کد خبر: ۱۰۱۸۸۵۲
تاریخ انتشار : ۲۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۷

سفر رایگان به ترکیه!

تفاوت قیمت یورو رسمی و بازار آزاد باعث شده حتی سفر کامل به ترکیه نه‌تنها هزینه‌ای نداشته باشد بلکه برای مسافر ایرانی سود ۲۳ میلیونی به همراه داشته باشد
سفر رایگان به ترکیه!
آفتاب‌‌نیوز :

پرداخت یارانه ارزی به مسافران خارجی موجب شکل‌گیری چرخه جدیدی از سفر‌های سودمحور شده است؛ رفت‌و‌آمد‌هایی نه برای تفریح بلکه برای فروش ارز یارانه‌ای.

 دولت برای سفر هوایی به اروپا به هر کد ملی بعد از گیت فرودگاه معادل ۵۰۰ یورو می‌دهد که با قیمت (لحظه‌ای) ۸۶۶۰۰ تومان، هر نفر باید نهایت حدود ۴۲ میلیون تومان پرداخت کند. اما در حال حاضر، قیمت لحظه‌ای یورو در بازار آزاد ۱۲۹۷۰۰ تومان است.

یعنی هر شخص ۵۰۰ یورو را می‌تواند در بازار آزاد به قیمت ۶۵ میلیون تومان بفروشد. این درحالی است که هزینه یک تور استانبول به طور کلی برای هر نفر ۱۸ میلیون تومان است.

بنابراین، اگر یک نفر برای سفر به ترکیه از دولت ۵۰۰ یورو دریافت کند و بعد از برگشت از سفر (باتوجه به اینکه هزینه تمام سفر با تور است) آن را در بازار آزاد بفروشد، حدود ۲۳ میلیون تومان سود می‌کند و علاوه‌بر آن می‌تواند تمام هزینه سفرش را نیز به صورت رایگان تأمین کند.

البته این اولین بار نیست که این اتفاق می‌افتد و در گذشته نیز همزمان با جهش ارزی چنین اتفاقاتی رخ داده بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین