که "تحولات تابستان جاری نشان میدهد که ما وارد مرحله جدید خطرناکی شدهایم. خطراتی که در مقابل ما قرار دارد کاملاً روشن است. از جمله ممکن است شاهد آن باشیم که روند بهبود اقتصادی ناگهان به بیراهه کشانده شود. به همین دلیل ما باید از همین حالا اقدام کنیم."
خطر رکود اقتصادی در پی بحران مالی سالهای ۲۰۰۸ و ۲۰۰۹ رشد اقتصادی آمریکا و اروپا هنوز کاملاً در یک مسیر هموار قرار نگرفته است و مسأله قرضهای این دو قاره هم به اعتماد بازارهای جهانی لطمه وارد آورده است.
کریستین لاگارد در این مورد گفت "اقتصاد جهانی به رشد خود ادامه میدهد اما نه با سرعت کافی. گرچه به برخی علل اصلی بحران مالی سال ۲۰۰۸ رسیدگی شده است اما اقدام کافی در این زمینه انجام نگرفته است."
رئیس صندوق بینالمللی پول در ادامه سخنان خود افزود "مسیر بهبود اقتصادی مشخص است اما ما وقت زیادی نداریم."
کریستین لاگارد هم چنین گفت که کشورهای پیشرفته جهان در حال حاضر باید تلاش خود را به روی طرحهای درازمدت برای کنترل قرضهای خود متمرکز کنند. این در حالی است که برخی کشورها هنوز موفق به اجرای تدابیر صرفهجوئی اقتصادی نشدهاند و این موضوع بر سر بهبود اقتصادی آنها مانع ایجاد میکند.
کریستین لاگارد افزود: ساده تر بگویم سیاستهای کلان اقتصادی باید با رشد همراه باشد."
خانم لاگارد که از زمان تصدی سمت ریاست صندوق بینالمللی پول در ماه ژوئیه اولینباری است که در باره وضع اقتصادی جهان سخنرانی میکرد، همچنین گفت "با توجه به این که خطر رکود اقتصادی بر خطر تورم میچربد سیاست پولی باید در سطح کلان با هم هماهنگ باشد."