کد خبر: ۱۳۹۳۳
تاریخ انتشار : ۲۸ شهريور ۱۳۸۴ - ۰۰:۱۶

تعدد دستگاه های نظارتی فلج کننده است

آفتاب‌‌نیوز : این توصیه آیت الله هاشمی شاهرودی بود که در حاشیه ی افتتاح ساختمان جدید بازرسي کل کشور سخن می گفت. وی در ادامه اضافه کرد: برخي گزارش ها از فعاليت 10 هزار شرکت ايراني در حاشيه خليج فارس خبر می دهد.خروج اين سرمايه ها فساد اکبر است زيرا که جامعه از آن محروم مي شود وماليات وگمرک واشتغال اين ميزان سرمايه هنگفت به کشورهاي ديگر تعلق مي گيرد.

هاشمی شاهرودی که نسبت به مسئله ی نظارت بر سرمایه ها در ایران توضیحاتی ارایه داد،افزود:مقاصد نظارت در کشور بايد روشنگري ،شفاف و ايجاد اعتماد و اطمينان در ميان اقشار مختلف جامعه باشد.

رئيس قوه قضائيه با اشاره به وجود دستگاه هاي مختلف نظارتي در کشور و قدرداني از زحمات و تلاش هاي مخلصانه سازمان بازرسي کل کشور افزود: بايد که محصول و نتيجه کار به اندازه زحمات وتلاش ها باشد و موجب سلامت دستگاه اجرائي و سالم سازي جامعه و کاهش جرايم باشد.

هاشمي شاهرودي تاکيد کرد:با بازنگري در روشها و بهره مندي از تکنيک هاي روز دنيا و اصلاح ساختار قوانين مي توانيم به مرزهاي مطلوب دست يابيم.هر قدر قوانين و مقررات شفاف تر باشد،امکان سو استفاده ها و مفسده ها کاهش خواهد يافت و ايجاد بورس چنانچه در حقيقت بورس باشد در راستاي شفاف سازي فعاليت هاي اقتصادي است.

وی ادامه داد:نظارت بايد روشنگر باشد ومشخص شود که براي چه چيزي نظارت مي کنيم وهدف اصلي از نظارت در جامعه سالم سازي است واينکه دستگاههاي مختلف خود را بااين معيار بسنجند.هاشمی شاهرودی در ادامه تصريح کرد:بايد ازکسي که کاري انجام نمي دهد سئوال شود که چرا کاري نکرده واين امر در واقع تخلف است وگرنه کسي که کار مي کند در مسير اجراي آن ممکن است اشتباهي هم بکند.

وی هم چنین در سخنان خود در جمع کارکنان سازمان بازرسي کل کشور،تعدد دستگاههاي نظارتي در کشور را فلج کننده خواند وافزود :انجام کارهاي موازي وهزينه بر، به هيچ وجه درست نيست وبايد براي اين مساله چاره انديشي شود.وی هشدار داد:وجود دستگاههاي نظارتي علاوه بر مزاحمت وتکراري شدن امور ممکن است نتيجه خوبي در پي نداشته باشدوبايد براي اين موضوع راه حل عملي جستجو شود.

رئيس قوه قضائيه افزود: در ديگر کشورها مراحل سرمايه گذاري ساده وکوتاه وبخشهاي اقتصادي گسترده است اما سازمان بازرسي بررسي کند که چرا فعاليت سيستم بانکي در کشور ما حتي به اندازه فعاليت يک کشور کوچک هم نيست.وی دوباره تاکید کرد که سازمان بازرسي کل کشور موظف است تا ببيند چه عواملي موجب مي شود 200 ميليارد دلار سرمايه از کشورخارج و در همان کشورهاي کوچک سرمايه گذاري شوند.

رئيس قوه قضائيه تاکيد کرد: دنياي امروز در صدد جذب سرمايه هاست وخروج سرمايه بزرگترين مفسده هاست زيرا اگر کسي حتي رشوه خواري کند ، پول در داخل کشور مي ماند اما وقتي سرمايه خارج مي شود دست مردم نيز از آن کوتاه و اقتصاد دچار رکود خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین