آفتابنیوز : آفتاب: رییس مجلس شورای اسلامی گفت: قیام ملتهای مسلمان در منطقه، نشات گرفته از تفكر اباعبدالله الحسین(ع) است.
به گزارش اداره اخبار و رسانههای گروهی مجلس شورای اسلامی، علی لاریجانی روز یكشنبه در مراسم عزاداری كاركنان و سپاه حفاظت مجلس شورای اسلامی شركت كرد.
وی در این مراسم كه به مناسبت ایام سوگواری اباعبدالله الحسین(ع) در جوار مزار شهدای گمنام در محوطه ساختمان بهارستان برگزار شد، اظهارداشت: هرچه برداشت ملتها از سخنان و اندیشههای امام حسین(ع) بیشتر شود، همبستگی آنها در مقابله با ظلم و جور بیشتر میشود، چرا كه سخنان آن حضرت در زمان شهادت هم امر به معروف و هم نهی از منكر بود.
رییس مجلس همچنین گفت: ملت ایران این روزها با برگزاری عزاداریها و سوگواریها قلوب خود را به سوی آرمانهای امام حسین(ع) نزدیک میكند.
لاریجانی افزود: ملت ایران از معدود ملتهایی است كه از این نوع حماسههای آرام كننده روح و نرمكننده قلب انسان برخوردار است و این امر از نكات باعظمت مكتب تشیع به شمار میآید كه حماسههایی برتر در تاریخ بشر را درون خود دارد.
وی ادامه داد: در بین فرقههای اسلامی و غیراسلامی اینگونه مراسم هایی كه موجب همبستگی همه ملت و نزدیکشدن قلبها برای رسیدن به یك آرمان بزرگ میشود، كمتر به چشم میخورد و این به دلیل وجود ائمه معصومین(ع) در مكتب تشیع است كه حرفها، گفتار و كردارشان عین صحت و درستی بود.
لاریجانی با بیان این كه مضامین عرفانی و توحیدی در دعای عرفه امام حسین(ع) بسیار عالی و رفیع است، یادآور شد: در مفاهیم سخنانی كه از امام حسین(ع) نقل میشود بهترین مضامین توحیدی و حركت آفرین به ویژه علیه ظلم حاكمان جور نهفته است.
وی خاطرنشان كرد: قیام امام حسین(ع) یک انقلاب كامل بود چرا كه توحید ناب، حماسه، حركت و جوشش را با هم داشت.
وی ادامه داد: امام حسین(ع) در آخرین لحظات نزدیک به شهادت به فرزند خویش امام سجاد (ع) فرمودند؛ 'بپرهیزید از زمانی كه ظلمی به مردم و ملت بشود و شما حرف یا سخنی به زبان نرانید و دفاعی نكنید'، این حرف بسیار بزرگی برای همه ملتها است كه مسوولیت بزرگ و مشترک آنها در مقابل ظلم و بی عدالتی را نشان میدهد.
رییس مجلس افزود: ملتها یک مسئولیت مشترک برای ایجاد عدالت و مبارزه با ظلم دارند، بسیاری از گرفتاریهایی كه برخی افراد صالح به آن مبتلا هستند به آن علت است كه آنها در مقابل ظلم و باطل سكوت كرده اند.
لاریجانی، قیام امام حسین(ع) را تجلی فكری نو و حیات بخش عنوان كرد و گفت: صیانت و حفاظت از شعائر اسلامی موجب همبستگی قلوب میشود و این از بركات معارف بلند اهل بیت(ع) است، بنابراین در عین شورآفرینی باید حقایق حماسه حسینی فهم و درک شود.