آفتابنیوز : آفتاب: اسدالله عسگراولادی که یکی از سرشناسترین تاجران و واردکنندگان کشور محسوب میشود، در مصاحبه ای گفته بود: «با توجه به واردات کالا با دلار 1600 تومانی و مشکلات تولید در شش ماه آینده با کمبود بسیاری از کالاها و قحطی در کشور مواجه خواهیم شد که برای تهیه آنها یا باید متوسل به قاچاق شویم و یا اینکه هزینه بسیاری بابت قاچاق بپردازیم.»
این اظهارات که در آستانه تحریمهای نفتی اتحادیه اروپا علیه ایران اعمال شد، دقیقاً در پازل مورد نظر غرب مبنی بر ایجاد نگرانی از تأثیر تحریمها در داخل ایران، هجوم مردم برای ذخیره کردن کالا و تبدیل سرمایهها به ارز و سکه، ناتوانی دولت در کنترل نظام اقتصادی کشور و بروز اعتراضهای مردمی در واکنش به اوضاع نامطلوب اقتصادی بود.
دقیقاً به همین دلیل نیز اظهارات اسدالله عسگراولادی با استقبال رسانههای ضد انقلاب و بیگانه مواجه شد و همهی این رسانهها نیز از میان اظهارات وی، تأکید او بر بروز قحطی در کشور را برجسته کردند. بهعنوان نمونه، علیرضا نوریزاده از شومنهای رسانهای در صدای امریکا مدعی شد که اثرات تحریمها بهحدی رسیده است که حتی نیروهای سنتی وفادار به جمهوری اسلامی نیز صراحتاً اعتراضهای خود را بیان میکنند.
نکتهی جالب اینکه، آقای عسگراولادی امروز پس از گذشت حدود 20 روز و بازتاب بسیار زیاد اظهارات عجیبش، تازه به فکر افتاده که در این زمینه اظهارنظر کند و به خبرگزاری فارس گفته است که حرفی از قحطی در میان اظهاراتش نبوده و اگر چنین برداشتی از صحبتهایش شده، از مردم عذرخواهی میکند.
با این حال، این سؤال وجود دارد که آیا آقای عسگراولادی بالاخره چنین حرفی را در مصاحبه روز 20 دی خود با خبرگزاری پانا زده است یا خیر؛ اگر وی مدعی بروز قحطی در ایران نشده و رسانهی مزبور، سخنان او را تحریف کرده است، اولاً چرا وی همان موقع تکذیبیه و جوابیه نفرستاده و نسبت به انعکاس نادرست اظهاراتش توضیح نداده است؛ آنهم در شرایطی که اینهمه آثار منفی برای کشور بهدنبال داشت. فرض دیگر از این قرار است که آقای عسگراولادی چنین مطالبی را عنوان کرده و پس از گذشت 20 روز تازه بهیاد آورده است که باید اظهار نظر کند.
به هر حال، سؤال اصلی این است که چه مرجعی باید با افرادی برخورد کند که در شرایط حساس کشور که دشمن مترصد کوچکترین سیگنال داخلی از مؤثر بودن تحریمها و زمینگیر شدن کشور است، چنین نظرات نابهجایی را مطرح و منتشر میکنند.
آیا دستگاه قضایی که بر روی مطالب انتقادی برخی از وبلاگهای ارزشی نیز که انتقادهایی از مسئولین ولو با ادبیات نامناسب کردهاند، حساسیت ویژهای دارد و با احضار نویسندگان از آنها توضیح میخواهد، پروندهی افراد را به دادگاه میفرستد و حتی در مواردی حکم حبس صادر میکند، همین میزان حساسیت را بر روی اظهارنظرهایی دارد که برای کشور ایجاد مشکل میکند، در روحیه و اعتماد به نفس ملی اخلال ایجاد میکند و دشمنان ملت را خوشحال میکند؟