آفتاب: یک عضو فراکسیون اقلیت و عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه "دولت نتوانسته انتقادها را تحمل کند و به منتقدین، پاسخهای منطقی بدهد"، خاطرنشان کرد که دولت اعتقادی به حضور نخبگان در عرصههای تصمیمگیری ندارد.
امیر طاهرخانی درخصوص دیدار اخیر هیأت دولت با رهبری و تذکر وی درباره لزوم ارتباطات دولت با نخبگان، گفت: سخنان رهبری خیلی چیزها را روشن کرد و در دیدار خود با دولت علاوه بر اشاره به نقاط قوت دولت بحثهای عملی را درباره ارتباطات با نخبگان و نحوه مواجه با انتقادها مطرح ساخت.
وی درباره دلیل عدم ارتباطات نخبگان و دولت گفت: به هر حال نخبگان آدمهای معمولی نیستند و برای قانع شدن نیازمند استدلالهای قوی هستند. جالب اینکه رهبر انقلاب به این موضوع تأکید داشتند و خاطرنشان کردند که "انتقادات را نباید با جنجال پاسخ داد."
عضو فراکسیون اقلیت مجلس، با بیان اینکه دولت از استفاده از نخبگان جامعه غفلت کرده است، ادامه داد: این غفلت و عدم استفاده از نظرات نخبگان تاکنون مشکلات زیادی به باور آورده است. چراکه نخبگان از عناصر تأثیرگذار در جامعه هستند و میتوانند به حل شدن و برونرفت دولت از مشکلات کمک کنند.
وی با بیان اینکه ارتباط با دانشگاهیان موجب رفع بسیاری از مشکلات است و میتواند خلاء موجود در روابط دولت و بدنه نخبگان را جبران کند، تصریح کرد: ولی بهنظر میرسد دولت اعتقادی به حضور نخبگان در عرصههای تصمیمگیری نداشته و عدم مراجعه به نظرات آنها موجب دوری نخبگان از دولت شده است.
طاهرخانی با تأکید بر این که با ظاهرسازی نمیشود مشکل را رفع کرد، گفت: دولت باید عملاً به میدان بیاید و ارتباط بیشتری به نخبگان داشته و علاوه بر آن نظرات نخبگان را در برنامههای خود به کار بگیرد.
این عضو اصلاحطلب مجلس، در پاسخ به سوالی که به نحوه مواجه دولت با منتقدانش اشاره داشت، گفت: واقعیت این است که دولت نتوانسته این انتقادها را تحمل کند و به منتقدین، پاسخهای منطقی بدهد. اگر این رویه ادامه پیدا کند، همانند ارتباط با نخبگان، این موضوع موجب دوری بیشتر منتقدان از دولت خواهد شد و حتی میتواند از حمایت مردم از دولت بکاهد.