آفتابنیوز : آفتاب: کاتوزیان معتقد است گروهی در میان اصولگرایان، فتنه را ابزاری برای «حذف رقبای» خود قرار دادهاند.
به گزارش آفتاب، حمیدرضا کاتوزیان نماینده تهران در مجلس هشتم در گفتوگو با خبرآنلاین درباره اظهارنظر اخیر رئیس مجلس که "برخی با فتنه 88 به دنبال«تجارت سیاسی» بودند"، با اشاره به اینکه آنچه بعد از انتخابات سال 88 اتفاق افتاد ابعاد وسیعی داشت، گفت: در اتفاقات رخ داده علاوه بر اعتراضات خیابانی که خیلی از آحاد مردم به دلیل اینکه درباره مسائل بعد ازانتخابات توجیه نشده بودند، حضور داشتند، بخشی هم نیروهایی بودند که واقعاً فتنهگر بودند و به دنبال ایجاد فضای سیاسی بحرانی در کشور بودند و قصد داشتند مسائل را به جایی برسانند که نظام با یک چالش سنگین مواجه شود.
وی گفت: تاکید میکنم که یک عده بودند که از خارج از کشور دستور گرفته بودند و میخواستند از فضای اعتراضات «سوءاستفاده» کنند و فضای کشور را دچار چالش و بحران کنند.
عضو فراکسیون اصولگرایان بابیان اینکه در مقابل، گروهی هم بودند که تحریککننده آنها بودند، افزود: خود آقای رئیسجمهور هم یکی از افرادی بود که با سخنان خود در تجمع انتخاباتی هوادارنش، آتشی را که شکل گرفته بود بیشتر کرد.
کاتوزیان در بخش دیگری از این گفتوگو با اشاره به حوادث کهریزک، تصریح کرد: مسأله کهریزک را نمیتوان فراموش کرد. کسانی که امروز فتنه را ابزاری کردند و با آن تجارت سیاسی میکنند همان کسانیاند که هیچگاه درباره کهریزک حرفی نمیزنند. اظهارنظرهایشان درباره کهریزک، کوی سبحان و اتفاقاتی که در آنجا افتاد مشخص است. امروز این افراد باید بگویند که در برابر حرکتهای شکنندهای که در برابر انقلاب صورت گرفت موضعگیریشان چیست؟ این افراد ساکتند.
کهریزک یکی از بازداشتگاهای انتظامی بود که برای نگهداری اراذل و اوباش استفاده میشد و در جریان حوادث بعد از انتخابات سال 88، گروهی از بازداشتشدگان این حوادث به آن منتقل شدند که در نهایت به دلیل شرایط بدمحیطی و رفتار برخی ماموران 3 نفر از بازداشتشدگان جان خود را از دست دادند.
کمیته ویژه مجلس برای بررسی حوادث بعد از انتخابات 88 که کاتوزیان یکی از نمایندگان عضو آن بود در نهایت در گزارشی دادستان وقت تهران را در این زمینه مجرم شناخت.
عضو کمیته ویژه بررسی حوادث بعد از انتخابات دلیل سکوت برخی سیاسیون در برابر موضوع کهریزک را «یکبعدی»تحلیل کردن آنها دانست و گفت: آنان تنها از نقطهنظر خودشان میبینند و حتی در جایی که نقطهنظرات رهبری با نظر آنها متفاوت باشد سخنان رهبری را سانسور میکنند و هیچ اشارهای به این موضوع نمیکنند که تندوریهایی در کنترل اعتراضات انجام شد.
به عقیده وی برخورد این افراد با موضوعات مختلف مبتنی بر یک نگاه بسته و منجمد است که در نتیجهاش کشور را دچار چالش دموکراسی میکند.
کاتوزیان گفت: متاسفانه نقطهنظرات آنان شبیه نگاه طالبان است و امروز شما میبینید که کشور را به یکسری موضوعات سخت مواجه کرده که حل آن دشوار شده است.
این فعال سیاسی با بیان اینکه در مسائل انتخابات مجلس هم این گروه فتنه را ابزارای برای حذف رقبا خود کردهاند، اظهار داشت: آنها از فتنه برای خود تعریفی غیر از تعریف رهبر انقلاب دارند و بر همین اساس هم تلاش میکنند رقبای خود را تحت این عنوان که در قبال فتنه سکوت کردند یا اینکه کم حرف زدند، حذف کنند.
وی در پاسخ به اینکه شاخصهای رفتاری این گروه چیست به رفتار سیاسی برخی نزدیکان احمدینژاد اشاره و خاطرنشان کرد: آنها نگاهشان نسبت به موضعات مختلف جامعیت ندارد. بهعنوان مثال در قبال مسأله فتنه نزدیکان رئیسجمهور چه موضعی گرفتند و یا اینکه در مقابل موضوع آتش زدن عکس امام(ره) چه موضعی داشتند. چرا در خیلی از موضوعاتی که دوستان آنها را فتنه میگویند هیچ اسمی از دوستان دولت در میان نیست؟